MÁR
17
2017
MÁR
16
2017

A találkozás

hetero

Nem elfogadott, amit tettek, bár több százan teszik ugyanezt. Mindketten belefáradtak a mindennapok egyformaságába és sajnos a házasságba is. Egy kifejezetten erre specializálódott netes társkeresőre regisztráltak, így találtak egymásra. Interneten ismerkedni egyébként is rizikós: Tényleg az a másik, akinek mutatja magát? Nem lesz csalódás az első találkozás? Ebben az esetben pedig még ott van az is, hogy az inkognitót fel kell fedni valaki, valakik előtt, meg kell bíznunk benne, pedig a lebukás veszélye, a kockázat nagy. Mégis megindult köztük a levelezés. Fényképküldés, ismerkedés, óvatos tapogatózás a másik felé, majd már a telefonszám-csere is megvolt.
Gyors sms-egyeztetés után sor került az első hívásra is. Az első másodpercek természetesen zavartan teltek, sok-sok hallgatással, majd egyre jobban belemerültek a beszélgetésbe, és már a találkozást tervezték. Nagyjából egy héttel az első levél után ez is megvalósult.

*  *  *

A romlás iskolája 2. rész

leszbi, tini, diák

- Ezt a fertőt én nem bírom hallgatni! - horkant fel az atya. Arca vörös volt, őszes szakálla jégkristálynak hatott a bíborszínűnek tűnő bőre között. Kezét hirtelen arca elé kapta majd betakarta a szemét mintha ezzel akarná kitörölni az előzőleg meghallgatott erotikus beszámolót. Bármennyire is szerette volna, nem tudta biztosan azt állítani, hogy a naplóban szereplő történet csak egy zavarodott kislány kitalációja. Ha valaki, akkor ő, mint az iskola igazgatója tudta jól, hogy Aranka nővér korábban is keveredett már hasonló kényes szituációban, amiről a gimnáziumvégzős növendékei számoltak be. A vád ebben az esetben az volt, hogy a nevelőjüknek kinevezett nővér túlzottan sok időt töltött a fürdőszobában miközben a leányok zuhanyoztak. Mintegy felvigyázó ügyelt arra, hogy elkapja és megbüntesse azokat a lányokat, akik szőrteleníteni merték szeméremdombjukat vagy lábukat.

MÁR
14
2017

Vágyak találkozása

hetero

Feri haverom 25. születésnapját ünnepeltük a nevelőapja tó melletti fogadójában. Fiatal huszonévesek tipikus gyülekezete. Volt ott minden, ami egy jó bulihoz kell. Rengeteg pia, kaja, vízipipa, és még sok egyéb. Kissé nehezen indult be a parti, de a végén sikeresnek volt mondható az esemény. Én szokásomhoz híven leültem szépen egy asztalhoz, odaraktam magamhoz a literes Vodkát és valami üdítőt mellé. Sose voltam valami nagy parti-arc, vagy a parkett ördöge. Sokkal inkább az az egy helyben ülős, akihez bármikor oda lehet menni és beszélgetni. Természetesen, amikor egy kis Karaoke került szóba, akkor ellehetett engem mozdítani a helyemről.
A buli eleje óta felfigyeltem egy lányra, aki nekem eléggé bejövős volt. Magas, vékony leányzó, egészen formás mellekkel és fenékkel. A szülinapostól megtudtam, hogy Petrának hívják. Petra rövid szőke hajú volt, és szemüveges. Nem tagadom, pont az esetem.

*  *  *

Meleg nyaralás

homo

Csak hárman voltunk az egész vagonban. Amikor bejöttek, megpróbáltam felállni, hogy kimenjek, de annyit forgolódtak a csomagjaikkal, hogy inkább visszaültem a helyemre. Mint utóbb kiderült ez volt életem legjobb/legrosszabb döntése. Két megtermett öreg pasi. Egyikük már teljesen kopasz volt, a másik talán parókát hordott. Halászgatyát és inget viseltek, az idősebbik kigombolva, így amikor leült velem szembe megcsodálhattam a felsőtestén ágaskodó hatalmas sárkányt.
- Szia – nyújtotta kezét – Márk vagyok, és ő a barátom Feri.
- Attila – mondtam, miközben kis praclim teljesen eltűnt az ő hatalmas mancsai szorításában.
- És? Hová – hová Attila? – kérdezte.
- A nagyihoz, Pusztaszállásra.
- Mi is oda megyünk a fürdőbe! – szólalt meg kicsit furcsa, vékony hangon a társa.

