JÚN
20
2017

Szex az időn kívül 3. rész

homo

A Kristóffal történtek után, egy hét kellett mire felfogtam, hogy mi történt. Kristóffal is ez történt valószínűleg, mivel ő se akart beszélni velem. Aztán Kristóf elutazott két hétre nyaralni, én meg egyedül maradtam a történtekkel.
Szerencsémre, Ádám szülei elutaztak Horvátországba, ezért Ádám áthívott az egyik nap, hogy lógjunk együtt. Végül úgy lett megbeszélve, hogy kedd délután megyek és szerda délután jövök.
Kedd délután megérkeztem Ádám házához. Óriási házuk volt nagy kerttel. A házban 3 fürdőszoba, 4 hálószoba és 2 nappali szerűség volt. Ádám egyetlen egy testvére se volt itthon, ő a barátnőjénél nyaralt. A kertjük tele volt gyümölcsfákkal, a közepén egy nagy medence helyezkedett el. Ádám egy sörrel üdvözölt. Gondolta, hogy megalapozzuk a hangulatot. Megmutatta a szobát, ahol aludni fogok. Szép szoba volt, de reménykedtem, hogy nem itt fogok aludni. 5 - ig fifáztunk.

JÚN
19
2017

Jótestvéri viszony 7. rész

családi, anya-fia

A pláza pár perc sétára volt, így andalogva meg-megállva kirakatokat nézegetve is csak tíz percbe telt mire Mónival oda értünk. Közben elsétáltunk egy művész mozi üveg vitrinje előtt is, - Nem is tudtam, hogy van itt mozi! Nem nézünk meg egy filmet miután megvetted a szexi bikinid. John Carpenter filmeket vetítenek a héten és öt húsztól megy a Dolog, az tök jó az előzmény filmet nem rég láttam.
- Micsodát? - nézett rám azokkal a szép kék szemeivel, hogy miről beszélek.
- Tudod ez olyan, hogy régen csinálták ezt a filmet, pár éve pedig csináltak egy előzmény filmet hozzá.- világosítottam fel Mónit.
Ez pont kapóra jött, hogy teljesítsem Anett kívánságát, és nem érünk haza túl hamar, nem zavarjuk meg Anitával való játszadozását. Kettős érzés volt bennem mert szerettem volna részese lenni én is annak a hancúrnak, de így sem indult rosszul a délután.

*  *  *

Szólj a Ferinek!

gruppen, férj-feleség

Akkoriban már elég sok problémánk volt az együttléteink során.
Azt gondoltam, talán sikerült megújulni a kapcsolatunkban, hisz egyre-másra próbáltuk ki az érdekes, izgalmas praktikákat, nem kevés pénzt áldozva az akkor igen drága sex- és pornóirodalomra, főleg újságok formájában.
Azok a '90-es évek...
Jutka nagyon jó tanítványnak bizonyult, hamar a magáévá tette az újszerű élményeket, alig volt újdonság, amit ki ne próbáltunk volna!
Csak hát megvoltak a korlátaink, akkor!
Ezek pedig inkább anyagi korlátok voltak. Nem bírtunk befizetni drága külföldi nyaralásra, sem itthoni luxus, speciális szolgáltatásokat nyújtó szállodákba.
Maradt tehát az otthoni környezet, az pedig nem volt mindig olyan gazdag ingerekben, mint amilyeneket ezek az újságok leírtak!

*  *  *
JÚN
16
2017

Kedvező ajánlat

családi, anya-fia

A második férjétől történő válás után anyával új lakásba költöztünk Los Angeles belvárosában. Ő a szétválás utáni pénzügyi és érzelmi helyreállás jegyében egykori modellkarrierje felélesztésén dolgozott én pedig a második félévemet kezdtem az egyetemen. A korához képest gyönyörű nő volt, de távolról sem volt olyan könnyű dolga mint évekkel korábban lett volna. Néhány divatmagazintól azért sikerült egy - két megbízást szereznie.
Azután találkozott John - nal. Nem mesélt róla sokat azon kívül hogy tehetős üzletember és viszonylag kis munkákért is sokat fizet. Örültem hogy a pénzügyi gondjaink megoldódni látszódtak és olyan boldognak tűnik amilyen már régen volt.
Az egyik szokásos vacsora után leültünk pihenni. Valami izgatottságot éreztem a levegőben.

