A+ A-

Vágyak a bűn mocskában 5. rész - Amikor már minden természetes 1. fejezet

Gyengéd lassúság ide, szerelmes óvatoskodás oda az ágyékához dörzsölődő vénuszdombom és a hüvelyemet kellemesen feszítő pénisze nem kegyelmezhetett a klitoriszomnak. Így néhány perc múlva ismét a csúcs közelében lavíroztam.
- "Hihetetlen milyen tökéletesen összeillünk..." - kis sikerrel próbáltam gondolataimat más irányba terelni, hogy elodázhassam még a beteljesedésemet - "...ha alhasának feszítem az ölem és hátrébb csúszok..." - tört fel belőlem egyik kéjes sóhaj a másik után - "... a makkja egész erősen a méhszájamhoz nyomódik..." - megremegve, nagyot nyögtem - "... s ha mindez még nem volna elég, a pattanásig feszült, az előző órák folyamán irgalmatlanul érzékennyé vált csiklóm összepréselődik az erősen egymásnak nyomódó szeméremcsontjaink közt buján tekeredő szőrszálaink bizseregetésében..."
- Csak nem? - viccesen számon kérő volt a hangja és már markolt is meg mindkét kezével a combtövemnél.
- Deee..., - üvöltöttem már-már artikulálatlanul - iiiii-gen... - akaratlanul görcsösen rándultam néhányat, miközben keményen a farkára tolt, hogy megakadályozza a további moccanásaimat.
Ernyedten a mellére hajtottam a fejem amíg lecsillapodtam egy kicsit.
- Ha ilyenkor... - súgta halkan a fülembe - Mi lenne, ha tovább mozognék?
- Őszinte leszek... - támaszkodtam fel és a szemébe néztem - ... fogalmam sincs... - gondolkodtam el egy kicsit - De azt hiszem ennél jobban már nem tudnék megőrülni...
- Úgy értem... - simította végig a hátam - Nem fáj? - nyomott egy puszit a fejem búbjára - Nem kellemetlen neked?
- Hidd el kicsim, megmondanám... - túrtam bele mellkasa pelyheibe - ... őszintén, mint mindig..., mindent...
- Olyan furi... - váltott lelkendezve - ...tudod, amikor maszturbálok... - nyelt egy nagyot - ... pár perc csupán, s lehiggadtan élvezem a kielégültség kellemességét, most meg... - nézett rám cinkosan - ... órák óta szerelmeskedünk...
- Vagy inkább baszunk, mint a nyulak... - vágtam közbe közönségesen.
- Na, ja... - dünnyögte mielőtt harsányan felnevettünk volna - ... és egyszerűen nem képes csillapodni a vágyam - tette könnyedén a tenyereit a fenekemre és már megint hullámzást idéző mozgásba kezdtünk.
Később az oldalába kapaszkodva felültem rajta, hogy csípőmet előre hátra mozgatva hintáztassam magam a valóban folyamatosan mereven álló farkán. Amint azonban felhúzta a lábait előre dőltem és hagytam, hogy temperamentumosabban ki-bejárjon a fasza a szörcsögve cuppogó pinámban.
- Minden átlényegül... - simultam ismét a testére - ... el sem hiszed mennyi hülyeség jut az eszembe... - lettem hirtelen zavarban így gyorsan el is hallgattam.
- De mi? - kedvesen türelmetlenkedett.
- Nem érdekes... - próbáltam egy csókkal kitérni a válasz elől.
- Olyan kíváncsivá tettél ... - érezhetően nem nyugodott - Mondd már!
- Szóval a káromkodás... - kezdtem bele.
- Igen?! - fordított át a hátamra és könyökein támaszkodva mozgatta ritmikusan a csípőjét a széttárt combjaim közt.
- Ejha! - díjaztam az ügyességét, hogy ki sem csusszant belőlem eközben, majd végig csúsztatva a kezeimet a hátán a derekánál végül megpihentem - Mi lesz majd, ha valaki azt mondja neked dühösen: Baszd meg az anyád? - vörösödtem bele az igazán infantilis kérdésembe.
- Először pofán vágom... - vetette oda flegmán - Maaajd - nyújtotta el sokat sejtetetőn, ahogy folyamatosan tovább mozgott bennem.
- Hát igen..., hogy nekem micsoda szófogadó fiacskám van... - fogtam meg erősen a seggét és mélyen magamba húztam. Leállt nem mozgott tovább. A bal lábát átemelte a combomon és mellém hajtotta a fejét. Súlypontját így helyezte át és szenvedélyesen csókolózni kezdtünk. Szembe fordulva, enyhén féloldalasan fekve járták nyelveink kéjes táncukat, miközben ösztönösen egymásba kapaszkodtunk. A hosszabb keze következtében egészen mélyen be tudott nyúlni combjaim közé, míg én legfeljebb feneke halmait tudtam csak cirógatni. Hol erősen markolt, hol pedig ujjbegyeit futtatta végig lágyan a puncimtól az ánuszomig, mintha csak nem lett volna az közös nedveinktől már kellőképpen csatakos. Egyszer csak a popsim izomgyűrűjénél megtorpant és hosszan elidőzve a jobb keze középső ujjával kitartóan masszírozni kezdte. A hatás sem maradhatott el, lazult az izom szorítása és fokozatosan araszolhattak síkos ujjpercei a végbelembe, hogy a pinámban pihenő kemény fasza helyett azt mozgatva idézhessen elő mindkettőnk számára eddig ismeretlen, eksztatikus impulzusokat. Bár azt hiszem tulajdonképpen a farkát dörzsölhette az ujjával, de már nálam ez is heves sóhajokat és nyögdécselést eredményezett úgy, hogy eközben heves csókcsatánk szemernyit sem csillapodott. Később kijjebb húzta a farkát, hogy makkja alatti igazán érzékeny részt izgathassa a hüvely és végbél közötti kötőszöveten keresztül. Majd mintha önálló életre keltek volna testrészei, teljesen függetlenedve egymástól: csókolt, nyalt, habzsolt és valamiféle őrjítő, varázslatos aszinkronitással mozgatni kezdte kezét és csípőjét.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.77 pont (65 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 zoltan611230 2018. 10. 4. csütörtök 07:58
Nagyon érzéki.
#7 sunyilo 2016. 07. 18. hétfő 19:36
Jó ez, ne lankadj...
#6 listike 2016. 07. 18. hétfő 19:28
Túl monoton volt.
#5 veteran 2016. 07. 18. hétfő 13:33
Ez nem olyan jó mint az előző részek.
#4 vakon53 2016. 07. 18. hétfő 12:27
Jooó folytazsdtovább!
#3 feherfabia 2016. 07. 18. hétfő 06:26
Ez elég gyengére sikerült!
#2 A57L 2016. 07. 18. hétfő 04:31
Ez nem tetszett,nem kötött le.
#1 Törté-Net 2016. 07. 18. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?