A+ A-

Vágyak a bűn mocskában 1. rész - A fiú

Egy nagyon furcsa álomból ébredtem fel hirtelen. Anyám, aki mindig is szexuális ábrándjaim tárgya volt serdülő korom kezdete óta, akit képzeletben számtalanszor megdugtam már a maszturbálásaim során, egyik este valahogy másként viselkedhetett a korábban megszokottakhoz képest. Mikor levette magáról a köntösét és bebújt mellém a közös ágyunkba, - szinte mindig, meztelenül -, úgy éreztem máris megállíthatatlanul vibrálni kezd körülöttünk a levegő. Holott ezt korábban soha sem tapasztaltam még.
- "Hú, micsoda álom volt..." - tartott fogságban a jóleső bágyadtság olyannyira, hogy a szemeimet sem voltam hajlandó kinyitni. Talán azt reméltem elő- előtűnnek újra a határtalanul izgató, buja képek. Bár a látványt sehogyan sem sikerült visszaidéznem, az átélt, bizsergető érzések, a gyengéd érintéseinek zsigereimet bejáró impulzusai megint hatni kezdtek. Tisztára olyan volt, mintha csak most érezném meg testének a melegét, amint hátamhoz simult. Vagy épp azt, ahogy fenekemet csiklandozza lába közének szőrpamacsa azután, hogy közös erővel hamarosan én is meztelen lettem és ő pedig szorosan ismét hozzám simult.
- "Ezt most levesszük..." - jött elő még a hangja is az emlékeimből. Kedveskedőn mondta előbb, majd kicsit eltávolodott tőlem és lehengergettük a combjaimra az alsónadrágomat, hogy aztán már könnyedén ránthassam le azt magamról.
Újra átjárták a testemet a korábbi cikázó, apró rezonanciák, ahogy felelevenedett miként lehelt kéjesen a fülembe. Majd átnyúlva rajtam, határozottan megmarkolta a már jelentőségteljesen ágaskodó férfiasságomat. Keze puhán siklott rajta végig. Tövétől a makkom tájékáig, majd vissza. Már-már ezzel is az őrületbe kergetett, de ez még csak a kezdet volt.
Tolult a vér az ölembe. Kőkeményen állt már megint a farkam, tisztára úgy, mint az álmomban, de közben pedig egyre jobban bosszantott, hogy még egy halovány, elmosódó emlékkép-foszlányt sem bírtam a tudatomba csalogatni.
- "Most meg fogsz baszni. Sejted ugye?" - nyögdécselte érzékien mielőtt a hátamra fordított volna, hogy hasamnál áttéve a jobb lábát fölöttem, diadalmaskodón rám térdelve meglovagoljon.
- "Nem baj Kicsim!" - hallani véltem ezt is, eszembe idézve nyugtatni próbáló szavait. Ami pont úgy szólt, mint mikor forró, lucskos hüvelyének bejáratához illesztve faszomat, kissé feltámaszkodott, hogy lassan visszaereszkedhessen rá. Kimért, óvatoskodó mozdulatai ellenére azonnal lüktetni kezdtem és máris beléélveztem.
- "Nyugi!" - nyöszörögte ritmikusan ismételgetve és fáradhatatlanul tovább mozgatta csípőjét rajtam. Hol erősen neki nyomva szeméremcsontját az enyémhez, hol csak könnyedén felemelkedve siklott föl s le a szerencsére csak lassan lankadó, még mindig kemény faszomon. Azt hiszem így fejte magába gyönyöröm minden parányi cseppjét. Egy szemvillanásra sem állt le, sőt, fokozatosan még gyorsított is a tempón, hogy másodpercekkel később hangosan zihálva, meg-megremegő testével simuljon testemre és kielégülten megpihenhessen egy kis ideig.
Ernyedt farkam kicsusszanása után a combomra szivárgott a gecim, s ez is oly valósághű volt, mintha csak most történne.
- "Elélveztem...?" - kaptam még a farkamhoz is, de noha síkosnak éreztem, a friss ondóm megszokott ragacsosságát nem tapinthattam.
- "Ugyan, ez csak a megszokott reggeli erekcióm..." - engedtem ki tétovázva a markomból - "Azt hiszem talán ki kéne vernem..." - nyúltam vissza, szemeimet még mindig görcsösen lecsukva tartava. Kényszeredetten próbáltam mindenáron magamra erőltetni az álomvilágban maradásomat, a mindennek véget vető valóság helyett. Oldalra fordultam, hogy kényelmesebben tudjam mozgatni a kezem. Csuklóm alig-alig moccant, mert készültem a lehető leghosszabban elnyújtani a földöntúli mámoromat.
- Tedd be, kéééérlek! - hasította ketté a jól ismert hang a képzelet és valóság közt eddig kifeszülő vékonyka leplet. A szemem önkéntelenül is kipattant. Határozottan meglepődve tapasztaltam, hogy koromsötét van. De túl hosszan nem volt lehetőségem töprengeni, mert ficánkolva előbb még csak az erősen szorított farkam hegyéhez nyomódott hozzá, majd tovább illesztgetve a kellemesen meleg fenekét és persze a kézfejemmel is jól érezhetően nedves combtövét, már fel is vette a megfelelő pozíciót. Így a behatolásért nekem gyakorlatilag semmi egyebet nem kellett tennem, csak elengedni a görcsösen szorított faszomat, s szinte mire a felszabadult kezemet a csípőjére tettem, már hátra tolva tomporát fel is nyársalta magát. Elégedetten egy jó nagyot sóhajtott.
Előbb erősen megmarkoltam, mert szerettem volna jóval ideálisabbá tenni testhelyzetünket, később viszont már gyengéden átkarolva szorosan a hátához simultam. Jobb kezemben a bal mellével, a vállgödrébe beakasztott álammal, az arcomra omló, illatos hajtincseivel, no és persze nem kevésbé a perzselő kéjbarlangjában megpihentetett hímvesszőmmel, már önmagában minden idillinek tetszett, de határtalan elégedetlenségemnek nem tudván ellenszegülni,(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.49 pont (113 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 deajk2008 2015. 12. 4. péntek 09:13
nekem tetszett, csak rövidnek tartom folytasd ...
#12 tilto 2015. 12. 1. kedd 06:36
Irtó rossz...! Semmi értelme nincs
#11 feherfabia 2015. 12. 1. kedd 05:57
Most álom,vagy valóság?Közepes!
#10 veteran 2015. 11. 30. hétfő 17:10
Nagyon zavaros,nem tetszett.
#9 papi 2015. 11. 30. hétfő 14:10
Nem rossz, de van hova fejlődni a folytatásban.
#8 Andreas6 2015. 11. 30. hétfő 12:44
Nekem tetszett - leszámítva, hogy az anyjáról fantáziál.
#7 genius33 2015. 11. 30. hétfő 09:01
Hááát, még volna mit alakitani rajta.
#6 sportyman (alttpg) 2015. 11. 30. hétfő 08:46
Gyenge közepes.
#5 Rinaldo 2015. 11. 30. hétfő 07:40
Alakul.
#4 listike 2015. 11. 30. hétfő 07:26
Ennek semmi értelme.
#3 cscsu50 2015. 11. 30. hétfő 06:07
nagy a káosz
#2 A57L 2015. 11. 30. hétfő 05:24
Zavaros írásnak tartom.5P
#1 Törté-Net 2015. 11. 30. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?