JÚN
23
2017
JÚN
22
2017

A Nílus gyöngye 1. rész - Merititesz vágya

maszturbáció

A felkelő nap sugarai ragyogóan világították be a Nílus deltáját, a folyó habját már e korai órában hajók tucatja szelte, és dolgos asszonykezek mosták a vásznakat a folyó parton. I.e. 1401. évben járunk, a leendő fáraó, Szihathor házasságkötésének napján, mikoris nászban egyesül unokanővérével, a szép Nebet hercegnővel, majd pedig átveszi a hatalmat az egész birodalom felett.
A korai óra ellenére az udvar egész háza népe talpon volt, mindenki az ünnepség előkészületeivel volt elfoglalva. Szolgák hordták a finom aranyneműket a palota folyosóján, virágkompozíciókat egyengettek, melyek messzi földről érkeztek, és mindezt a nyüzsgést egy élénk, fekete szempár figyelte a nők helységeit elkerítő függöny mögül. Nebet hercegnő alig múlt 17 éves, nyúlánk, karcsú testét egyszerű Nehé-ruhája fedte, arca pedig lángolt az izgalomtól és gyermeki kíváncsisággal figyelte a tucat szolgát, amint a dolgával foglalatoskodott.

*  *  *

Álom sziget

hetero

Beával az interneten ismerkedtem meg. Nagyon sokáig keresgéltem amíg rá találtam. Mivel én is a korosabb korosztályhoz tartozom, igazán örültem, hogy megismertem. A gyerekei már felnöttek és kirepültek. Az ilyenre mondják azt hogy MILF. Sokáig élt egyedül és már nagyon hiányzott neki a szex. Az első alkalommal majdnem elájult akkorát élvezett. Elmesélte nekem, hogy minden nap fantáziált, és maszturbált. Talán ezért égett benne a tûz, és nem fáradt el nem mondott le az élvezetről.Igazi jó negyvenes. Csodálatos alkata van. Vékony test, szép cicik, borotvált punci és szép popsi .Szép barna szemei vannak, gyönyörû hosszú barna haja és csodálatos a mosolya.. Imádom.
Igaz én sem panaszkodhatok Még mindig izmos sportos alkatom van és igaz hogy a hajam már kicsit ősz, de fiatalnak érzem magam, .

JÚN
21
2017

Mindent a vásárlóért

hetero

Első munkahelyeim egyike egy nagy múltú élelmiszerüzlet volt. Kezdetben eladó voltam, de rövid időn belül vezető szerepkört tölthettem be.
Reggelenként ugyanazok az emberek mozdultak meg üzletben. Szokásos, napi rutin szerű vásárlókörútjukat járták.
Nem az irodában ülő vezető voltam, aki csak bizonyos időközönként lépett ki az eladótérbe. Az irodában csak addig voltam, amíg muszáj volt. Mindennap azért dolgoztam, hogy növeljem a profitot. Úgy gondoltam, hogy ehhez elengedhetetlen, hogy az emberekkel kommunikáljunk.
Folyamatosan mértem az emberek elégedettségi szintjét, vártam az igényiket.
Volt viszont egy szőke zöld szemű nő, akinek nem csak a véleményére lettem volna kíváncsi. Mosolygós, angyali tekintetű nő volt. Tudtam, hogy családja van, hiszen hellyel-közel láttam miket vásárolt.

*  *  *

Szingli pörgés 2. fejezet - Külföldi szeretők 11. rész

hetero, anál

Szabi a hálószobájában ült az ágyának szélén, Lorena pedig a lábai között térdelve bólogatott a farkán. Párszor kivette a szájából, és végignyalta az egész szerszámot, de aztán hamar visszaengedte ajkai közé. Egyre gyorsuló ütemben addig kényeztette, amíg a srác váratlanul meg nem szólalt.
– Vedd be az egészet! – hangzott az utasítás, de Lorena csak értetlenkedő szemekkel nézett fel rá – Kapd be teljesen a farkamat!
A lány kinyitotta száját, majd mélyebben kapta be a péniszt. Jobb kezével a tövét fogta, ajkaival pedig fel-le csúszkált rajta, de egy bizonyos ponton túl már nem merte engedni.
– Várj, segítek! – mondta egy idő után Szabi, és megmutatta hogyan is gondolja. A lány tarkójára helyezte a tenyerét, aztán finoman lefele kezdte nyomni a fejét. A kritikus pont előtt megállt egy pillanatra, de utána folytatta tovább, és Szabi vaskos, eres hímvesszője utat tört magának a nő torkában.

