A+ A-

Vágyak a bűn mocskában 6. rész - Szemérmetlenül szégyentelen vasárnapunk 2. fejezet

Azt hiszem elõször csak véletlenül érintett meg, ahogy egy kicsit fészkelõdött beleakadhatott a keze a mereven álló farkamba. Hunyorogva résnyire nyitottam a szemem és úgy tettem, mintha én is csak helyezkednék, mert bizsergetõ izgalmat keltett ez az érdekesnek ígérkezõ helyzet.
- "Nézzük csak..." - tettettem az alvást - "történik-e valami még..." - igyekeztem figyelni a levegõvételeim ritmusára is - "És igen..." - konstatáltam elégedetten, amint feltápászkodott mellettem és jobb kezével gyengéden megmarkolta az ágaskodó faszomat, majd lágyan lecsúsztatta kezét a fanszõrzetemig, s ugyan ilyen finom mozdulattal fölhúzta a makkom hegyéig. Felettébb izgató érintései hatására halkan felnyögtem ugyan, de csak szemem sarkából látva is nyilvánvaló volt, hihetõen színleltem az alvást tovább, ami persze õt egy cseppet sem kellett, hogy zavarja. Feltérdelt, hogy másik kezével könnyedén a heréim alá nyúlhasson. Erre én önkéntelenül is széjjelebb nyitottam a combjaimat, hogy akadálytalanul játszadozhasson velem.
- "Ugye bekapod?" - szuggeráltam gondolatban - "Ugye leszopsz anya?" - bár ez kislányosan riadtnak tetszõ rám-rám pillantásai ellenére is szinte nyilvánvaló volt.
- "Revansot akarhat venni..." - villant be, ahogy zavartan, folyamatosan felém lesegetett - "Akkor meg miért rontanám el az örömét?" - futott végig az arcomon egy bárgyú mosoly, mikor széttárt lábaim közé térdelt és elõre hajolva forró ajkaival megérintette a nemi szervem hegyét. Ráérõs bólongatása közben mélyen, egészen a torkáig eresztett, majd szorgos nyelvcsapásokkal haladt visszafelé, miközben még elõre hulló hajtincsei is bizsergetve cirógattak.
Késõbb a térdelésbõl felült, a lábait a lábaimon átvetve, hogy öle minél közelebb kerülhessen az enyémhez.
- "Micsoda hajlékonyság..." - nyugtáztam, mert a testhelyzetének megváltozatása ellenére rendületlenül tovább szopott.
- Ó - sóhajtottam egy nagyot, azután mikor a bal kezével maga mögött megtámaszkodva felemelte csípõjét, hogy a jobbal jó erõsen megragadva a nyáltól lucskos farkam tövét a puncija síkos vágatát azzal masszírozgassa.
- "Ülj csak bele..." - kezdtem ismét bûvölni gondolatban - "csak nyugodtan, hisz a tiéd..." - szinte biztosra vettem, hogy pontosan érzi még a gondolataimat is - "tedd be és nyársald fel magad..." - meglepetésemre azonban visszaereszkedett lábaim közé, leült és folytatta a csodálatos, orális kényeztetést.
Bár próbáltam tovább imitálni az alvást és valamelyest kívülállóként kukkolni a történéseket, de olyan ügyesen játszva hajszolt mind kettõnket a gyönyör magaslatai felé, hogy pillanatokon belül várható volt bármelyikünk beteljesedése. Talán még erõsebben megragadott, mint korábban jó néhányszor már, hogy egész keményen dörzsölhesse faszommal a klitoriszát, mikor érezhetõen már befejezni készült hosszúra nyúlt, fárasztó játékát. Kicsit megremegett, majd hangosan zihálva, erõtlenül hátra rogyott, amint végül elment. Nekem sem kellett már több, így fröcsögõ gecim mindent beterített. Ekkor azonban hirtelen felültem, hogy behajlított és lazán felhúzott lábai közé pattanva, gyorsan pinájába illeszthessem még lüktetõ szerszámomat és kíméletlenül gyors mozgással, könyörtelenül baszni kezdjem.
A szerencsésen jó idõzítésnek köszönhetõen még egyikünkben sem csökkent a kéj, így pár percnyi heves üzekedés után ismét együtt, még egyszer elélveztünk. A gyors egymásutánban kétszer is átélt gyönyör zsibbasztó extázisában természetesnek tûnt, hogy csak nagyon lassan hagy alább az erekcióm. Elõbb csak néztem az alattam fekvõ anyámat, lazán megtámaszkodva az ágyon. Nem tudtam betelni a felajzott, erõsen izzadt testének a szapora lélegzetvételei miatti hullámzását látva. Majd mikor kinyújtotta a lábait és összenéztünk, ráfeküdtem, hogy õ szorosan magához ölelhessen. Kicsit talán félt, hogy kámforrá lesz a meghittségünk varázsa.
Mikor a lankadt fütyim kicsusszant belõle, lefordultam róla. Õ ekkor a lábaközé nyúlt, hogy reflexszerû mozdulattal a szõrös vénuszdombjára kenje a hüvelyébõl szivárgó ondót.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.7 pont (67 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 deajk2008
2018. 12. 23. vasárnap 06:15
Számomra ez izgató volt... 9p Válaszolok rá!
#10 cscsu50
2018. 08. 23. csütörtök 07:32
Ez nagyon gyenge! Válaszolok rá!
#9 gyuri0926
2018. 08. 21. kedd 17:37
Hát ....... Válaszolok rá!
#8 sunyilo
2018. 08. 21. kedd 09:18
Pornófilmforgatókönyvnek elmegy... Válaszolok rá!
#7 listike
2018. 08. 21. kedd 07:40
Még a pornófilmek is izgalmasabbak. 1pont. Válaszolok rá!
#6 Andreas6
2018. 08. 21. kedd 07:00
Unalmas. Válaszolok rá!
#5 feherfabia
2018. 08. 21. kedd 06:57
Ez nagyon gyenge! Válaszolok rá!
#4 A57L
2018. 08. 21. kedd 04:36
Nem sokra számítottam,de ez még kevesebb. Válaszolok rá!
#3 zoltan611230
2018. 08. 21. kedd 04:05
Egyhangú már nagyon....... Válaszolok rá!
#2 veteran
2018. 08. 21. kedd 03:48
Volt már jobb is. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2018. 08. 21. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!