SZEP
03
2018

Nyári színházi kalandok

hetero, közlekedés, munkatárs

Klári, a párom nemrég felvetette, hogy menjünk el színházba. Nagyon örültem ennek az ötletnek, mert kifejezetten szeretek színházba járni. A szépen megkomponált ruha költemények és az igényes díszlet csak fokozza a színdarab cselekménye által keltett érdeklődését az embernek. Valamint egy ilyen alkalommal a férfiember, nyugodtan legeltetheti a szemét a csinosabbnál-csinosabb fiatal hölgyeken, színésznőkön és háttér táncosokon. Az izgalmamat tovább fokozta, hogy egy nyári előadást nézett ki. Kifejezetten szeretem a szabadtéri előadásokat, mert egyrészt jár a friss levegő az előadás közben, ami teljesen természetessé varázsolja a légkört, akárcsak egy ókori amfiteátrumban. Másrészt az éjszaka fényei és zajai mindig ellazítanak. Szóval nagyon vártam már az estét.

*  *  *
AUG
31
2018

Egy kiéhezett anya története 5. rész

családi, leskelődés, anya-fia

Aki olvasta az előző történeteimet, annak nem újdonság amikor azt írom le, hogy az 52 éves anyám mennyire szexőrült. Miután közösen átéltük az első szexuális élményünket, onnantól kezdve lángra robbantottam benne valamit, mert amikor itthon vagyok, minden alkalmat megragad arra, hogy az éhes pináját kielégítse farkammal. Többször megdugtam már a pináját, a száját a seggét, volt olyan, hogy egész éjszaka keféltünk. Köszönhetően a nyári szünetnek minden nap dugással telik, amikor az öcsém elmegy valahova itthonról, vagy bezárkózik a szobájába. Ez a mi nagy szerencsénk, hogy a számítógép mellett ül órákat, így anyámmal a fenti szobámban kellemes órákat tudunk eltölteni egymással. Nemrégiben egy újabb perverz ötlete támadt anyámnak, melyet természetesen véghez is vittünk. A szomszéd házban családi összejövetel volt, mely egy esti bográcsozással, szalonnasütéssel volt összekötve.

*  *  *

Sátorozás

hetero, nyaralás

Már sötétedett mire odaértünk a táborhelyhez, gyorsan fel is állítottuk a sátrakat, egy 4 személyeset nekünk és egy másik 4 személyeset Zoliéknak. A kocsi egy kb másfél órás gyaloglásnyira van, így távol vagyunk mindentől. Azért ide jöttünk, mert Zoli ismeri a helyet, fiatal korában gyakran járt ide, és említette, hogy van itt egy kis termálvizű forrás a közelben. Miután a sátrak már álltak nekiláttunk tüzet gyújtani. Már teljesen sötét lett mire sikerült.
Nagyon hangulatos a tábor, a sátrak a tűz fénykörének peremén a tűz mellet ülünk mind, Zoli ölében Emma, az én ölemben te. Kicsit hűvös van itt fent a hegyekben, ezért egy lepedőt takartunk magunkra. Már megkezdtük a szeszes csomagot is. Eleinte csak finoman iszogatunk, majd a jó társaság és a hangulat miatt egyre többet iszunk.

*  *  *
AUG
30
2018

Visszaemlékezéseim Petivel 1. rész - A padon

hetero, tini

Egymással szemben helyezkedünk el, széttárt lábainkkal a padot fogtuk közre, majd egyre közelebb húzott magához és a combjaimat a lábára helyezte. Szerelmes voltam. Apró csókokkal halmozta el a nyakam, puha ajkai hevesen falták a bőröm. Közben én is erőlködtem, hogy elérhessem őt a nyelvemmel. Éreztem, ahogy a nedvesség végigfut a hüvelyemen, majd a combomra csordogál. Remegett a testem az izgalomtól. A mozdulataim olyan esetlenek és kiforratlanok voltak. Félénken nyúltam a farka felé. Segített. Kiszabadította a nadrág fogságából a kemény rudat. Hozzáértem. Forró volt és lüktetett a kezemben. Az erek kidomborodtak rajta. Nagynak éreztem, szinte óriásinak. Lágyan végigsimítottam a makkján a nedvet. Lehajoltam és óvatosan a számhoz illesztettem. Megnyaltam.

