MÁJ
07
2018
MÁJ
04
2018

Krisztina, az észveszejtő

hetero

Krisztina 35 éves, gyönyörű, mosolygós nő volt. Csodálatos alakja, mindig vidám, olykor titokzatos mosolya, közvetlensége, nagyon vonzóvá tette a férfiak számára. Én sem voltam kivétel.
Ritkán találkoztunk, akkor is inkább véletlenül. Ám egyszer egy rendezvényen valahogy egymás mellé keveredtünk. Mindketten nagyon örültünk ennek, mert egyikünknek sem volt közeli ismerőse, és az egész napos rendezvény szüneteiben sokat beszélgettünk, nevetgéltünk. Estére már sok mindent tudtunk egymás szokásairól, kapcsolatainkról. De aznap nem történt semmi sem. Haza érve egy baráti puszival búcsúztunk, és ennyi.
Eltelt két hét, nem is találkoztunk, de állandóan foglalkoztatott a gondolat, milyen lenne vele lenni.
Egy nap céges vacsorán vettem részt, s a hangulat egészen jól alakult. Éjfél előtt egy órával indultam gyalogosan haza, jókedvűen, dalolászva.

*  *  *

Angyali történet 13. rész - Judy története. 8. fejezet - Roy

gruppen

18.
Sajnos az otthoni problémák folytatódtak. Goni, a besúgómmá vált alkalmazottam, egyre gyakrabban tudott Berty valamilyen félrelépéséről beszámolni. Hol ővele, hol a bolt más eladóival (kezdetben tudatosan alkalmaztam minél csinosabb lányokat), néha pedig többnapos beszerző utakra utazott. Azokról nem tudott Goni olyan részletes leírást adni, mint a boltban történtekről, de lényeget gyakran kiderítette, ügyesen kifaggatta Bertyt.
Egyik nap éppen a beszámolóját tartotta az irodámban az elmúlt napok eseményeiről. Ebben volt olyan eset, amikor Berty őt kefélte meg (azt is őszintén elmondta, hogy milyen nagyon jóleset neki), volt, amikor két másik eladólánnyal szórakozott a raktárban, amíg az egyiket döngette, addig a másiknak a punciját nyalta, majd fordítva. Eközben robbant be az irodába egy másik lány:

*  *  *
MÁJ
03
2018

Vad vakáció egy baráti párral 1. rész

gruppen, nyaralás

- Nem vagyok biztos benne, hogy készen állok erre.
- Hogyan? Miért?
- Nos, tudod… ez olyasmi, mint amikor először találkozok a szüleiddel. A fenébe is! Matt és Tara a legjobb barátaid mióta az eszemet tudom. Úgy értem, mindig csak róluk beszéltél és most elhozol, hogy találkozzak velük… Persze, hogy ideges vagyok.
- Ó, egek! Imádni fognak. Épp úgy, ahogy én is. Le merem fogadni, hogy egy nap se telik bele és olyan lesz, mintha mindig is velünk lettél volna.
- Nos, az nagyon jó lenne. Én is remélem, hogy úgy lesz. – Jasmine egy sóhaj kíséretében hátra dőlt a bérelt kocsi ülésében, majd egyre szélesebb mosoly terült szét az arcán. – Nos, legalább végre fényt derítek minden apró kis titkodra. Nincs is jobb módja k**eríteni minden piszkos részletet valakiről, mint beszélni egy régi barátjával. Különösen, ha abban a régi barátban már van egy kiadós adag alkohol.

*  *  *

Nápolyi vakáció 2. rész

homo

Hazafelé menet betértünk egy kajáldába és megkóstolhattam életem első igazi olasz pizzáját. Bár a szélei kicsit égettek voltak bebeszéltem magamnak, hogy ennél finomabbat még nem ettem. Éppen felálltunk az asztaltól, amikor Alessio intett valakinek:
- Gyere – fogta meg a kezem – bemutatom neked Carlót.
Alacsony, de izmos testű fiú vett szemügyre. Rövidre vágott aranyszőke haja élesen elütött napbarnított bőrétől. Orrában piercing, fülében gyémánt(?) fülbevaló. Nyitott rózsaszín inge látni engedte szőrtelen mellkasát, kocka hasát.
- Szia – ölelt át hirtelen – tetszel nekem. Milyen finom geci illatod van – súgta a fülembe. Szívesen kefélnék veled egy jót, de most egy kuncsafthoz kell mennem.
Már esteledett mikor hazaértünk. Alessio ügyesen a saját lakása felé terelt. – Meghívlak egy italra – mondta, és én engedelmesen követtem.

