A+ A-

Vágyak a bűn mocskában 2. rész - Az anya

Azt hiszem nem mellékes, hogy mindez 25 éve történt. A fiam, akkor alig múlt 18, én meg még nem voltam 40. Egy emberöltőnyi idő, de még mind a mai napig a bűntudat és a negyed század alatti megannyi varázslatos együttlétünk furcsa kettőssége munkál bennem. A bűntudat, hogy a saját fiammal, - mintha csak a férjem lenne - élek és közben meg a szűnni nem akaró, csillapíthatatlan szexuális vágy, ami minduntalan megakadályozza a józan gondolkodást.
Azon az estén azt hiszem tényleg nem bírtam már tovább. Noha kicsi gyerekkora óta együtt aludtunk, - leginkább meztelenül -, de ennek a történtekre a legcsekélyebb mértékben sem volt hatása. Mert az együttalvásunkat egyszerűen a kényszer szülte. Hiszen miután elhagyott a férjem, - a fiam nem volt még egy éves sem -, sikerült megvennem azt a garzont, amiben máig élünk. Egy légtérben van minden, az alig harmincegynéhány négyzetméteren. Így más választásom nem volt, gondoltam egy kisebb franciaágyon elférünk majd együtt. A meztelenség meg nem szükségképpen testiség, sokkal inkább természetesség.
Teltek az évek. Jött a pubertás. Az éjszakai, spontán magömlések és az egyre több és több maszturbáció. Akár ott, mellettem az ágyban is.
Nyíltan és őszintén tudtunk beszélni mindig, mindenről. Így korántsem volt bennem semmi gyanakvás, miért nincs egy igazi, tartós szerelme, vagy legalább hosszabb ideig tartó barátnője, mert röpkék, olyan haveriak azért voltak, meg is jelentek nálunk néha. Hittem, sőt egészen biztos voltam benne, eljön a fiamnak az igazi is majd egyszer.
A történtek előtt néhány héttel, amikor felnőtté válását ünnepeltük, a szülinapi vacsorát követően kettesben iszogattunk. Miután ágyba bújtunk, alig telt el néhány perc, máris érezni kezdtem ritmikus mozdulatait.
- "Könnyit magán..." - tudatosult bennem, de akkor valahogy nem illant el a buja gondolat, mint korábban már számtalanszor, hanem egyre csak tüzelt. Ébresztgette a már rég kihalni vélt szexuális vágyamat. Mocorogni kezdtem, hogy megfigyelhessem a reakcióit. Egy pillanatra talán megtorpant, de mivel egyenletes szuszogásommal továbbra is alvást tettettem, máris folytatta. Oldalt feküdtem, háttal neki és azon kaptam magam, hogy jobb kezem ujjbegyei a csiklómnál köröznek. Ajkamat erősen összeharapva egyre csak hajszoltam magam a gyermekem után, mert szerettem volna vele egyszerre elélvezni. Ahogy egyre kontrollálatlanabbá váltak mozdulatai, jó ötletnek tűnt számomra, ha gyorsan a hátamra fordulok és a térdeimet felhúzva, majd a szélesre tárt ölemben, már a másik kezem fejezi be a beteljesedő gyönyörömet. A sietős mozdulatom következtében, igen lendületesen a fiam mellé, az ágyra csapódott a jobb karom. Vélhetőleg a hirtelen ijedtsége következtében szinte azonnal kilövellte forró magját, rá a kezemre és valószínűleg az ágyra is. Kisebb-nagyobb izgés-mozgásommal igyekeztem magamról elterelni a gyanút, mert a történtek hatására bennem is egyből robbant a bomba. Megfékezhetetlenül szétáradtak az orgazmus egész testemet átjáró kellemes hullámai. Lazán kinyújtottam a lábaimat. Feszülten figyeltem a lélegzetvételeim ritmusára. Közben meg határtalanul izgató volt a szétfolyó, meleg ondója keltette bizsergető érzés. Miután a fiam valamelyest lenyugodott, a maga mellé odakészített papír zsebkendővel előbb megtörölgethette a farkát, majd a kezemet is megpróbálta, azt azonban én egyáltalán nem szerettem volna, ezért amint hozzám ért, máris visszafordultam az oldalamra. Míg ő percekkel később már teljesen lehiggadt és el is szenderült, én egy percet sem aludtam ezen az éjjelen. Valószínűleg az álmatlanságomban fogalmazódott meg a rendíthetetlen elhatározásom csírája: még akkor is, ha főben járó bűn, szeretnék a saját, egyszülött gyermekemmel, legalább egyszer, egy hatalmasat szeretkezni.
Hosszú napokon keresztül vívódtam. Ádáz csatába szálltak a pro és kontra gondolataim, míg el nem jött az az ominózus este. A zuhany alatt állva végül döntöttem: itt az idő. Nyilvánvalóan kezdeményeznem kell, mert azt éreztem, ha tovább halogatom, abba már egész biztosan bele fogok őrülni. A köntösömet levéve irgalmatlan nyugtalanságot okozva bevillant, s majdnem meghiúsított mindent: mi lesz, ha a gyerek teherbe ejt. Felhajtottam a takarót, bebújtam az ágyba és megérezve testének melegét minden aggodalmam egy szemvillanás alatt elszállt. Ezt így utólag is állíthatom, bátorító jelnek vettem. Átölelve a hátához simultam és gyengéden cirógatni kezdtem a combjait. Talán viszonzásul, de meglehet az is, így próbált inkább bíztatni, hátra nyúlt, hogy tenyerébe fogja meztelen seggemet és kicsit még közelebb vonjon magához.
- Ezt most levesszük... - hajoltam a füléhez és a kezemet becsúsztattam az alsónadrágja alá, hogy meztelen testünk végre úgy érhessen össze, mint eddig még soha. Játékosan, párszor még végig simítottam combjain mielőtt megmarkoltam volna kemény péniszét. Rezdülései már egyértelműen jelezték, ha finom kézmozdulataimmal még tovább izgatom, így fog elmenni.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.58 pont (103 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 zoltan611230 2018. 10. 4. csütörtök 07:38
Ismétli .
#13 sportyman (alttpg) 2016. 03. 7. hétfő 11:22
Nagyon jó!
#12 zsuzsika 2016. 01. 21. csütörtök 10:37
Tetszett.
#11 Rinaldo 2016. 01. 5. kedd 08:25
Szuper.
#10 papi 2015. 12. 29. kedd 10:55
Tetszik, folytasd.
#9 deajk2008 2015. 12. 29. kedd 08:38
nekem nagyon tetszett 10p
#8 feherfabia 2015. 12. 29. kedd 06:54
Egész jó!
#7 supi 2015. 12. 28. hétfő 19:02
nem rossz
#6 veteran 2015. 12. 28. hétfő 17:04
Jól sikerült.
#5 vakon53 2015. 12. 28. hétfő 09:42
Ismét egy jó családi történet.

Idáig 10 Pont!
#4 listike 2015. 12. 28. hétfő 07:35
Nagyon jó volt.
#3 genius33 2015. 12. 28. hétfő 07:04
Cukika.
#2 A57L 2015. 12. 28. hétfő 06:34
Megint egy jó családi történet.
#1 Törté-Net 2015. 12. 28. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?