DEC
05
2018

Magyarországi kiküldetés

hetero

Kreolbőrű lány vagyok, ezt anyai nagyapámtól örököltem, aki török nemzetiségű. Stuttgartban születtem, itt is élek és dolgozom, két évvel ezelőtt a főnökeim megkérdezték hogy hajlandó lennék-e Magyarországon tölteni kiküldöttként egy hosszabb időintervallumot... ezt az ajánlatot nem egyedül nekem tették, húszfős csapatot akartak Pestre költöztetni az említett két éves időszakra. Sikerült hosszas főnöki tájékoztató beszédek s ajánlatok végére megállapodniuk velem is abban, hogy megyek; külön magyar anyanyelvű tanárnőt alkalmaztak a csoportunknak, hogy gyorstalpaló oktatásban elsajátíthassunk némi alapfokú magyar tudást, ez a szerződésünk értelmében kötelező volt. A tanárnőnk Pestre is elkísért minket, folyamatos volt a tanulás, így ha nem is hibátlanul, de elég elviselhetően megtanultuk a nyelvet vele.

DEC
04
2018

Fekete amerikai lány

hetero, szűz, tini

Nemrég jöttem haza Amerikából. Két hetet töltöttem ott munka ügyben, meg ha már ott jártam akkor megnéztem egy NBA-s kosárlabdameccset is.
Ott tűnt fel, hogy mennyi jól kinéző fekete csaj van. Van köztük nagydarab-nagycsöcsű, de vannak vékonyabb formás lányok is. Mivel még soha nem volt dolgom fekete lánnyal elhatároztam, hogy valahogy felszedek egy ilyen fekete bőrű, ében testű párducot...
Mivel idehaza regisztrálva vagyok mindenféle társkereső oldalra, először ott néztem szét. Az alkalmazás nevét szándékosan nem írom le, de ezen az alkalmazáson nálunk főleg komoly párkapcsolatot kereső nők vannak. Ezzel ellentétben Amerikában többségben vannak az egyszerűen dugni akaró csajok. Sajna főleg olyan csajok (és mindenféle pöcsös lányok) vannak többségben akik vagy baromi rondák, vagy túl távol voltak hozzám. De azért szabad időmben írogattam nekik, meg tettem nekik a félre érthetetlen ajánlatokat.

*  *  *

János bácsi 1. rész

homo

Nagy szerencse érte szüleimet. Négy találatos lottó nyereményük lett az ötös lottón. Szerencséjükre jól is fizetett. Mindennek eredményeként a bátyám és én jártunk jól. Kaptunk 1-1 lakást a közeli városban. Kevés fiatal mondhatja el, hogy önálló lakással rendelkezik 22 éves korában.
Az én lakásom egy panel 2 szobás összkomfortos. Anyukámmal választottuk ki és bonyolítottuk az adás-vételt is. (Apukám fél éven keresztül külföldön dolgozik.) Nagyon örültem a lakásnak. Jó környezetbe kerültem, ligetes lakótelep, tele fákkal, virágokkal. Három lakás egy szinten. A szomszédomban János bácsi lakik, akivel már a beköltözésemkor megismerkedtem. Ő 44 éves elvált, egyedül élő, sportos, szálkás testalkatú, jó humorú ember, őszülő halántékú a szőrösebb fajtából.

DEC
03
2018

Annika és Liza 8. rész

családi, vibrátor, tini, apa-lánya, unokatestvérek, illusztrált

Amikor Katrin csatlakozott a strandra induló meztelen trióhoz, Duci belekarolt és kifejezte neki örömét, hogy ő is velük tart.
- El se tudod képzelni, milyen nehéz ezzel a két macsóval - mondta félig komolyan, félig nevetve. - Mégiscsak könnyebb, ha két nő van a csapatban.
- Ezt hogy érted? - kérdezte Katrin.
- Nem tudom, tudod-e, de mi hárman nemcsak a bungalót osztjuk meg, hanem az ágyat is, méghozzá már jó pár éve. Flóri és Alex egymás iránt is érdeklődik, és itt fontos az is, mert elég gyakran rám is igényt tartanak. Már úgy értem, az ágyban.
Katrin látszólag csodálkozott az elhangzottakon, azaz úgy tett, mintha előző este nem lett volna szem- és fültanúja a hármas szexpartinak. De amint szeme előtt megjelent, ahogy Flóri Ducival baszik és közben szájukkal kielégítik Alexet, mellbimbói az izgalomtól merevedni kezdtek.

