A+ A-

Vágyak a bűn mocskában 6. rész - Szemérmetlenül szégyentelen vasárnapunk 3. fejezet

- Nem is gondoltam volna, hogy ilyen fárasztó veled baszni... - kaptam el a farkam tövét, ahogy mocorogva helyezkedni kezdett, megváltoztatva a testhelyzetét rajtam - Te még bírod? - kérdeztem kedélyesen, miközben marokra fogott faszomat a hüvelyébe illesztettem.
- Háááát..., - nyársalta fel magát - ha muszáj - lemondóan sóhajtott egy nagyot, valódi komolyságot tettetve, de amint szétfeszítve, újfent kitöltöttem buján hívogató barlangját, megfékezhetetlen röhögés rázta meg a testét. S ez a kacaj ragályosnak bizonyult, viszont üdítõen meg is pihentetett mindkettõnket.
- Este, mielõtt elaludtam - késõbb lágyan ringatózni kezdett - arra gondoltam: ma elmehetnénk strandra - bársonyosan simogatta vaginájának minden mozdulata a férfiasságomat - de most minden mást eltékozolt idõnek tartok - s ahogy finoman a fenekébe markoltam máris közösen hullámzott a testünk - Nem is tudom, hogy bírom ki majd nélküled - suttogta izgatóan a fülembe - holnap, holnap után...
- Én sem, hidd el - hüvelykujjaimat az állának támasztva emeltem fel a fejét, hogy szembe nézzünk - Szerelmeskedni szeretnék veled naphosszat... - nyomtam egy puszit a szájára - megdugni, kinyalni - játékosan újabbat és újabbat cuppantottam - majd megint megdugni... - csúszott a nyelvem a szájába - majd megint kinyalni...
- És én? - mímelt felháborodást - Már le sem szophatlak? - és sokat sejtetõen siklani kezdett, le a bokám felé.
- Csináljuk együtt! - nyúltam utána és kaptam a hóna alá.
- Csináljuk! - cseppet sem ellenkezett, miközben a hátára gördült, hogy fölé térdelve kitátott szájába tegyem a farkam. Ugyan a közös lucskunk jó része a puha bõrére törlõdött, de patyolat tiszta mégsem lettem, ennek ellenére kicsit sem voltam feszélyezett. Sõt még az is inkább izgató volt, ami testnedveinktõl ragacsos ölében elém tárult. Így alig, hogy eltûnt ajkai között a makkom már én is széttárt combjai közt lefetyeltem. Ujjaimmal elsimítva a nyelvem útjából a rakoncátlan szõrszálait, aprókat nyaldosva ízlelgettem nagyajkait. Játszadozva, lassan haladtam egyik oldalt lefelé, majd a másikon vissza, végig pásztázva ölének minden négyzetcentiméterét. Elbódított a fenséges zamata, mert ínycsiklandó volt és egyúttal vadítóan illatos. Jól elnyújtott, felszabadult, buja játékba kezdtem hajszolva látásom, tapintásom, ízlelõbimbóim és szaglóhámom által. Csókoltam, a szájamba szívtam, gyengéden harapdáltam, kinyújtott nyelvemmel nyálaztam, ahol csak értem a szõrös szeméremdombjától le egészen az édes popsilyukáig. Sokszínû változatossággal törekedtem egekig korbácsolni a szexuális vágyát, ezért kiszámíthatatlan ütemben, hol durván megmarkoltam combtövét, akár még erõsen szét is húzva nagyajkait, hol szorosan összenyomtam a szemérmetlenül kitárulkozó hüvelybemenetét, de tulajdonképpen folyamatosan zavart, hogy ebben a testhelyzetben nem bírtam jól hozzáférni a csábítóan kandikáló csiklójához. Ráadásul az önkéntelen párzó mozgásom közben rendületlenül cikázó nyelve, meg síkos ajka miatt már menekülnöm is kellett az ideje korán bekövetkezõ elélvezésemtõl. Gondoltam hát, ha megfordulunk talán még idõt nyerhetek.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.65 pont (57 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 sunyilo
2018. 08. 31. péntek 22:21
Röviden: jó. Hosszabban: nem jó. Válaszolok rá!
#8 feherfabia
2018. 08. 28. kedd 06:45
Tetszett! 7P Válaszolok rá!
#7 Andreas6
2018. 08. 27. hétfő 09:06
Csinálni biztosan nem unalmas (bár én nem vonzódtam soha szexuálisan egyetlen közeli rokonomhoz sem), olvasni annál inkább... Válaszolok rá!
#6 veteran
2018. 08. 27. hétfő 08:55
Kár folytatni. Válaszolok rá!
#5 listike
2018. 08. 27. hétfő 07:24
Most már unalmas. Válaszolok rá!
#4 cscsu50
2018. 08. 27. hétfő 07:00
gyenge Válaszolok rá!
#3 zoltan611230
2018. 08. 27. hétfő 06:22
Egyhangú ......... Válaszolok rá!
#2 A57L
2018. 08. 27. hétfő 04:13
Továbbra is csak közepesnek tartom. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2018. 08. 27. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!