*  *  *

Nagy Ő 4. rész

hetero, munkatárs

Fatimát nagyon felzaklatta a betörés, hiszen amellett, hogy szinte minden ingósága odalett, tudta, hogy a cél valószínűleg nem is a lakás, hanem ő maga volt, a tettes pedig nem más mint a volt férje, Swen, akiről ezidáig csak annyit sikerült megtudnom, hogy házasságuk ideje alatt testileg-lelkileg bántamazta őt, és valami miatt most ismét feltűnt a környéken. Keddre szabadnapot vett ki, hogy miután beszélt a nyomozóval, akit a hívásra kiküldtek, el tudja intézni a szükséges papírmunkát a biztosítónál a tönkretett bútortok és elektromos berendezések miatt, aztán elkezdje összeszedni a romokat, és megpróbálja újra lakhatóvá tenni a lakást. Legszívesebben én is vele maradtam volna, hogy támogassam, amiben tudom, de be kellett látnom, hogy ez a jelenlegi helyzetben teljesen lehetetlen. Móni állítólag már jobban volt, de aznap még Ágival ketten kellett boldogulnunk.

*  *  *
JÚN
15
2017

Játék...

hetero

- Lépj ki minden programból, és dobd le a gatyád! – viharzott be a lakásba kedvesem.
- Ja bocs, tényleg. Szia, és hasonló intenzitással berontott a szobába, kaptam egy gyors csókot, majd ugyanilyen hirtelenséggel el is hagyta a helységet.
- Elárulod, mit szívtál, vagy találjam ki? érdeklődtem kedvesen, továbbra is a gép előtt ülve.
- Áááá, semmi, csak ma jött haza Bea a nyaralásból - ajjaj, gondoltam magamban. Bea a párom legjobb barátnője, munkatársnője, kabalája, miegyebe. A legnagyobb őrültségeket tudják kitálalni (és megvalósítani) együtt, a munkahelyen is úgy ügyeskedtek, hogy egymás mellé kerüljenek, így egész nap mehet a dumálás. Megpróbálták szétültetni őket (tisztára, mint az oviban), de akkora ellenállásba ütköztek a két lány részéről, hogy inkább hagyták a dolgokat a maguk medrében folyni.

*  *  *

Bizarr viszonyok

homo, leskelődés, anya-fia

„Mééég! Basszál még! Keményebben!” – őrjöngött az ágyon négykézlábra ereszkedő a nő. Teste csillogott az izzadtságtól, hatalmas mellei szabadon ringtak előre – hátra, miközben partnerének méretes farka egyre gyorsuló ütembe járt a puncijába. Egy pillanatra felnézett és az ágy mellett trónoló tükörben megláttam az arcát. A gyönyörtől fénylő fekete szemek körül a kialvatlanság sötét karikái, sminkje elkenődött arcán fehér sperma pöttyök.
Ő az anyám, aki a legújabb barátjával kefél. Amióta apám lelépet teljesen megbolondult. Egy ideig csak bőgött, nekem kellett vigasztalnom, majd elment egy orvoshoz, szilikont nyomatott a mellébe, botoxot az ajkaiba és olyan ruhákba kezdett járni, melyeket még az osztálytársaim is szégyellnének felvenni. Három hete meg ezzel a Dáviddal kavar. Megnéztem a személyiét, 56 éves, de úgy néz ki, mint egy 40 éves Ken baba – azzal a különbséggel, hogy ő kopasz és van farka.

JÚN
14
2017

Rita - 1990

hetero, szűz, tini

Nem bírtam mit kezdeni magammal, fiatal testemen a kamaszkorra jellemző robbanásszerû változás ment végbe. Természetesen ez farkamra is hatással volt, mely az elmúl hónapokban jelentős méretnövekedésen ment keresztül. Éjszaka folyton gyönyörû lányokról álmodtam, akiket csak csak egy furcsa ködön keresztül láttam mintha gőzfürdőben lettünk volna, de ez egy gazdag ház szobájában történt és rendszerint egy olyan franciaágyon, melynek lábai aranyozottak voltak. A lányok arca gyakorlatilag nem volt kivehető, csak testük kontúrja. Buja össze gabajodásban voltunk, én simogattam lábukat, feneküket, hátuk mögé állva onnan fogtam meg mellüket. Ilyenkor mindig nagyon keményre duzzadt fiatal férfiasságom és hatalmasat élveztem álmomban. Ilyenkor mindig felébredtem.