MÁR
20
2017

Összepréselődve 2. rész

családi, anya-fia, testvérek

- Problémás. Nem akarom összekenni sem a te ruhád, sem Claire ruháit. Gondolj bele hogy mit szólna hozzá, ha megtudná, hogy a ruháira élveztem.
- Ezért nem hagyhatunk nyomot az esemény után. –mondta anya.
Ezután olyan mozdulatokkal, amit egy cirkuszi gumiember is megirigyelhetett volna, szembefordult velem. Néhány cipősdobozt felrúgott, amikor leereszkedett és csak remélni tudtam, hogy a folyosón senki nem hallja meg a csapott zajt. Azután megtette. A szájába vette a péniszemet én pedig a mennyben éreztem magam.
Nem érdekelt, hogy az eddig pedáns és mindig illendően viselkedő anyám csinálja. Nem érdekelt, hogy ezzel kapcsolatunk örökre megváltozik. Csak a gyönyör érdekelt. Pontosan úgy szexuális megkönnyebbülésre vágytam, mint röviddel ezelőtt ő. Megértettem, hogy miért nem állított meg. Én sem tudtam volna megállítani őt. A jelek szerint egyikünktől sem idegen a vérfertőző viszony.

*  *  *

Mert benne bíztam

hetero

Amióta az eszemet tudom, nekem Zsolti volt az eszményképem, az apám, a barátom, a bizalmasom. Amikor először mentem óvodába, ő fogta a kezem. Amikor először jártam uszodában, amikor először úsztam, ő volt, aki kísért, aki szurkolt nekem. Az iskolába, míg alsós voltam ő kísért. A ballagáson tőle kaptam a legszebb, legnagyobb csokrot. Amikor valamelyik fiúba szerelmes lettem, ő bíztatott, és az ő vállán sírtam, amikor csalódnom kellett, amikor szakítottam, vagy szakítottak velem. Így hát, amikor már majdnem kész nővé váltam, ő volt, akibe a legjobban belehabarodtam, és akinek oda szerettem volna adni a szüzességem. És az egészben az a legborzalmasabb, hogy Zsolti anya férje.
De nem így történt. Egy diszkóban történt. A fiúnak szinten még az arcára sem emlékszem. Csak arra, hogy kapkodtunk, én kissé becsiccsentettem, és már mindegy volt csak történjen meg. Gyorsan túl voltam rajta, és nem találtam benne semmi káprázatosat.

*  *  *
MÁR
17
2017

Levelek barátomnak

családi, anál, leskelődés, nagynéni/nagybácsi

1. levél
Szia kedves Barátom!
Még egy gyerekkori emlék. Írtam, hogy olyan nagy családi házban laktunk, ahol együtt éltünk nagyszüleimmel, én anyámmal, meg a nagynéném férjével és három lányával. Nagynéném, anyán húga, lényegesen, jó 10 évvel fiatalabb volt anyámnál. Már meg volt mind a 3 lánya, amikor a történet megesett közöttünk. Nyár volt, kánikula, nagy forróság valamikor a 60-as években. A nagynénivel Margittal csak ketten voltunk otthon, és az udvarban levő ásott kútból locsoltuk a kertet, nehogy kiszáradjanak a növények. A forróság miatt én egy kis gatyában, Margit egy lukas rózsaszín bugyiban és egy fehér melltartóban volt, mondván kettesben, családon belül vagyunk. Nem figyelt fel a lyukas bugyira, ám én igen. Akkor még nem volt divat a punciszőr nyírása, pláne nem a punci borotválás. A lukon szépen kilátszott hosszú barna punciszőre.

*  *  *

Kiéhezett családanyák 2. rész

gruppen, anál, játék, hermafrodita

Zita és Kati hetente kétszer minden erőmet és férfiasságomat igénybe vette, és ahelyett, hogy rámuntak volna, úgy tűnt, egyre többet akarnak belőlem. Már odáig fajult a dolog, hogy az iskolában is molesztáltak nap mint nap. Nem tudtam úgy elmenni mellettük, hogy ne fogják meg a seggem, hacsak nem volt látótávolságon belül valaki más is, mert akkor visszafogták magukat. Hetente kétszer masszőrhöz jártak együtt, ami a gyakorlatban annyit tett, hogy egy félreeső motelban szanaszét kúratták magukat velem. Eleinte nagyon élveztem a helyzetet, de aztán lassan unni kezdtem a játékot, már csak azért is, mert a két nőnek soha semmi nem volt elég.
Alig élveztem el, már szoptak is újra keményre, ami azt eredményezte, hogy a második orgazmus után már feleannyira sem volt érzékeny a farkam, vagyis gyakorlatilag kúrhattam vele egész nap, anélkül, hogy harmadszorra is elmenjek.