JÚN
20
2017

Toszkánában Simona-val

hetero, nyaralás

Kellemes szeptemberi naplementében autózunk a Toszkán szőlőföldeken. 4 napos kiruccanásunk mai állomása Firenze volt. Finom ételek, romantikus andalgások kettesben Olaszország szívében. Sosem voltunk még ilyen szép helyen, most minden tökéletes.
A bérelt autónk halkan suhan, de nem sietünk, gyönyörködjünk a tájban. Szerencsére automata váltós, így kezem nyugodtan szoríthatja kezed. Ezzel próbálom tudomásodra adni, mennyit jelentesz nekem.
Kezem azonban tovább kalandozik, a combodat cirógatja, majd mikor egyre feljebb csúszik Te gyorsan lefogod. Úgy gondolod, most nem a megfelelő a hely és az idő a cirógatásra. Próbálok sértődött lenni, de nem megy. Kikapcsolod a klímát, picit leengeded az ablakot, és hagyod, hogy hajadat lágyan borzolja a szél. Kellemes ez a kora őszi meleg levegő.

*  *  *

Szex az időn kívül 3. rész

homo

A Kristóffal történtek után, egy hét kellett mire felfogtam, hogy mi történt. Kristóffal is ez történt valószínűleg, mivel ő se akart beszélni velem. Aztán Kristóf elutazott két hétre nyaralni, én meg egyedül maradtam a történtekkel.
Szerencsémre, Ádám szülei elutaztak Horvátországba, ezért Ádám áthívott az egyik nap, hogy lógjunk együtt. Végül úgy lett megbeszélve, hogy kedd délután megyek és szerda délután jövök.
Kedd délután megérkeztem Ádám házához. Óriási házuk volt nagy kerttel. A házban 3 fürdőszoba, 4 hálószoba és 2 nappali szerűség volt. Ádám egyetlen egy testvére se volt itthon, ő a barátnőjénél nyaralt. A kertjük tele volt gyümölcsfákkal, a közepén egy nagy medence helyezkedett el. Ádám egy sörrel üdvözölt. Gondolta, hogy megalapozzuk a hangulatot. Megmutatta a szobát, ahol aludni fogok. Szép szoba volt, de reménykedtem, hogy nem itt fogok aludni. 5 - ig fifáztunk.

JÚN
19
2017

Jótestvéri viszony 7. rész

családi, anya-fia

A pláza pár perc sétára volt, így andalogva meg-megállva kirakatokat nézegetve is csak tíz percbe telt mire Mónival oda értünk. Közben elsétáltunk egy művész mozi üveg vitrinje előtt is, - Nem is tudtam, hogy van itt mozi! Nem nézünk meg egy filmet miután megvetted a szexi bikinid. John Carpenter filmeket vetítenek a héten és öt húsztól megy a Dolog, az tök jó az előzmény filmet nem rég láttam.
- Micsodát? - nézett rám azokkal a szép kék szemeivel, hogy miről beszélek.
- Tudod ez olyan, hogy régen csinálták ezt a filmet, pár éve pedig csináltak egy előzmény filmet hozzá.- világosítottam fel Mónit.
Ez pont kapóra jött, hogy teljesítsem Anett kívánságát, és nem érünk haza túl hamar, nem zavarjuk meg Anitával való játszadozását. Kettős érzés volt bennem mert szerettem volna részese lenni én is annak a hancúrnak, de így sem indult rosszul a délután.

*  *  *

Szólj a Ferinek!

gruppen, férj-feleség

Akkoriban már elég sok problémánk volt az együttléteink során.
Azt gondoltam, talán sikerült megújulni a kapcsolatunkban, hisz egyre-másra próbáltuk ki az érdekes, izgalmas praktikákat, nem kevés pénzt áldozva az akkor igen drága sex- és pornóirodalomra, főleg újságok formájában.
Azok a '90-es évek...
Jutka nagyon jó tanítványnak bizonyult, hamar a magáévá tette az újszerű élményeket, alig volt újdonság, amit ki ne próbáltunk volna!
Csak hát megvoltak a korlátaink, akkor!
Ezek pedig inkább anyagi korlátok voltak. Nem bírtunk befizetni drága külföldi nyaralásra, sem itthoni luxus, speciális szolgáltatásokat nyújtó szállodákba.
Maradt tehát az otthoni környezet, az pedig nem volt mindig olyan gazdag ingerekben, mint amilyeneket ezek az újságok leírtak!

*  *  *