MÁJ
02
2018

Annika és Liza 4. rész

családi, nyaralás, vibrátor, tini, unokatestvérek, illusztrált

– Bea, akire anyám rábízott – kezdte Liza – 35 körüli, hosszú barnásvörös hajú nő volt. Rögtön első nap töviről hegyire megmutatta a bungalóját, mindenekelőtt tágas fürdőszobáját, ahol a zuhany mellett az egyik sarokban egy többszemélyes kád is volt, vele szemben pedig a beauty-, azaz a szépítkező sarok és egy masszázsasztal. – Ezt így bérelted? – kérdeztem. – Dehogyis – felelte. – Ez a bungaló saját tulajdonom. Az egész berendezést – a kádat is – úgy csináltattam.
Még a luxus fürdőszobánál is fantasztikusabb volt Bea hálószobája. A szoba közepén egy nagy kerek ágy, a falnál körbefutó tükörajtós szekrények, az ágy fölött egy távirányítóval a plafonról leereszthető Polaroid lapos tévé, körben pedig egy hifi sztereólejátszó hangszórói.

*  *  *

Vicky és Emma 1. rész

hetero, tini, diák

A tanév utolsó napja volt. Vicky és Emma az iskola után Vicky háza felé vette az irányt. Emma szülei egész nap dolgoztak és Vicky is arra számított hogy üres lesz a ház. Amikor beléptek nem is kiáltotta el magát hogy megjött. Az apja dolgozószobája mellett elsétálva azonban észrevette hogy a férfi ott van és a számítógépe mellett ülve cseveg valakivel. Amikor az apa észrevette az érkezőket, gyorsan bezárta a program ablakát és azt mondta:
- Helló lányok! Korábban ért véget ma az iskola?
- Üdv Mr Gibson! Igen, dél körül végeztünk. Ez volt az utolsó nap.- felelte Emma.
Vicky apjának pár pillanat kellett amíg összeszedte magát és a forgószékkel a lányok felé fordult, de még ekkor is látszott egy meglehetősen nagy dudor a nadrágja elején.

*  *  *
MÁJ
01
2018

Éljen május elseje! ;)

Szeretnénk így a hosszú hétvégére pár remek szextörténetet (és egy képregényt) ajánlani nektek, amelyek mind az elmúlt evek hasonló időszakába jelentek meg.

Séta haza 3. rész

családi, anya-fia

Egy három részes sorozat utolsó része, amelyen anya és fia az átlagosnál talán több területen is remekül megértik egymást. :).

Világok találkozása 1. rész

hetero

A szerelem - na meg csak önmagában a vágy sem - nem ismer határokat, se földrajzit, se társadalmit, bizonyítékot ad rá ez a történet.

Laura ébredése 8. fejezet

gruppen, anál

Egy tizenhét (!) részes szextörténet-sorozat közepébe csöppenünk, ahol a két lány közé megérkezik egyikük barátja is.

És természetesen továbbra is szivesen látjuk a saját magad által írt vagy fordított történetedet, képregényedet.
Minden egyes egyes beküldött történetért vagy szöveges képregényért (legyen az saját mű vagy fordítás) 30 napos Törté-Net VIP tagságit és mellé 30 napos Goldengate.hu VIP tagságit is adunk! :)
Várjuk régi és új íróink történeteit a Tölts fel Te is! menüpontban vagy e-mail-ben.

Jó olvasgatást, jó szórakozást kíván mindenkinek: A 17 éves Törté-Net Szerkesztősége :)