A+ A-

Szerenád 1. rész

Egy városszéli nagyvállalatnál voltam tolmács, de sok kisvállalatra osztották fel és mivel csökkent a külföldi megrendelők száma, már kevesebb dolgom akadt. Általában már kora délelőt végeztem az üzleti levelekkel, más munka meg nem nagyon volt, így főként csak unatkoztam a munkahelyen. Rengeteg szabadidőm volt, és a főnökömmelegyeztetve néhány órát kértem délelőttönként magáncélra.
Elvállaltam, hogy egy negyedikes angol tagozatos gimnazista csoportot felkészítek a vizsgára. Az osztály másik fele német tagozatos volt. Noémi tanárnő - nem is hangzik olyan rosszul.
Úgy vettem észre, hamar elfogadott ez a csupa fiúból álló 18 fős társaság. A munkahelyemen megkövetelték a csinos megjelenést, mivel ha tárgyalásra kell menni akkor azt nem lehet akármiben, ezért kosztümben, blúzban, barna vagy fekete harisnyában és diszkrét cipőben voltam állandóan.
Az iskolába is így vitt át a cégsofőr és tanítás után jött is értem. Az egész iskola fiúkara irígyelte a csoportomat és nagyon szívesen jártak órára, sőt az arcukra volt írva, hogy élvezik az egészet. Olyan jókat társalogtunk angolul, hogy Zoli a csoportfőnök megkért rá, hogy sokkal hangulatosabb lenne, ha a gimi klubhelyiségében tartanánk az órákat, mert ott ugysincs délelőtt semmi foglalkozás. Megnéztem azt a helyiséget és valóban egész jó kis hely volt. Puffok, dohányzóasztalok, rengeteg virág, könyv és zenei CD lemez volt körös körül a falon, a földön pedig izléses padlószőnyeg.
Az a néhány tanuló éppen befért.
Végül is beleegyeztem. Órakezdésre kirakták oldalra az asztalokat, a puffokat pedig középre körbe tették le. Nagyon jókat beszélgettünk, végül is úgy éreztem, hogy nem is kell semmit tanítanom nekik csak úgy rájuk ragad minden. Néha azért vissza kellett terelni a gondolatokat a tananyaghoz, mert már igencsak dolgoztak a hormonaik, talán mert csak 9 - 10 év volt köztünk és akaratlanul is, de olyan szavakat használtak, amitől igencsak elpirultam.
A hotel témakör ismétlése, meg tanári szemszögből egyenesen katasztrófális volt.
Majdnem egy évet töltöttünk együtt és évvége felé mondták, hogy eljönnének hozzám is, mert minden tanárnak szerenádot szoktak adni a végzősök. Végül is beleegyeztem, hiszen életem egyik legjobb társaságát tiszetelhettem ezekben a fiatalemberekben. Izgultam egy kicsit, hogy mit is vegyek, de annak idején mikor én is végzős voltam, zsíroskenyeret, aprósüteményt, meg töménytelen alkoholt szolgáltak fel a tanárok. Végül is minden megoldható. Vettem pezsgőt is, mert ha koccintani kell akkor én ezzel teszem.
Régen besötétedett, majdnem 10 óra volt mire meghallottam a hangjukat az előkertem előtt.
Hirtelen nem is ugrik be mit énekeltek, de azt tudom, hogy nekem szólt és teljesen elérzékenyültem, hogy ezek a "gazemberek" ilyet is tudnak. Behívtam őket a lakásba és a nappaliban foglaltak helyet. Azért jöttek ilyen későn, mert ide jöttek utoljára. Ezt megtiszteltetésnek vettem, mert annak idején mi is a kedvenc tanárunkhoz mentünk utoljára és ott buliztak a fiúk kifulladásig, a lányok meg amíg el nem álmosodtak. Már előre bevittem a szendvicseket és a süteményeket amit vendéglőből rendeltem, meg néhány üveg bort, pálinkát, pezsgőt, meg egy üveg állítólag nagyon finom skót whisky - t.
A brigád erre csapott le először. Nekem pezsgőt öntöttek, koccintottunk ahogy azt előzőleg már elterveztem. Másnap már hétvége, úgyhogy szabadabban "vedeltek". Megengedtem, hogy tegezzenek, hiszen már kész férfiak. Angolban nincs ilyen probléma, de a magyar nyelv az sajnos ilyen.
Erre kitalálták, hogy pertut kell inni, mert az csak akkor érvényes.
Hirtelen eszembe ötlött, hogy 18 ember, ráadásul hiánytalanul itt van mindenki, kicsit sok lesz pezsgőből, de majd csak kicsiket kortyolgatok, végül is egyszer van ilyen alkalom. Három négy tanulóval ittam pertut, amikor azon vettem észre magam, hogy megittam egy egész pohár itókát, pedig csurranásig önötték nekem. Ismét teletöltötték, mert félúton nem állhatok meg. Azt ismételgettem végig amíg kortyoltam, hogy lassan - lassan mert így meg fog ártani, de a hangos szurkolás közepedte mindig elfelejtkeztem erről és rendes mennyiséget elfogyasztottam. Ekkor kicsit kajáltunk, beszélgettünk, és előkerült a videokamera is. Nem volt nehéz megtalálniuk, mert ott volt a TV melett. Működik ez? - kérdezte Jocó. Tegnap még működött, feleltem kissé spicces hangon. A srác ezután azzal szórakozott. Mindent felvett, mint aki először lát ilyen berendezést. A tanárnőn most nem az a szép halványkék csipkés bugyi van ami nekem a legjobban tetszik, mondta halkan, de azért jól érthetően Jocó, aki felém fordulva, felvételre kapcsolt kamerával állt.
- Ezt meg honnan veszed - kérdeztem
- Néha egész jól be lehetett látni...
Folytatta volna de a többiek közbekiabáltak... Persze, álmodban...
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.76 pont (1286 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#50 sipospista 2017. 03. 28. kedd 10:17
Btutal joo
#49 A57L 2014. 04. 7. hétfő 07:49
Jó és élvezetes írás.
#48 papi 2013. 08. 7. szerda 05:12
ÍNagyon jó
#47 genius33 2013. 03. 14. csütörtök 20:27
Nagyon tuti smile
#46 hairy_pussy 2013. 02. 17. vasárnap 17:02
nagyon jó
#45 Pavlov 2010. 03. 3. szerda 10:04
Egy klasszikus történet, még mindig az egyik legjobb, annyi év után...
#44 sarmos 2009. 10. 27. kedd 23:38
nagyon jo.
#43 kellenek 2007. 10. 11. csütörtök 17:54
Én is szerettem volna ezt átélni.
jó és tanulságos a történet.

