A+ A-

Vágyak a bűn mocskában 6. rész - Szemérmetlenül szégyentelen vasárnapunk 4. fejezet

Feltettem a kávét, közben elõkészítettem a csészéinket, míg õ a WC-ben és a fürdõszobában motoszkált. Pont, ahogy kitöltöttem a feketét, majd máris vittem az asztalhoz, õ is elõkerült. Lenge köntösébe bújt az övet lazán megkötve, de az ablakon át beszûrõdõ ellenfényben jól kivehetõ volt meztelen testének sziluettje. Velem szemben leült az asztalhoz és komótosan kavargatni kezdte a gõzölgõ italt. Noha szótlanul, gondolatainkba merültünk, azért néha-néha boldogságtól ragyogó tekintettel összenéztünk.
Az intim csendességünkben egyszer csak azon kaptam magam, hogy erekcióm lett. Gondolom közre játszott ebben egyrészt, hogy pisilnem kellett, de másrészt nyilván a tudatomban kavargó buja képek sem kevésbé.
- Hoppá! - törtem meg a csendet - Van egy kis baj... - és mire anyám felkapta a fejét már felálltam vele szemben, az asztal túl felén.
- Hát azt nem mondanám, hogy kicsi... - mosolygott rám kacéran, ezért irányt váltva, ahelyett, hogy a mosdóba sietnék, inkább mögé kerültem és gyengéden megfogva vállait kedveskedve simogatni, masszírozni kezdtem. Erõteljesedõ mozdulataim hatására óhatatlanul kibomlott a köntösének az öve és, ahogy fejét hátra vetve testemhez simult, a kezeim máris a melleihez kalandoztak. Markoltam, gyömöszöltem, lágyan simogattam, egyértelmûen belefeledkezve élvezkedése kéjes sóhajainak neszébe. Elõbb még csak hátra-hátranyúlt, cirógatva próbálta érintéseimet viszonozni. Késõbb viszont felemelkedett a székrõl és lábával kecsesen eltolta azt közülünk, hogy háttal nekem támaszkodva folytathassuk izgató játékunkat.
A köntös, az egyre szenvedélyesebb ölelkezéstõl, ekkor már természetesen a földre hullt.
Óvatosan félretoltunk hát mindent az asztalról és miután õ elõre dõlve ráhasalt, én ráborulva elõbb ujjazni kezdtem a punciját, majd egész óvatosan a popsiját, de szüntelen csókolgattam is, ahol csak hozzáfértem. Valamivel késõbb beléhatoltam és csípõjét erõsen megragadva hevesen kefélni kezdtem. Jó néhány lökés után azonban hirtelen mégis meggondoltam magam. Mindent félbehagytam, mert az enyhén terpeszbe tett lábai közé akartam telepedni, hogy nyelvemmel ízlelhessem közös zamatunkat.
A háta mögött, térdelve, erõsen átkaroltam combjait és fenekének félgömbjeit kezdtem elhalmozni apró puszikkal. Majd, amint egyre jobban belemelegedtem az izgató játékomba, még inkább igyekeztem befurakodni a lábai közé, hogy finoman meg-megszánkáztathassam a nyelvem a popsi lyuktól a puncija bejáratáig és vissza. Alaposan végiglefetyeltem minden négyzetmillimétert. Az akaratlanul megroggyanó térdei ösztönösen kiszélesítették a terpeszét, s ha elõbb még erõtlenül is, de így ajkamnak nyomhatta ánuszát. Mivel semmi sem indokolta a kapkodásomat, lágyan és lassan nyalogatni kezdtem az izomgyûrûjének ráncait.
- "Élvezi" - jólesõen tudatosult bennem érezve, hogy már lényegében az arcomra ült, és noha testsúlyának nagyobb részét nyilván a masszív asztal foghatta föl, a sarkaimra ereszkedve kellett a többit a nyakammal megtartanom. Talán fájdalmas és nehéz is volt, de cseppet sem bántam. Persze az is lehet elbódítottak az ízek, no meg a kéjes nyögdécselése is igencsak bíztatott.
