A+ A-

Vágyak a bűn mocskában 5. rész - Amikor már minden természetes 3. fejezet

Fogalmam sincs mennyi idő telhetett el mire aléltságunkból végre magunkhoz tértünk. Jó sok az biztos, mert egyenletessé vált a lélegzetvételünk és kellemesen bizsergetve csiklandozott a hüvelyemből szivárgó ondó.
- Összenyomlak! - támaszkodott fel rémülten.
- Maradj csak! - próbáltam megállítani, de hiába, mert máris mellém hengeredett és féloldalasan, könyökünkön támaszkodva egymással szembe fordultunk - Jól elfáradhatott a kis drágám... - nyúltam oda a lankadt fütyijéhez, hogy szétmasszírozhassam a makkján az előbukkanó utolsó kis cseppet - Kérdezni szeretnék valamit... - néztem a szemébe - Szerinted ez most mi volt? Baszás? Vagy szerelmeskedés?
- Hát nem is tudom... - szégyenlősen sütötte le ragyogó tekintetét - De azt hiszem mindegy is... - változott meg még gyanúsan a hangszíne is - Mert szeretkezni is épp oly jó veled... - akadt el a szava is mihelyst kimondta.
- Ne légy már ennyire zavarban... - simogattam meg az arcát - Mondj csak ki mindent bátran! – gyengéden megfogva az állát felemeltem a fejét - Te is beszélhetsz ám csúnyán - hajoltam a füléhez, hogy egy apró puszit nyomhassak rá - különösen azután, hogy majd félholtra kefélted a szerencsétlen anyádat - és erre végre jóízűen mindketten felröhögtünk.
- Annyiszor elképzeltem... - kezdett talán már ténylegesen is oldódni a feszültsége - milyen lehet veled basz... - de még nem egészen - szeretkezni, hogy milyen az, ha a puncidba csusszanok, de minden képzeletemet felülmúlták az elmúlt órák - hátra simította az arcomba lógó tincseimet - Egészen más az, ha kiverem, de amikor egyszer-kétszer a csajokkal játszadoztunk az sem hasonlítható hozzá - hallgatott el jelentőségteljesen - Anya! Azt hiszem én tényleg nagyon szeretlek... és ezt nemcsak a hormonok diktálják, hanem teljesen komolyan gondolom - közbe akartam vágni, de meggondolva magam hagytam, hogy folytassa - Amikor elugrottam a boltba, szinte fájt, hogy nem vagyok veled... Siettem, ahogy csak tudtam, mert látni akartalak..., hozzád érni..., megcsókolni..., persze megdugni..., meg kinyalni is... - valóban elillanni látszott már minden gátlása - Hallani, ahogy kéjesen nyögsz..., vagy épp várni, hogy elélvezz..., hogy én is elélvezzek..., akár a puncidba..., akár a szádba..., de csak úgy rád is jó lenne... - egész belelendült a számomra nagyon jól eső mondandójába.
- Hú, de éhes vagyok! - tört ki belőlem - Gyere együnk, mert kell majd még az energia - megtörölgettem a lábam közét - Teríts meg! - mondtam, én meg sebtében lezuhanyoztam, majd ő is felfrissítette magát és asztalhoz ültünk, úgy meztelenül.
- Ugyan ebédet főztem, de még jó, hogy vacsorára egyáltalán jutott időnk - pajzánkodva megcirógattam a combjának belső felét a lábfejemmel az asztal alatt.
- Kérsz vizet? - pattant fel később, hogy hozzon.
- Nem. Inkább igyunk egy kis bort! - csendesen figyeltem, ahogy kihúzza a dugót a palackból, majd a poharakkal együtt visszaült és töltött mindkettőnknek - Még sok ilyet! - néztem huncutul a szemébe, mikor összecsendültek a poharaink.
- Többet! - majd kortyolt egy nagyot.
Miután kajáltunk én mosogattam ő pedig törölgetett, majd a borral és poharainkkal bevonultunk az ágyra, összebújtunk, iszogattunk és lágyan simogatva egymást tévéztünk. Már sötétedett. Az étel és valószínűleg a bor is kezdett elnyomni.
- Hú, de álmos lettem - kedvemre lett volna egy kicsit szunyókálni.
- Akkor most álomba lefetyellek - válaszolni sem volt időm mire combjaim közé furakodott - Nyújtózz csak el kényelmesen - pillantott fel az ölemből - Hunyd le a szemed, lazíts - egyre csak cikázott a nyelve a nagyajkaimon. Előbb még felhúzva tártam szét neki a lábaimat, majd később kinyújtva, hogy kéjenc módjára élvezkedhessek. Teljesen ellazultam, súlytalannak érezve magam, már-már lebegtem és e kellemes érzésekkel végül tényleg elszenderültem. A tudatom játéka furcsa valószerűtlen világba repített, ahol a reális érzések a buja fantáziám képeivel keveredtek. Volt, hogy pontosan tudtam a fiam kényeztet és kezdett úrrá lenni rajtam a nehezen elhessegethető bűntudat. Máskor meg olybá tűnt nem más ő, mint egy férfi, akibe halálosan szerelmes lettem és semmit sem akarhatok jobban: csak odaadni magam neki testestül lelkestül és mindenféle szégyenérzet nélkül átélni a gyönyör minden lehetséges formáját. Emlékeim szerint többször is határozottan erőt kellett venni magamon, hogy ki ne nyissam a szemem, mert nem szerettem volna, ha elillan ez a csodálatos varázs. Élveztem hát a csókok, nyelvcsapások, meg ki tudja miféle egyéb érintések testem egészét megremegtető, a zsigereimig ható bizsergést okozó ingereit, míg az orgazmusomra végérvényesen fel nem ébredtem. Ilyet soha nem éltem még át. Leginkább ahhoz hasonlítható, mint amikor erőteljes pisilési inger ébreszti az embert. Billeg egy ideig az ébrenlét és az álom határán mire tudatosul mi történhet, s ha mégsem sikerülne a valóságba visszazökkenni, könnyen bekövetkezik a katasztrófa.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.71 pont (70 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 cscsu50 2016. 08. 14. vasárnap 12:40
szuper
#9 listike 2016. 08. 8. hétfő 12:51
Nagyon tökéletes, folytatsd még.
#8 veteran 2016. 08. 8. hétfő 05:12
Remek.
#7 feherfabia 2016. 08. 7. vasárnap 06:47
Nagyon jó!
#6 Rinaldo 2016. 08. 6. szombat 08:22
seggbe is.jó.
#5 vakon53 2016. 08. 5. péntek 20:19
Feleségem és én várjuk a következő részt!
#4 sunyilo 2016. 08. 5. péntek 11:51
Nem semmi...
#3 veteran 2016. 08. 5. péntek 08:26
A megszokott közepes színvonal.
#2 A57L 2016. 08. 5. péntek 05:46
Ez sem lett rossz.
#1 Törté-Net 2016. 08. 5. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?