Ügyesen írtál.
#42 pölös 2007. 07. 19. csütörtök 00:24
Én is lefeküdtem már a német nyelvtanárnőmmel! Igen jó volt vele! Nagyon kellemes volt a sex ahogy csinálta!
#41 #sun" 2007. 05. 17. csütörtök 13:56
sok ilyet szeretnék olvasni,esetleg átélni
#40 jano 2007. 04. 13. péntek 09:26
Nagyon tetszet a történeted tiszteletel János
#39 Pavlov 2006. 12. 19. kedd 18:27
Nagyon szeretném elolvasni azokat a sztorikat, de ha van kedved írni, az is érdekelne! Vajon mi lett az egykori vadóc angoltanárnőből?
#38 Kiss Noemi 2006. 12. 18. hétfő 22:52
Köszönöm a tagságit a Törté-Net csapatának, most is mint 3 éve kértem és kaptam is jelszót. Csak elfelejtettem eddig kérni. :) Mindenre azért én sem gondolhatok. :) Van még néhány történetem, megkeresem a winchesteren, még abból az időből amikor a szerenádok készültek.

A történeteimről annyit, hogy az alaptörténet valós eseményből indul ki, de a szórakoztatás érdekében ki kell néha (nem mindig) színeznem, mivel főként férfiolvasóknak vagy az éppen aktuális barátomnak szánom.

A napokban sok levelet kaptam (ami nem baj) és most itt válaszolok:
Az e-mail címem egy kb. másfél éve végetért kapcsolatomból származik, a srácom csinálta és ezen keresztül bonyolítottuk az erotikusabb leveleinket kb. 4.000 km távolságból.
#37 Pavlov 2006. 12. 18. hétfő 18:22
Kedves Noémi! Azt hiszem, sokan várják újabb történeteidet (csak megemlíteném, hogy a Szerenád 1. mindig a toplistában van, itt is, meg a melleslegen is). A nevükben is, és őszinte lelkesedéssel mondom: jelentkezz! Írj! Várunk!!!
#36 Törté-Net 2006. 12. 15. péntek 21:51
Kedves Noémi!

Még 4 havi tagságid várja a kiküldést, az utolsót 3 éve használtad fel, azóta nem írtál.
Kérjük, írj egy e-mailt és természetesen a továbbiakban is küldjük a tagságikat.

Köszönettel: Törté-Net
#35 Kiss Noemi 2006. 12. 15. péntek 21:35
Az uj címem: kurva@csinibaba.hu és azért nem írok, mert nincs belépési jogom erre a tortenetek lapra, pedig ahogy látom a történeteim még mindig fenn vannak. bye all: Kiss Noemi
#34 Pavlov 2005. 12. 15. csütörtök 20:03
Bizony jó lenne pár újabb sztori, hallja, szerző kisasszony?
#33 Mz/X 2005. 04. 5. kedd 22:14
Fergeteges! Király! Isteni! Még több ilyet!
10pont
#32 bolee80 2003. 07. 12. szombat 21:00
teljesen KIRÁLY!
#31 The Chronic 2003. 03. 24. hétfő 11:25
Naggyon állat!