- "Vajon el tudna-e menni így is?" - kezdtek cikázni a perverz gondolataim - "Hogy csak a seggét nyalom..." - kezdtem egyre jobban vágyni rá, hogy tényleg megtörténjen - "Nem lehetetlen..." - morfondírozgattam tovább, de komolyan erõt kellett venni magamon, hogy a nyelvcsapásaimon kívül mást ne tegyek - "Mert az ujjaimat, ha becsúsztatatnám a hüvelyébe..." - fogalmazódott meg újra meg újra - "...a hüvelyk ujjammal pedig a csiklóját dörzsölgethetném..." - bárgyún mosolyodtam bele - "... egész biztosan nem lenne menekvése..." - és még mielõtt mozdult volna a kezem, azért mégis csak sikerült visszafognom magam.
A nyelvemet valamelyest megkeményítve igyekeztem lazítani a már-már görcsös ellenszegülését. Bár abban teljesen biztos voltam, segglyukába nem leszek képes benyalni, de csak nem hagyott nyugodni a hirtelen támadt ötletem. Kitartó kísérletezésem jutalmaképpen a combizmait megfeszítve még jobban behajlította térdeit. Valahogy úgy tett, mintha arcomra préselõdve segíteni szeretne. Tehát mégis nyert ügynek látszott az addig elképzelhetetlen.
Kitartó "munkámnak" köszönhetõen az alteste elõbb kaotikus mozgásba kezdett, majd artikulálatlanul fel-feljajdult még mielõtt a végbélnyílása jól érezhetõen, lüktetve, pulzálni kezdett. A történések egészen megvadítottak. Nem hagyhattam, hogy egy kicsit is lecsillapodjon. Ezért amint térdre esve, az asztal alatt erõtlenül elterült, talán így keresve magának tõlem menedéket, én gyorsan utána kaptam, hogy csípõjét megmarkolva, s magam felé húzva, megemeljem kissé a tomporát. Mihelyst négykézláb, stabilan megtámaszkodott a mereven álló faszomat könnyûszerrel tudtam a lucskos, forró barlangjába nyomni, hogy lendületes, erõteljes mozgással baszni kezdjem.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.19 pont (59 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 Bizse42
2019. 02. 23. szombat 09:52
Izgi volt, de a végére nem történt semmi új dolog. Nagyon vártam az "anális" érintkezést, de ez nem következett be. Válaszolok rá!
#13 zsuzsika
2019. 02. 12. kedd 10:13
Unalmas már Válaszolok rá!
#12 deajk2008
2018. 12. 21. péntek 16:16
Tetszett csak túl rövid.... 9p Válaszolok rá!
#11 Leni-n-85
2018. 10. 21. vasárnap 14:41
Jó a sztori és folytasd, hogyha tudod! Válaszolok rá!
#10 feherfabia
2018. 09. 11. kedd 06:07
Szerintem jól sikerült! 8P Válaszolok rá!
#9 sunyilo
2018. 09. 10. hétfő 21:04
Kezd unalmas lenni... Válaszolok rá!
#8 sztbali
2018. 09. 10. hétfő 18:49
Már régóta semmilyen. Légyszíves fejezd be ezt a sorozatot. Válaszolok rá!
#7 veteran
2018. 09. 10. hétfő 13:51
Rég be kellett volna fejezni. 1pont Válaszolok rá!
#6 Andreas6
2018. 09. 10. hétfő 10:33
Unom. Nem történik semmi. Válaszolok rá!
#5 listike
2018. 09. 10. hétfő 10:02
Már kicsit giccses. Válaszolok rá!
#4 cscsu50
2018. 09. 10. hétfő 08:50
süllyed a színvonal Válaszolok rá!
#3 A57L
2018. 09. 10. hétfő 04:54
Továbbra sem az igazi.5P Válaszolok rá!
#2 zoltan611230
2018. 09. 10. hétfő 03:25
Jó,mint az előzőek .. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2018. 09. 10. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!