MÁR
13
2017

Összepréselődve 1. rész

családi, anya-fia

Anya, a közösség oszlopa ugratási háborúba keveredett a húgával. Felnőttként, a közösség megbecsült tagjaiként mindketten figyelemre méltó karriert tudhattak maguk mögött és megfelelően viselkedtek a nyilvánosság előtt. De az örök gyerek megmaradt bennük és kitört.
Az egész a nagyszüleim farmján kezdődött egy családi összejövetel alatt. A farm hatalmas volt és egészen távoli rokonok is eljöttek, hogy találkozhassanak egymással. Az első napon Claire néni maga mellé vett néhány ifjabb unokaöccsöt és - húgot. Elbújtak anya szobájának bútorai mögé és ahogy belépett a szobába, előugorva a frászt hozták rá. Ez még csak a bemelegítő gyerekség volt, de az a mozgó mű - óriáspók, amit este lefekvéshez készülve anya a paplana alatt talált, már hadüzenetnek számított. Mindig is félt a pókoktól és a visítást mindenki tisztán hallhatta a házban.

*  *  *

Cathy kalandjai 5. rész

hetero, szűz

Stan örült, hogy a klubtalálkozót ezen az estén rendezték. Ezzel jó ürügyet kapott arra, hogy lelépjen otthonról. És egy indokot arra, hogy csak késő este érjen haza. Hogy ez valóban így fog-e történni, azt még nem láthatta előre.
Amikor Joanna felhívta, nem csak azt mondta neki, hogy hamarosan hazaér. Nem, még másvalamit is közölt vele. Egy információt, ami alaposan megfeküdte a fiú gyomrát. Valamit, amit Cathy nevetése és pimasz ajánlat sem csillapíthatott.
Egy kellemetlen érzés kerítette hatalmába délelőtt, és elkísérte kora délutánig, amíg végül elszánta magát egy hívás megeresztésre. Az eredmény pozitív volt, így aztán további hívásokat intézett. Jöhetne már az este – gondolta. Már egy jobb érzéssel feküdt ki napozni, és élvezte a délután hátralévő részét.

*  *  *
MÁR
10
2017

A házi medencés fiú

családi, anya-fia

Még tíz éves voltam amikor a szüleim elváltak és én az anyuval maradtam. Soha nem kérdeztem meg, hogy miért váltak el és ő sem mondta el az elválásuk okát. Azóta anyu nem élt soha senkivel, igaz néha megjelent egy-egy férfival, a férfiak itt töltötték az éjszakát majd eltűntek. Igazat meg vallva nem sokat érdekeltek ezek a férfiak, annyit azért tudtam, hogy csak arra kellenek, hogy az anyámat megdugják és utána fel is út és le is út.
Tizennyolc éves lettem és ekkor csak úgy ráeszméltem, hogy az utóbbi pár évben nem láttam senkivel az anyám. Nem jöttek férfiak nem töltötték itt az éjszakát és semmi egyéb nem történt. Pedig anya teste továbbra is szép volt és jól is nézet ki, mivel amikor fehérneműbe sétafikált előttem igen csak megnéztem őt. Még azon is meglepődtem, hogy társkeresőn sem kereset magának senkit.

*  *  *

Lovaglás

hetero, nyaralás, tini

Én nem szeretem a lovakat, mindig is nagy, büdös és kezelhetetlen állatoknak tartottam őket. A sors mégis úgy hozta, hogy kis családommal egy lovas élményparka mentünk. Ezt úgy képzeljétek el, hogy egy panzió és egy hatalmas terület, ahol rengeteg ló van. Én különszobát követeltem, amire végül ráment 3 havi diákmunka bérem, de megérte. Én egy teljesen külön házba kaptam helyet. Az mondták, hogy nem lesz a házban senki, mégis éjszaka úgy 11 körül, hangos kulcs csörgésre ébredtem, ahogy a szomszéd szobába beakarnak jutni. Majd reggel, kora reggel, fél 5 kor beindították jó hangosan a zenét. „Pihenni jöttem ti mocskok!” Gondoltam.
Ekkor nagy meglepődésemre halkan kopogtak. Vérvörös fejjel ugrottam ki az ágyból és szinte kiszakítottam az ajtót.