A+ A-

Vágyak a bűn mocskában 4. rész - Függők lettünk

Nem is tudom, hogy anyám kezdett-e mocorogni, vagy az erős pisilési ingerem miatt ébredtem fel. Teljesen összegabalyodva feküdtünk. Testünk egymásra fonódott. Egyik lába a lábaim között, a másik a derekamnál rajtam átvetve. Így ágyéka lágyan a combomhoz simult. Jobb kezével a tarkóm alatt ölelt magához, ahogy a fejét a mellemre hajtva egyenletesen szuszogva békésen aludt. A balkezem a hátán, a dereka tájékában pihent, míg jobbom a combját markolta valahol hátul a popsija környékén.
- "Tök jó, hogy égve maradt a lámpa..." - gyönyörködtem az elém táruló látványban - "... micsoda fantasztikus nő..." - bágyadtan ébredeztem - "...illatos haj..." - előre billentve a fejem, mint egy kiéhezett kokainista, jó nagyot szippantva úgy, hogy még az orrom is a feje búbjához ért - "... feszes segg és comb... " - gyengéden összeszorítottam a markomat előbb, majd könnyedén megsimogattam - "... s nagyon úgy fest most már majd bármikor megdughatom..." - kerített hatalmába valamilyen földöntúli erő igazán megnyugtató érzése.
Hogy ne ébresszem fel csak egész aprókat moccanva próbáltam kifűzni magam a körbefonó végtagjainak "fogságából".
- Hová mész? - nyitotta résnyire a szemét miközben a hátára fordult.
- WC-re... - felültem az ágy szélén, mikor visszanéztem - ..., de azt hiszem nem is... - fordultam máris felé, hogy ölébe hajolva megcsókolhassam a köldökénél - ... előbb volna itt még egy kis dolgom - néztem fel már a lábai közt hasalva.
- Hát jó, nem bánom - sóhajtotta buján és kiérezhetően élcelődve. Szélesebbre tárva lábait adta be végül a derekát. Kedveskedve két kezével gyengéden még a hajamba is túrt.
- "Merre is induljak tovább?" - kezdtem tétovázni - "Menjek felfelé a melleihez..." - melyek izgató halmokként hívogattak - "... vagy haladjak lefelé a puncijához..." - megízlelni közös nedveink keverékét. Persze tudtam mindkettőre előbb-utóbb sor kerül, de valahogy úgy voltam, mint aki egy roskadásig teli rakott asztalnál hal éhen, mert képtelen eldönteni mit is válasszon első falatként.
Végül elindultam felfelé. Csókoltam, nyaltam a bőrét és finoman meg-megharaptam. Ínyencként ízlelgettem testének minden négyzetcentiméterét. Ráérősen elidőztem mindenütt, de persze folyamatosan figyeltem is a rezdüléseit. Volt, hogy lúdbőrzött, volt hogy kissé megremegett, megborzongott mire bal melléhez értem, de jellemzően érzéki sóhajokat hallatott. Célba értem. Finoman körbenyaltam peckesen ágaskodó bimbóját majd végül ajkaim közé szippantottam. A bal könyökömre helyeztem a súlypontomat, így a jobb kezemmel erősen markolászni tudtam ruganyos keblét, hogy jó ideig szopogathassam. Ő közben gyengéden simogatta a hátam, majd tán megelégedettségét jelezve, vagy éreztetvén mennyire jól esik neki, kezeit váltakoztatva egyre többször jó erősen megszorította a fenekem domborulatait. Mielőtt még a jobb melléhez fordultam volna, néhányszor végig cirógattam teste bal felét, a mellétől le egészen a fenekéig majd vissza. Kicsivel később fölé magasodtam, a jobb kezemen megtámaszkodva mellette az ágyon és a másik mellét kezdtem dédelgetni, mert képtelen voltam betelni izgató hangjaival. Mindennél jobban szerettem volna a tébolyodott önfeledtségbe hajszolni és szélsebesen utána sietni a gyönyör beláthatatlan birodalmába, ahol testünk egyesülésekor már a lelkünk is egymásba olvad.
Pár órája még mit sem sejtettünk abból, amit ekkor bódult mohósággal próbáltunk habzsolni. Olyanok lehettünk mintha komolyan félnünk kellene az ölünkbe pottyant csoda hirtelen elillanásától, noha mindketten pontosan tudtuk, hogy még csak a kezdeti, esetlen lépéseinket tettük a remélt boldogságunk felé.
Ekkor szinte már fájt az erekcióm. Az egyre koordinálatlanabb vonaglásai közben a fütyimet meg-megbizsergető szőrpamacsa, az egymásnak feszülő combjaink keltette impulzusok mindinkább erőtlenné tettek. Teljes testsúlyommal rá kellett rogynom. Így cumizgattam tovább az anyai emlőt, s gondosan morzsolgathattam a másik, hegyesen álló, kemény bimbóját is. Lehetőleg úgy, hogy csak egész aprók legyenek a mozdulataink.
Ő lecsúsztatta mindkét kezét a hátamon és míg a baljával erősen a seggembe markolt, a jobbjával az egymásnak feszülő ölünkbe furakodott.
- Na azért, így mégis csak más... - nyögte elégedetten a fülembe miután lágyan, de határozottan megfogta a farkam, hogy magába illessze.
- Nem ezt terveztem... - emeltem arcához a fejem, ahogy síkos hüvelyének redői masszírozták a behatoló faszomat - ...ki akarlak nyalni... - kaptam a jobb kezemmel én is a fenekéhez, hogy erősen magamhoz húzva, egészen a méhszájának nyomódjon a pinája legmélyén a makkom.
- Csupa mocsok vagyok... - vetette oda kitérésképpen és ajka máris az ajkamat kereste.
- Akkor is meg akarom kóstolni a bűnünk ízét... - és óvatoskodón az ölébe próbáltam indulni, de lábait erősen az ágynak nyomva és vállamat fogva hirtelen a hátamra fordított.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.99 pont (97 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 Bizse42 2019. 02. 23. szombat 02:07
Egyre jobb dolgok jönnek!
#13 cscsu50 2016. 03. 8. kedd 08:06
Folytasd
#12 sunyilo 2016. 03. 7. hétfő 18:55
Naggyon lyó!
#11 genius33 2016. 03. 7. hétfő 17:47
Fincsi, tetszik!!!
#10 vakon53 2016. 03. 7. hétfő 12:07
Tetszett! Folytazsdnyugottan.
#9 sportyman (alttpg) 2016. 03. 7. hétfő 10:59
Nagyon tetszik!
#8 veteran 2016. 03. 7. hétfő 09:26
KLASZ.
#7 zsuzsika 2016. 03. 7. hétfő 09:04
Nem rossz.
#6 gyuri0926 2016. 03. 7. hétfő 07:27
Tökéletes
#5 listike 2016. 03. 7. hétfő 07:14
Nagyon tetszik.
#4 A57L 2016. 03. 7. hétfő 06:29
Közepesnek ítélem,nem az igazi.
#3 zoltan611230 2016. 03. 7. hétfő 02:29
Nagyon jó...
#2 zoltan611230 2016. 03. 7. hétfő 02:29
Nagyon jó...
#1 Törté-Net 2016. 03. 7. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?