JÚN
08
2017

Szingli pörgés 2. fejezet - Külföldi szeretők 10. rész

hetero

November utolsó hetében Lorena nem tudott szexelni, mert amikor neki lett volna megfelelő az alkalom, akkor szeretői nem értek rá, amikor pedig nekik, akkor a lánynak kellett lemondania a randit, a havi bajára hivatkozva. Mivel szombaton véget ért a menzesze, és mivel már nagyon ki volt éhezve, így a szokásosnál sokkal jobban várta az aznap esti bulit. Elhatározta, hogy ott majd dugni fog valakivel, ha törik, ha szakad...
Lorenát egy péntek éjjeli bulira is rábeszélték barátnői. A lány délutános műszak után előbb hazasietett rendbe tenni magát, aztán onnan indult tovább a megbeszélt találkozóhely felé, ahol Viviék vártak rá. Később a vonaton ülve, energiaitalokkal próbálta szinten tartani éberségét.
A Symbolban már kizárólag félédes fehérbort fogyasztott, még hozzá nem kevés pohárral.

JÚN
07
2017

Motoros élménytúra

gruppen, anál, vibrátor, bilincs, férj-feleség

Pár hónapja történt, hogy egy hosszú hétvégén motoros túrára mentünk Szlovákiába a haverommal, Csabival és a feleségével, Hédivel. Mivel ők jobban ismerik a terepet, így a szállásfoglalást rájuk bíztam. Már csak azért is, mert nekem nem voltak igényeim ezzel kapcsolatban: egész nap úton leszünk, csak egy zuhanyzó kell és egy ágy éjszakára; Hédi pedig, mint nő, hátha más szempontokat is figyelembe vesz. Mivel ők másik városban laknak, közelebb a határhoz, ezért tőlük indultunk. Előző nap még dolgoztam, este kezdtem összepakolni, kicsit felelőtlenül, majd reggel befejezem, gondoltam. Ahogy az ilyenkor lenni szokott, reggel elaludtam, kapkodás, gyors csomagolás, ilyenkor tuti kimarad valami. Mint kiderült, nekem nem kimaradt valami, hanem „felesleges” holmi is maradt a táskámban. Kissé késve érkeztem Csabiékhoz, ők már útra készen vártak, neki is indultunk az országútnak.

*  *  *

Akartam, hogy jól megdugjon

homo

Amikor ezek a dolgok történtek, még volt kötelező katonai szolgálat. Mint annyi más fiatal fiú, én is bevonultam katonának.
Az alapkiképzés időszakában kezdődött az egész, akkor "mozdult meg a bogár" a fejemben, de ekkor még tiltakoztam ellene. A gépjármű telephelyen fegyver nélküli őrség volt, így itt lazábban mentek a dolgok, mint a fegyveres őrségben.
A végtelenül unalmas őrszolgálati órákat az őrbódéban elrejtett pornográfia segítségével próbáltuk izgalmasabbá tenni. Az első néhány szolgálatban csak nézegettem, és közben figyeltem, nem jön - e ellenőrzés. Később, amikor már tudtuk, hogy a tiszt soha sem jár körbe, csak rádióz, jobban bele mertem mélyedni a szakirodalomba.
Aztán az éjszakai órákban gyakran maszturbáltam a rám bízott gépek között, később már oda sem vonultam el, hanem a bódéban csináltam. Addig simogattam, izgattam magam, míg a heréim fájni nem kezdtek, és ekkor az asztal alá élveztem a linóleum padlóra.

JÚN
06
2017

Unokanővéremnek köszönhetem

családi, szűz

Hát talán kezdem a legelején, egyrészt mert kisgyerekkorom óta rajongtam Orsiért, másrészt mert a szép emlékek mellett akadtak kínos pillanatok is,
amiken te is jót mulathatsz, ha felelevenítem. Milyen rég volt, te jó ég! Mintha egy előző élet lenne. Pedig csak 32 vagyok. Orsi 3 évvel idősebb nálam,
ami gyerekkorunkban és a tinédzser éveinkben meglátszott a lelki érettségünkön. Amellett, hogy imádtam őt, fel is néztem rá.
Amióta az eszemet tudom, Orsi volt nekem A LÁNY, mivel rajta kívül más lányokkal sosem mertem barátkozni. Ahogy idősödtünk, és évről évre nőiesedett,
én egyszerűen egy vonzó csajt láttam benne, aki iránt minden alkalommal lángra lobbanok, ha meglátok. Hosszú hullámos aranyszőke haj, hasonló árnyalatú gyönyörű világos bőr, kék szem, helyes arc... És a hangja! Angyalian szexi! Vékony alkata ellenére szép formásak a mellei, a feneke és észveszejtően kívánatosak a lábai.

