AUG
14
2017
AUG
11
2017

Szabályosan 3-4. rész

hetero, diák

3. rész - Penny
Nem tudtam abbahagyni a remegést. Elliot professzor beindította a hőt a lábam között és a testemen. Még most is remegtem, ami miatt összeszorítottam a fogamat. Ha túl sokáig csukva tartom a szemem Tucker-t látom és érzem a kezeit magamon. A gyomrom görcsbe rándult az emlékektől és azt kívántam, hogy le tudjam magamról mosni a kezei nyomát úgy, mintha sosem történt volna meg.
- Sokk hatása alatt állsz. - Elliot professzor kinyúlt, hogy megérintse a lábamat, de elhúzódtam.
- Sajnálom. – Ráztam meg a fejem. Olyan sokáig vágytam az érintésére és most elhúzódom tőle?
Összeszorította az állkapcsát.
- Ne, ez érthető. - Visszahúzta a kezét és néhány mérföldnyire vezetett az egyetemtől. Régebbi házak sorakoztak, szépen gondozott tölgyfák álltak őrt az utcán. Egy fehér, kétemeletes házhoz vezetett. Sötétzöld redőnyök takarták az ablakokat és egy piros ajtó üdvözölte az utcát.

*  *  *

A hárem 3-4. rész

gruppen, szobalány/lakáj

3. rész - Zsuzsi, a tigris
Zsuzsi megújult érdeklődéssel fordult a szexualitás felé és nem hagytunk ki egyetlen alkalmat sem, hogy hódoljunk az élvezetek Istenasszonyának. Majd minden este szeretkezés lett az altatója és a páros élvezeteket változatosabbá teendő, Kati rendszeres részesévé vált a lepedő csatáinknak. Persze a terhessége előre haladtával egyre kisebb szerepet vállalt, majd szülés előtt két hónappal ki is szállt az akciókból. Később Zsuzsi elmondta, hogy nyitott szemekkel és fülekkel járt de nem sikerült felfedeznie alkalmas játszótársakat. Pedig annyira megtetszett a hármas felállás, hogy szerette volna pótolni Katit.
Már vagy egy éve volt Marika a szeretőm, amikor egy szombat délben szokásos kispályás foci programomból hazatérve Zsuzsi azzal fogadott, hogy látogatóm van. Mikor beléptem a nappaliba nem kis meglepetésemre Marika ült a rekamién.

*  *  *
AUG
10
2017

Anna és Viktor

gruppen, munkatárs, férj-feleség

- Szia drágám, ha nem bánod, akkor ma később mennék haza, Viktoréknál lesz egy kis dolgozói parti.
- Kicsim, ha gondolod, persze, menj csak el, érezd jól magad. Én még dolgozok valamin, ha nem jössz addig, akkor éjfél körül lefekszem.
- Köszönöm! És drágám… szeretlek!
Azzal Anna letette a telefont, Péter már csak a süket telefont tartotta még pár másodpercig a füléhez. Kicsit görcsbe rándult a gyomra a gondolattól, hogy a felesége pont Viktorhoz ugrik fel bulizni, mert elég vad hírek keringtek a bulijairól. Viszont, Viktor valóban a munkatársa volt, félig - meddig a főnöke, igaz csak kis főnök, de ott lesz a többi kolléga is. Elhessegette a rossz érzéseket magától és visszafordult a gépéhez, ahol még egy sor megoldandó feladat várta a hétvégi bemutató előtt.

*  *  *

A családban 1-2. rész - Az (unoka)öcsémmel

homo

Ugyan majdnem 7 éves korunkig egy ágyban aludtunk Kristóffal, de ezzel talán ennyi idősen nincs is semmi baj. Aztán 13 évesen rájöttem, hogy úgy mondván a saját térfelemen játszok, vagyis nekem a fiúk jönnek be. Ezt követően 15 éves lehettem, amikor feltűnt nekem, hogy akiért valójában odavagyok azaz (unoka)TESTVÉREM. Sokkolt ez a felfedezés. Aztán kb. 2007 január közepét írtuk, amikor egy csütörtöki napon anyu és apu is éjszakára mentek, így megint kettesbe voltunk. (Ez nem akkor fordult elő először) Elmentem fürdeni. Éppen csak megengedtem a kádba a vizet és beültem, amikor Krisi megjelent.
- Fürödhetek veled? (kérdezet)
- Miért ne, hisz kiskorunkban rengetegszer fürödtünk együtt. (válaszoltam)
Ekkor beült velem szembe, majd elkezdtünk fürödni, de közben alig tudtam levenni a szemem róla (és főleg a férfiasságáról). Ezért is gyorsan kijöttem a kádból.