*  *  *

Régi tűz

bizarr

- Hogy zajlik ez az egész? -kérdezte Yu Yan a webkamera felé hajolva belátást engedve a blúza kivágásába.
- Csak annyi hogy ki kell tölteni a beleegyező nyilatkozatot. -felelte Jim.
Harminc éves volt és Új-Zélandon élt. Kínai videopartnere nála egy évvel volt fiatalabb. Kilenc évvel korábban, amikor Jim még egyetemi hallgató volt, gyakornokként került Kínába egy külföldi csereprogram keretében. Egy víztisztító telep felépítésében vett részt egy közepes méretű közép-kínai városban. Yu Yan a telepet később üzemeltető helyi cég gyakornoka volt és Jim mellé osztották be, mert szinte folyékonyan beszélt angolul.
A közös munka hamarosan randevúzásba torkollt, bár a lány nem ment bele szexuális kapcsolatba. Közölte hogy házasság előtt nem fog szexelni és Jim ezt elfogadta. Nem sokkal később naiv álmokat kezdtek szőni arról, hogy összeházasodnak és a lány Új-Zélandra költözik a fiúval.

AUG
29
2018

Az agresszív trónörökös

gruppen

A 17. századi angliai királyság új trónörököst fog hirdetni, mivel a király, Stean egy csata alkalmával a mezőn maradt, dárda volt a végzete. Fiát, Stuartot hamarosan megkoronázzák. A sok testvér közül ő volt a legidősebb, és a leggonoszabb is. Minden királyi vagy épp szolgálói népek közötti emberekkel csúnyán tett, agresszívan viselkedett, keresztbe tett. Az anyját többször felpofozta, még a saját apja is félt tőle. A lányokkal pedig úgy bánt, mint a kutyákkal. Nem csak a szolgálókkal. Minden napra jutott neki 1 baszás, a saját termében, vagy az adott lány szobájában, olykor a nép között sétálva kapott el egy-két fiatalt és a szénaboglya mellett testelte meg kicsit. Senki nem mert neki szólni, mert tudták, hogy csak rosszabb lesz.
Ismét az utcát választotta, ahol egyértelműen a fiatal lányokra hajtott. Mindig vele ment haverja, aki ugyanolyan gonosz természettel rendelkezett. Testőrként is védelmezte Stuartot.

*  *  *

Petráék felfedezik a világot 2-4. rész

maszturbáció, nyaralás, leskelődés, szűz, tini, diák

2. rész - Ádám és Nóri
A két fiatal azzal az elhatározással indult az erdőbe, hogy tűzifát gyűjtsenek, a gondolataikban azonban egész más játszódott le. Ádám azt a lányt látta, aki a medencében gyönyörű testével felkeltette a figyelmét. A hetykén álló mellek, a kerek popsi beindította a fiú fantáziáját.
Igazából a lánynak sem volt semleges a fiú, mert már az iskolában is kiszúrta, hogy milyen szabályos vonásai vannak és milyen vonzó a teste.
Sokáig csendben mentek az erdőben. A fiúnak nem volt ereje kezdeményezni, így a lánynak kellett kezébe venni a dolgokat. Mivel nagyon óvatosan és minden rossz lehetőségre felkészülve gondolt a szexre, ezért egy nagyon ravasz tervet eszelt ki.
- Figyelj Ádám! Nekem most pisilnem kell, kérlek, fordulj el…..- és elindult befelé a bokrok közé, ahol az út emelkedni kezdett.

AUG
28
2018

Nancy történetei - Barát nélkül

hetero, közlekedés

Már sok idő eltelt az egyetem óta. A diploma kézhezvétele után 3. éve egy kis cég alkalmazottjaként dolgozik, kis lakást bérel a városban. Barátja nincs, a régi barátokkal már ritkán találkozik, csak néha beszélget egy-két emberrel. A mostani kollégák mind idősebbek, a legfiatalabbnak számít a maga 30-as évével, csinos megjelenésével. A férfi munkatársak legelő szemei, és a nők féltékenységéből fakadó érzések lebegnek az iroda falain belül, amikor megjelenik. Bájából semmit nem vesztett, kicsit visszafogottabbá vált az öltözködése, az idő megváltoztatja az ember habitusát. Külső megjelenésére azért ad, a ruhák továbbra is csinosan állnak rajta, akár télen viselt farmergatyáról, akár nyári rövidgatyáról, vagy épp szoknyáról van szó. Formás mellei még mindig őrzik alakukat, látványosan gömbölyödik ki a lány mellkasából. Feszes feneke továbbra is megigézi a fiúkat. Nem panaszkodhat.