A+ A-

Egy álláskeresés története

Már jó ideje munkanélküli voltam a férjemmel együtt. Volt még egy kis tartalék pénzünk,de már kezdett elfogyni. Albérletben laktunk,az autón hitel,munka nem nagyon volt kilátásban. Hozzá tartozik a történethez,hogy a férjemmel egy szex partin ismerkedtem meg,és még azután is jártunk, egy darabig hogy összeházasodtunk,de már egy ideje nem. Nekem néha hiányzott. Szerettem a csoportos szexet,több férfival egyszerre,és az is nagyon felizgatott ha a férjemet láttam más nőkkel szeszelni. Aztán egy hétfői napon álláshirdetést olvastam az újságban. A szomszéd városba kerestek egy kis céghez egy főt irodai munkára.
A végzetségem többé kevésbe megfelelt ,ezért felhívtam őket egy férfivel beszéltem és másnapra sikerült is megbeszélnem egy találkozót,bár mondták,hogy nagyon sok a jelentkező. Nagyon kellett az állás ezért elhatároztam,hogy bármit megteszek azért,hogy megkapjam. Másnap reggel indultunk. A férjem vitt át autóval. Nyár volt és nagyon meleg ezért egy kis rövid szoknyát és egy toppot vettem fel melltartó nélkül. Nagyon jó alakom van szép nagy kerek melleim formás fenekem és szép hosszú izmos lábam. A férjem amikor meglátott majdnem elhalasztotta az indulást úgy begerjedt. Ahogy mentünk át a másik városba észrevettem,hogy a férjem figyeli az útszélén álló kurvákat. Az egyiknél még egy kicsit le is lassított annyira nézte. Nekem is nagy melleim vannak, de annak a cigány csajnak hatalmasak voltak,és ahogy a férjem lassított tartott egy kis árubemutatót,felhúzta a pólóját,nagyon nagy feszes mellei voltak,a férjem szemmel láthatóan begerjedt rá. Egy kicsit én is beindultam, elképzeltem ahogy végignézem,hogy a férjem megszopatja. Erre régen is nagyon be tudtam indulni. Mondtam is neki, hogy amikor visszafele jövünk, befizetem a csajnál egy szopásra. Most viccelsz kérdezte? Vagy igen vagy nem válaszoltam,de közben beértünk a városba és abba maradt a beszélgetés. Pár perc múlva meg is érkeztünk a céghez. Leparkoltunk, majd kiszálltam és elindultam befele. Az iroda egy kis épület volt, és elég kihalt. Végig jártam az egészet, míg végül az egyik helyiségből hangokat hallottam. Bekopogtam és beléptem. Két férfi volt a helyiségben egy jóvágású ötven év körüli és egy kisportolt jó felépítésű harminc körüli. Mi járatban, kérdezte az idősebb, de közben majd felfalt a szemével. Az állásra jöttem jelentkezni, telefonon beszéltük meg az időpontot válaszoltam. Igen már emlékszem velem beszélt mondta, de mondtam, hogy sok a jelentkező, és már egyet ki is választottunk. Az ön végzetsége tökéletes lett volna,ezért is hívtam be megbeszélésre,de a másik hölgy három évet dolgozott hasonló területen,míg önnek legalább egy hónap betanulásra lenne szüksége, ami veszteség a cégnek,így ha nem tud mást ajánlani a másik hölgy kapja meg az állást. Hát tulajdonképpen lenne még itt valami mondtam, azzal felálltam és szép lassan elkezdtem levenni a toppomat. Ez egy váll nélküli topp volt nem a fejemen húztam keresztül, hanem lefele kezdtem tolni, így láttam a reakciólyukat mind a ketten kigúvadt szemekkel figyelték előbukkanó csupasz melleimet. A mikor a szoknyához értem összefogtam a toppal és azt is letoltam. Ott álltam előttük egy száll bugyiban. Mind a ketten kigúvadt szemekkel bámultak. Hát én még ezt tudnám felajánlani mondtam. Mire gondol a kisasszony, kérdezte rekedtes hangon az idősebb. Az egy hónap próbaidő alatt, mind a ketten akkor és annyiszor, baszhatnak meg ahányszor akarnak mondtam. Részemről rendben vágta rá a fiatalabb, öné az állás.
Szerintem is rendben lesz így mondta az idősebb hétfőn bejöhet aláírni a papírokat, de már most kérünk egy kis előleget. Arra gondoltam, lehet, hogy most mind a ketten jól megbasznak, aztán mégsem lesz az enyém az állás. Viszont már túlságosan felhergeltem őket ahoz, hogy most itt hagyjam őket. Végül támadt egy ötletem megbaszni, majd csak hétfőtől engedem magam, de most mindkettőjüket leszopom mondtam. Az is nagyon jó mondta az idősebb és mindketten odaléptek elébem. Le akartam térdelni, de nem engedték azért egy kicsit eljátszadozhatunk veled mondta a fiatal. A hátam mögé lépett hátulról előrenyúlt és megfogta melleimet,simogatta markolászta gyömöszölte, majd az egyik kezével benyúlt a bugyimba és elkezdte a pinámat simogatni. Az idősebb elővette a farkát és odahúzta a kezemet. Simogasd mondta. Jó nagy farka volt és állt mint a cövek. Elkezdtem neki szép lassan simogatni az egyik kezemmel a másikkal közben a heréjét masszíroztam, ettől nagyon beindult, láttam rajta, hogy párperc múlva elélvez. Eközben a fiatal kitartóan dolgozott rajtam. Már lucskosra masszírozta a pinám, közben elővette a farkát és a fenekemhez dörgölte majd megpróbálta az ujját a pinámba dugni Ezt nem akartam megengedni ezért az egyik kezemmel hátra nyúltam megfogtam a farkát és neki is elkezdtem simogatni. Láttam rajtuk,hogy egyre jobban begerjednek, közel állnak hozzá, hogy letépjék a bugyimat és megdugjanak ha akarom ha nem.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.27 pont (92 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 Andreas6 2017. 04. 5. szerda 08:59
Én azt sem értem, hogy ha már elengedték őket, miért ment vissza "fizetni"?
#12 A57L 2013. 10. 13. vasárnap 05:01
Egész jó.
#11 Bikmakkocska 2013. 09. 14. szombat 13:21
No, ez túl tömény.
#10 LD4400 2013. 01. 1. kedd 14:49
Gagyi. Ki ábrándozik arról, hogy retkes cigányok basszák meg? Végig sem olvastam.
Ellenben ha a kiscsajt dugták volna meg, az jó lett volna.
#9 mackó2009 2012. 11. 11. vasárnap 21:12
keményen megfizetett
#8 sikamika 2012. 09. 30. vasárnap 14:49
ám folytatni is lehetne smile
#7 genius33 2012. 09. 30. vasárnap 06:20
Egész jól megírt történet smile
#6 sikamika 2012. 09. 29. szombat 11:24
szerintem jo smile
#5 Rinaldo 2012. 09. 28. péntek 13:30
Jól rá baszott a kurva,jól meg baszták a kan cigányok és cigány kölykök.
#4 cervelo 2012. 09. 28. péntek 10:26
HM.
#3 gyuri0926 2012. 09. 28. péntek 07:49
Csak mellesleg , nem ,hogy az útszélen , sehol sincs szolgáltatás ,a míg a csaj a pénzt meg nem kapta , ennyit a történet élethűségéről.
#2 tenzin 2012. 09. 28. péntek 01:21
jo
#1 Törté-Net 2012. 09. 28. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?