*  *  *
MÁR
16
2017

A találkozás

hetero

Nem elfogadott, amit tettek, bár több százan teszik ugyanezt. Mindketten belefáradtak a mindennapok egyformaságába és sajnos a házasságba is. Egy kifejezetten erre specializálódott netes társkeresőre regisztráltak, így találtak egymásra. Interneten ismerkedni egyébként is rizikós: Tényleg az a másik, akinek mutatja magát? Nem lesz csalódás az első találkozás? Ebben az esetben pedig még ott van az is, hogy az inkognitót fel kell fedni valaki, valakik előtt, meg kell bíznunk benne, pedig a lebukás veszélye, a kockázat nagy. Mégis megindult köztük a levelezés. Fényképküldés, ismerkedés, óvatos tapogatózás a másik felé, majd már a telefonszám-csere is megvolt.
Gyors sms-egyeztetés után sor került az első hívásra is. Az első másodpercek természetesen zavartan teltek, sok-sok hallgatással, majd egyre jobban belemerültek a beszélgetésbe, és már a találkozást tervezték. Nagyjából egy héttel az első levél után ez is megvalósult.

*  *  *

A romlás iskolája 2. rész

leszbi, tini, diák

- Ezt a fertőt én nem bírom hallgatni! - horkant fel az atya. Arca vörös volt, őszes szakálla jégkristálynak hatott a bíborszínűnek tűnő bőre között. Kezét hirtelen arca elé kapta majd betakarta a szemét mintha ezzel akarná kitörölni az előzőleg meghallgatott erotikus beszámolót. Bármennyire is szerette volna, nem tudta biztosan azt állítani, hogy a naplóban szereplő történet csak egy zavarodott kislány kitalációja. Ha valaki, akkor ő, mint az iskola igazgatója tudta jól, hogy Aranka nővér korábban is keveredett már hasonló kényes szituációban, amiről a gimnáziumvégzős növendékei számoltak be. A vád ebben az esetben az volt, hogy a nevelőjüknek kinevezett nővér túlzottan sok időt töltött a fürdőszobában miközben a leányok zuhanyoztak. Mintegy felvigyázó ügyelt arra, hogy elkapja és megbüntesse azokat a lányokat, akik szőrteleníteni merték szeméremdombjukat vagy lábukat.

MÁR
14
2017

Vágyak találkozása

hetero

Feri haverom 25. születésnapját ünnepeltük a nevelőapja tó melletti fogadójában. Fiatal huszonévesek tipikus gyülekezete. Volt ott minden, ami egy jó bulihoz kell. Rengeteg pia, kaja, vízipipa, és még sok egyéb. Kissé nehezen indult be a parti, de a végén sikeresnek volt mondható az esemény. Én szokásomhoz híven leültem szépen egy asztalhoz, odaraktam magamhoz a literes Vodkát és valami üdítőt mellé. Sose voltam valami nagy parti-arc, vagy a parkett ördöge. Sokkal inkább az az egy helyben ülős, akihez bármikor oda lehet menni és beszélgetni. Természetesen, amikor egy kis Karaoke került szóba, akkor ellehetett engem mozdítani a helyemről.
A buli eleje óta felfigyeltem egy lányra, aki nekem eléggé bejövős volt. Magas, vékony leányzó, egészen formás mellekkel és fenékkel. A szülinapostól megtudtam, hogy Petrának hívják. Petra rövid szőke hajú volt, és szemüveges. Nem tagadom, pont az esetem.

*  *  *

Meleg nyaralás

homo

Csak hárman voltunk az egész vagonban. Amikor bejöttek, megpróbáltam felállni, hogy kimenjek, de annyit forgolódtak a csomagjaikkal, hogy inkább visszaültem a helyemre. Mint utóbb kiderült ez volt életem legjobb/legrosszabb döntése. Két megtermett öreg pasi. Egyikük már teljesen kopasz volt, a másik talán parókát hordott. Halászgatyát és inget viseltek, az idősebbik kigombolva, így amikor leült velem szembe megcsodálhattam a felsőtestén ágaskodó hatalmas sárkányt.
- Szia – nyújtotta kezét – Márk vagyok, és ő a barátom Feri.
- Attila – mondtam, miközben kis praclim teljesen eltűnt az ő hatalmas mancsai szorításában.
- És? Hová – hová Attila? – kérdezte.
- A nagyihoz, Pusztaszállásra.
- Mi is oda megyünk a fürdőbe! – szólalt meg kicsit furcsa, vékony hangon a társa.