A+ A-

Vágyak a bűn mocskában 6. rész - Szemérmetlenül szégyentelen vasárnapunk 1. fejezet

Alig hajnalodott, amikor hirtelen felébredtem. Egy kellemesen hûs fuvallat mozgatta meg a függönyt és a beszûrõdõ halvány fényben végre alaposan meggyönyörködhettem a mellettem fekvõ csodálatos nõt. Hosszan csak figyeltem, ahogy lassú lélegzetvételei közben lágyan megemelkedik, majd lesüllyed mellkasa. Arca kisimult vonásaiban egy szûnni nem akaró, a boldogság, az elégedettség kirajzolta mosolyt véltem felfedezni. Kellemes, bágyadt szemlélõdéssel egyre csak fürkésztem a testét. Kimondottan kedvemre való volt, hogy teljesen zavartalanul megbámulhattam keblének halmait, a már-már mûvészien szép kontrasztot adó sötét bimbóudvarait, lapos hasát, szabályos formájú köldökét, no meg persze öle sötétbarnás bozontjának izgató háromszögét. Alaposan szemügyre vettem minden apró kis részletet, felfedezve így a fanszõrzetét összeragacsoló, rászáradt közös nedveink pöttyeit, a szabályszerûtlenül szétszórt anyajegyeit, de még az apró pihéket is a hasán.
Persze gondolom az irgalmatlan hõség is közre játszott és az újdonság varázsa sem hagyott nyugodni, képtelen voltam féken tartani vágyaimat, így végül megérintettem a combját, hogy cirógatni kezdjem.
- Most ne - keltett bennem riadalmat hangos sóhaja - Gyere, inkább feküdj rám Kicsim - tárta szét szélesre combjait, ahogy felém, oldalra nyúlt a farkamat keresve - Bassz meg így - ki sem nyitva a szemét illesztette máris hüvelyébe a faszomat, amint lábai közé hengeredtem - Felébredtél - nézett fel rám hunyorogva és gyengéden végig simította a hátamat. Lazán felhúzta a lábait miközben óvatosan beléhatoltam.
- Hosszan megbámultalak - válaszoltam - és már megint nagyon megkívántalak - a könyökeimre és térdeimre támaszkodva lassan kijjebb húztam, majd ugyanolyan komótosan jó mélyen visszatoltam a selymesen síkos puncijába a kõkemény szerszámomat.
Érdekes érzések kerítettek hatalmukba. Úrrá lett egy fura gondolatom: mintha most csak azért szeretkeznénk, mert ez mindkettõnknek olyan csodálatos és varázslatosan jó. De mi másért is tennénk, fogalmazódhat meg jogosan a kérdés, viszont a kielégülés utáni vágy, a gyönyör okozta beteljesedés máskor oly megfékezhetetlen szenvedélye egyszerûen másodrendûvé silányult, vagyis így átvehette a helyét a valódi együvé tartozás magasztos érzése. Hiszen azzal a természetességgel, ahogy a testem a testébe fogadta, odaadva így magát nekem mindenestül és persze én meg nyugodt szívvel birtokba is vettem, ilyesmik miatt nem maradhattunk többé már önálló személyek: nem lehettünk õ és én, hanem egy univerzális mi-vé egyesültünk. A szeretkezésünk önfeledt boldogságában a többes szám elsõ személyévé lényegültünk. Már-már meghatódtam saját szentimentalizmusomon és ez méginkább óvatossá, az érzékiségtõl átszõtten gyengéddé, lággyá tette a mozdulataimat.
- Feküdj csak rám bátran... - szólított fel kicsivel késõbb - és nyomd erõsen az öled az ölemnek... - bíztatott tovább, miközben magához szorítva átölelt - A teljes testsúlyoddal nehezkedj csak rám - csúszott jobb keze a fenekemre, hogy még jobban alhasának nyomjon.
A puncijában felgyûrõdõ majd kisimuló bõrredõk bársonyos masszírozása mind jobban felgerjesztett bennünket. Így a segge alá nyúltam és megemeltem egy kicsit, õ pedig keményen a farpofáimba markolt, hogy minden egyes apró moccanásunktól az ágyékunk õrületet keltve dörzsölõdhessen össze. E magunk választotta ösztönös gúzsba kötöttség, - ha akartuk volna sem - tehette lehetõvé a hirtelen ritmusváltásokat. Maradtak hát a határozott, célirányosan kígyózó, de egyébként ráérõsen lassú mozdulatok, ahogy szeméremcsontjaink acélosan egymásnak nyomódtak miközben nyelveink kéjesen bolondozva saját táncukat járták.
- Ez ám az ölelkezés... - elégedetten sóhajtott egy aprócska csókszünetben.
- Az... - nyögtem fel én is, feszülten koncentrálva, mert alhasamat megfeszítve próbáltam meg-megmozdítani hüvelyfala szorításának fogságában raboskodó faszomat.
- Ez sem rossz... - kezdett játszani õ is medenceizmaival, miközben verejtékben úszva talán még szorosabban egymáshoz tapadtunk. Ekkor már teljesen eggyé váltunk. A vulkánként kitörni készülõ elemi erõk feloldották a testünk minden, korábban még létezõ határvonalát.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.48 pont (73 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 deajk2008
2018. 12. 23. vasárnap 07:09
Jó jó, de túl rövid 9p Válaszolok rá!
#7 cscsu50
2018. 08. 10. péntek 14:45
gyenge lett Válaszolok rá!
#6 zoltan611230
2018. 08. 10. péntek 07:47
Ez igen,nem semmi. Válaszolok rá!
#5 feherfabia
2018. 08. 10. péntek 06:23
Szerintem közepesnél gyengébb! Válaszolok rá!
#4 listike
2018. 08. 10. péntek 06:15
Tulajdonképpen csak tömény szex az egész. Válaszolok rá!
#3 veteran
2018. 08. 10. péntek 04:48
Szerintem talán közepest eléri. Válaszolok rá!
#2 A57L
2018. 08. 10. péntek 04:09
Nem az igazi,remélem a többi jobb lesz. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2018. 08. 10. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!