*  *  *

1/3 szex, egy csepp szenvedély, két csepp szerelem...

hetero, tini

Bent álltam a zuhany alatt, élveztem a forró vizet ahogy végigcsorog a testemen és lemossa a tusfürdő habjait. Miután tisztának ítéltem magam kiszálltam megtöröltem a hajam és elkezdtem nézegetni magam a tükörben.
Kb 162 cm magas vagyok, vállig érő egyenes barna hajam van kék szemem, pisze orrom és húsos vastag szám, talán a számat szeretem a legjobban magamon. Mindig tudtam h szép arcom van, viszont önbizalomban sosem bővelkedtem (bár az életben elég rámanős vagány csajnak mutatom magam valószínűleg hogy ezt kompenzáljam)
Fehér bőröm van tele anyajeggyel, nagy melleim, amiket gyűlölök magamon, mivel a súlyuk miatt nagyon picit de lógnak, szóval nem állnak úgy mint egy playboy girlnek, a hasam nem kockás sőt a csípőm környékén némi felesleg is megtalálható a fenekem aprócska pont belefér egy férfi kézbe, hosszú combjaim vannak és izmos vádlim. Egyszóval nem én vagyok az a nő akire rögtön feláll a zászlórúd.

*  *  *
NOV
30
2018

Kati titkai

családi, leskelődés, férj-feleség, apa-lánya

Egy baranyai faluban élünk már több mint 10 éve. Feleségem, Kati 44 éves jó alakú, nőiesen telt barna hajú, enyhén lógó közepesen nagy mellekkel. Én 52 éves vagyok, teljesen átlagos testalkattal.
Egy bankban dolgozom, Kati pedig a szomszéd faluban óvónő. Van egy fiúnk, de ő már 21 éves, Szegeden tanul.
Katival mindig nagyon jó volt a szex. Készséges és odaadó, sok új dolgot kipróbáltunk az évek alatt. Nem mondom, hogy ugyan olyan lendülettel szexelünk mint az elején, de nincs okom panaszra sem a mennyiséget, sem a minőséget illetően. Nekem volt egy - két alkalmi kapcsolatom az évek alatt, de semmi extra. Katival mindig nyíltan beszéltünk a szexualitásról, azt gondoltam nincsenek titkaink egymás előtt (leszámítva az alkalmi hűtlenkedéseimet).

*  *  *

Könyörtelen vágyak

gruppen, férj-feleség

A mai este más lesz te is tudod. Régóta vártuk, hogy tovább léphessünk, oly sokat fantáziáltunk már, tudtuk hogy itt az ideje.
Semmit nem tudsz a ma estéről, csak én. Hagyod hogy én irányítsam, tudod hogy engem szolgálsz.
Kocsiban ülünk, megyünk. Ismeretlen a hely. Nem mersz kérdezni, csak izgulsz egyszerűen. Cikáznak a gondolatok benned, hogy vajon mire készülök, akarod-e egyáltalán tudni, vagy hagyod magad, hogy az én biztonságomban történjék bármi is...
Folyamatosan csipog a telefonom, nem szólok semmit, időnként válaszolok. Hozzád semmit. Érzed a játék elkezdődött, már ez is az. Érzed a kiszolgáltatottságot, érzed hogy már ez is megalázó. Nem tehetsz semmit, nem szólhatsz semmit. Csöndben vagy, tudod hogy ezzel szolgálsz engem, engedelmesen tűröd hogy bármi is az, de hadd történjék.

*  *  *
NOV
29
2018

Érdekes szülinap

hetero, tini

Az írásom megtörtént velem tavaly december 20-án. A nevek nem valódiak, ezt nézzétek el nekem.
Állandó rohanás, munka és rohanás... alig marad idő a szórakozásra, egyebekre. A korombeliek érthetik mire gondolok. 40-40 éves házaspár vagyunk. Nejem Tilda, én Alex vagyok. Van egy 18 éves nagy lányunk, Ő Lilla. Mi mind ketten melózunk, lányunk még sulizik. Nejem olyan kis latinos alkatú nőcske, kora ellenére elég szemrevaló. Én eresztettem egy kis pocakot, de a lányom azt mondja - apa te még mindig jó pasi vagy-
Átlagos napnak indult, havas, kissé hideg nap. Én aznap nem mentem már dolgozni. Nejem még bement, volt dolguk odabent. Én logisztikával foglalkozom, nejem egy szakképző intézményben oktató.
Otthon pihentem, készültem a meglepikre és a többi. Eszemben sem volt, hogy aznap van a születésnapom...