AUG
09
2017

Tanulólecke

hetero

Talán mindenki életében eljön az a pillanat, mikor kicsit megunja az akkori partnerével a szexuális életet. Kicsit egymásra unnak, ismerik a másik rezdüléseit, nem tudnak már újat mutatni. Mondhatni, muszájból 10 perc alatt lezavarják, de nincs új élmény, nincs nagy élvezet és gyönyör. De a szerelem megvan, elhagyni nem akarjuk, de érezzük, valamit javítani kell. Mivel én sem vagyok egy nagy Casanova, nekem is lenne mit tanulni, lehet én sem tudok olyat nyújtani, ezért úgy gondoltam, hogy kicsit felfejlesztem magam. Ha többet tudnék tenni az ágyban, ismernék praktikákat, új dolgokat, lehet előremozdulnék a párommal.
Így felkerestem egy profi házalós lányt az egyik ilyen oldalon. Tanuljunk egy kicsit tőle, gondoltam. Tamarának hívták, telefonban egyeztettünk, nagyon kedves hangja volt. Leegyeztettük az időpontot, elmondtam, mire is lenne szükségem. Aznap már fogadott is. Felcsengettem a lakásába.

*  *  *

A vágy tükre

leszbi

A múlt éjjel nagyon fura álmom volt. Nő vagyok, fél évtizede élek stabil és boldog párkapcsolatban egy férfival. Úgy szeretjük egymást, akár a friss szerelmesek, viszont a ködön is megtanultunk ez idő alatt átlátni. Kapcsolatunk őszinte, a bizalom kölcsönös közöttünk. Mindketten színtisztán heteroszexuális beállítottságúak vagyunk. Soha nem szeretkeztünk hármasban, a dolog még csak említés szintjén sem merült fel… egészen tegnap éjszakáig.
Gáborom bevallotta nekem, hogy párszor eljátszott már a gondolattal, hogy mennyire izgató lenne a látvány, ha a szeme láttára kényeztetnék egy nőt. Elbeszélgettünk a dologról, de nem tudtam, hogy aggasszon-e, vagy inkább a nagy lehetőséget lássam. Nekem is megmozgatta a fantáziám, de úgy döntöttem, hogy nem tulajdonítok túl nagy jelentőséget neki. Gábor teljesen megnyílt, elárulta, hogy benne is vegyes érzések kavarognak. Kételyei támadtak, ahogy nekem is.

AUG
08
2017

A kis kétszobás titka 2. rész

hetero, tini

- Köszönöm, hogy én lehettem az első! – suttogta.
- Köszönöm, hogy te voltál az első! – majd kacéran rámosolyogtam. – Mit szólnál egy közös fürdőhöz?
Lee felnevetett. Segített felkelni az ágyról, majd egy cuppanós csókot adott a számra.
- A fürdőben találkozunk! – kacsintott, majd a popsimra csapva kiment a szobából.
Beszaladtam a fürdőszobába. Gyorsan beálltam a zuhany alá és egy kicsit megmosakodtam alulról, aztán vártam, hogy Lee is kövessen. De nem jött. Magam köré csavartam egy fürdőlepedőt, majd a keresésére indultam.
A nappaliban találtam rá a ruhái fölött guggolva.
- Valami baj van?
- Csak egy óvszer volt nálam. – egyenesedett fel. – Sajnálom.
- Én is. – szomorodtam el. Odasétáltam Lee-hez, aki gyengéden átkarolt és megcsókolt.

*  *  *

Szex az időn kívűl 5. rész

homo

Az előző részben Ádámmal és Kristóffal megérkeztünk a Balatonra, ahol egyből belevetettük magunkat a szórakozásba.
Leraktam a konyhában a péksüteményeket, levetkőztem alsógatyára, majd bementem Ádámékhoz. Mindketten aludtak még. Kristóf háton, Ádám hason feküdt. Befeküdtem közéjük, ahonnan egyszerre tudtam izgatni Kristóf farkát és Ádám ánuszát. Kristóf férfiassága szinte rögtön elkezdett keményedni. Egy idő után már egyre gyorsabban vertem neki. Ádámban ekkor már 3 ujjam volt benne. Kristóf nagyot sóhajtva élvezett el. Ádám lyukját ezután elkezdtem kinyalni. Ádám hirtelen a hátára fordult és kinyitotta szemét. Neki álltam szopni a hosszú rudját. Erre Ádám rátolt engem magára, így ő is tudott szopni engem. Főleg a nyelvemmel kényeztettem Ádámot. A számban szétáradt a sós farok íz. Felemeltem a csípőmet elélvezésem pillanatában, aminek eredményeképpen Ádám arca úszott a fehér ragacsban.