*  *  *

Nagy Ő 3. rész

hetero, munkatárs

A nap nagy részében nyakig voltam a munkában, alig láttam Fatimát. A szokásos hétfői bolondokházában még ebédelni sem jutott időm, nemhogy benézni az irodájába. Minden sürgős volt, mindenki türelmetlen, Móni meg a kórházban, szóval a három emberre kiosztott munkát most ketten kellett intézzük Ágival, és mivel én voltam a legképzettebb hármunk közül, rám jutott a munka neheze. Délután háromra már kitartóan, tompán lüktetett a fejem, és ölni tudtam volna egy szendvicsért, de még mindig volt két weboldalam, amiket a legújabb WordPressre kellett optimalizálni, és biztos voltam benne, hogy nem fogom tudni befejezni ötig. Túl bonyolult és hosszú volt a forráskód, mert az az idióta, aki írta (vagyis én), mindenképpen külön layoutot akart tabletre és okostelefonra is, ahelyett, hogy megelégedett volna egy egyszerű, css-ből irányított responsive designnal.

*  *  *
JÚN
02
2017

Barátság?

hetero

Mariannal még általános iskolában ismerkedtünk össze. Egy évvel járt felettem, de mivel egy busszal mentünk az iskolába is és haza is, így előbb-utóbb beszélgetni kezdtünk és ebből egy kedves gyerekkori barátság alakult ki.
Miután elballagott, elkerültünk egymás közeléből, ráadásul ő hirtelen nagylány lett, akinek ciki volt egy „pisissel” mutatkozni, így amikor véletlen összefutottunk, akkor sem nagyon beszélgetett már velem. Én meg beletörődtem. Ez van és kész.
Mindketten éltük az életünk, felnőttünk, kapcsolataink lettek, de azért néha hallottam róla ezt-azt, mint például, hogy fiatalon elköltözött otthonról, mert a mostohaapja molesztálta, meg hogy rossz társaságba keveredett, a fiúi inkább kihasználták, minthogy segítettek volna neki, meg hasonlók. Aztán egyszer Budapestről hazafelé jövet egy szőke bombázó szó nélkül leült mellém.

*  *  *

A feleségem pasija nyitott ajtót

hetero, férj-feleség

Már túl voltam az elsõ traumán amit az okozott, hogy kiderült félrekefélt a feleségem. Akkor egy hétig szinte élõ - halott voltam annyira rossz volt . De aztán túléltem hisz valahol én is akartam már, hogy átéljem ezt. Alig vártam már, hogy hazaérjek és elmondjon mindent. Hatalmasat dugtunk és megegyeztünk abban nem gond ha néha félrekefél csak legyen õszinte és mesélje el a történteket. Ebben maradtunk és szintén külföldön voltam és 3 hét után értem haza. Direkt nem mondtam mikor érek haza mert reméltem átélhetem azt amitõl oly sokan félnek, nevezetesen mi van akkor mikor az asszon félrelép és kiderül. Kicsik voltak a gyerekek még és a lépcsõházi villanyt gyakran összekeverték a csengõvel ezért kikötöttem. Próbáltam a kulcsomat beletenni a zárba de nem sikerült mert benn volt a másik. Kopogtattam de nem jött ki a nejem. Túl erõsen nem akartam verni az ajtót mivel egy társasházban laktunk. Gondoltam felhívom mobilon.

*  *  *
JÚN
01
2017

Párcsere egy hétre 1. rész

hetero, nyaralás, anál, vibrátor

"Párként keressünk párt feleségcserés nyaraláshoz. 23 éves 172cm magas szőke hajú zöld szemű hölgy taggal, valamint 34 éves 175cm magas barna hajú kék szemű férfi taggal keresünk 20-30 közötti párt.
A párokat megbontva külön-külön utaznánk el egy tengerparti 1 hetes nyaralásra. Így 1 hetet töltenénk a másik párjával. Teljes költségtérítés!"
Unatkozó feleségem ezen extrém nyaralási módot találta ki magunknak... Gyorsan fel is tette több online swinger társkereső oldalra is.
Rövid időn belül több jelentkező is volt. Az első pár napon hirdetésünkre kizárólag csak férfiak jelentkeztek, akik a kép alapján megnyerő külsejű feleségemet szerették volna megkapni...
Párok közül összesen 3 jelentkezett a felhívásunkra. Ebből egy azonnal visszalépett amikor a konkrét részleteket megtudta. A maradék két párból az egyik szimpatikus volt nekünk is. Így hát döntöttünk és belevágtunk. Lefoglaltuk az utakat.