A+ A-

Vera a közösben 6. rész

Ha azt mondom, hogy a swinger klubos kaland felvillanyozott minket, az elég enyhe kifejezés lenne. Nem csak megvolt a téma, amit újra és újra kibeszélhettünk egymással, na meg a többiekkel, esténként úgy rágerjedve a dologra, hogy abból újra és újra boldog éjjelek kerekedtek, hanem a napjaink is kivirultak. Veronika szinte vigyorogva járt-kelt, bárhová is ment, mert ott volt benne az izgalom, a "tiltott gyümölcs", az intim titok, amit egymás között őrizgettünk, és persze az érzés, hogy nem éppen vékony alkata ellenére mennyien és mennyire kívánják. Sokat beszélgettünk erről, a lelkizéstől a szenvedélyes szeretkezéskig végigjártuk a lehetőségeket az ezt követő napokban és hetekben. Tulajdonképpen arra jutottunk, hogy mi oda visszamegyünk, akár Laciék nélkül is, és ésszel persze, de megmártózunk abban a világban még egyszer, vagy többször is akár.
Erre azonban nem rögtön került sor, mert régi-új "barátainkat" sem akartuk elhanyagolni. Egész jó társaság verődött össze. Attiláék nyárra valahogy kikoptak a pikszisből, nem tudom, miért, de Erika és Laci, no meg az én "kedvencem", Sári és a párja Peti továbbra is kaphatóak voltak szinte bármikor bármire. Egyik nap fel is hívtak minket. Náluk még sosem jártunk, hát most erre is sor kerül. Ráadásul összekötöttük a kellemest a hasznossal, Vera ugyanis már régóta szerette volna kipróbálni a gyantázást intim helyeken, mert az tartósabb és jobb eredményt ad, mint a borotva, vagy kedvesem kedvenc négybetűs szőrtelenítő kréme. Sári kozmetikusként dolgozott, úgyhogy mindene megvolt ehhez, még ha ezt a munkahelyén nem is csinálta.
- De ugye nem fog órákig tartani? - Péter már az elején aggodalmaskodott, de a lányok csak nevettek.
- Pár perc az egész, ne aggódj Peti - vágta rá Vera. - Én viszont ki nem hagynék egy ingyen kezelést.
- Na, ingyen azért nem lesz - vigyorgott a srác.
Peti és Sári kapcsolata nem volt a legjobb, ők részben azért is vetették bele magukat ebbe a világba, és jöttek össze Laciékkal, na meg velünk, hogy feldobják a szürke hétköznapokat. A dolog láthatóan jól működött, mindketten rendszeresen megkapják, amire vágynak, de egymástól valamiért nem számíthatnak rá. Verával túlságosan nem akartunk belefolyni az ügyeikbe, egyszerűen csak élvezni akartuk egymást. Barátnőm betartotta Sári utasítását, miszerint napokig ne borotválja magát, mert csak így lesz hatékony a gyantázás. Ezt a "kezelést" persze, ha már négyen voltunk, igyekeztünk izgalmasan kivitelezni.
- Gyertek be, üdv a bűnbarlangban - nevetett Peti, ahogy ajtót nyitott nekünk. Kis lakásban éltek ketten, nagyon szépen rendben tartott, kényelmes, szélsőségektől mentes otthonban. Már elég jól ismertük egymást ahhoz, hogy megússzuk a kötelező, kínos köröket. Sári például azonnal átölelt és megcsókolt, olyan szorosan fogta át a nyakamat, hogy hirtelen nem is tudtam, melyik lány a barátnőm. Peti és Vera sem zavartatta magát, érintéseik, pillantásaik azonnal elárultak sokmindent, senki nem a havert látta a másikban, hanem a nőt meg a férfit. Ez egy olyan izgalmas, bizsergető állapot, amit egyikünk sem tudott megszokni azóta se, hálisten. Egy gyors és meglepően erős welcome drink után, pár perc elmúltával a két lány máris a szőrtelenítésről beszélt.
- Szerintem ne húzzuk az időt, Sára képes egész este elhúzni ezt a dolgot - méltatlankodott Peti. Mi persze csak mosolyogtunk, de abban egyetértettünk, hogy irány, és vegyük "kezelés alá" Verát, ki-ki a maga módján. A barátnőm levetkőzött, és Sárival a kisebbik szobába mentek, ahol már készen várták őket az eszközök. Mi pár perc után követtük őket, természetesen már csak gatyára vetkőzve.
Vera egy kényelmes, lepedőkkel borított fotelben helyezkedett el, puha combjait a karfákon pihentetve. Nem éppen szabványos kozmetikai szalon, de a célnak több mint megfelelt. Sári előtte ült egy kis széken, és szakszerűen kevergette a gyantát. Nem kerülte el a figyelmemet, mennyire izgatott az én párom. Mi mellé ültünk a két oldalára, és hogy kellemesebb legyen az élmény, a testét simogattuk. Vera mellei megadóan terültek szét a kezünkben, ő pedig oldalra nyúlva kettőnk nadrágában kezdett el matatni. Ez az előjáték egészen addig tartott, amíg Sári az első adag gyantát rá nem kente, majd gyors mozdulattal lerántotta Vera puncijáról.
- Ijjjajjj!!! - Azt a sikítást azóta is emlegetjük. Vera szeme könnybe lábadt, nem tudtam eldönteni, szája sírásra vagy nevetésre görbül-e. Végül aztán nevetett mindenki.
- Na, erre nem számítottál, mi, kincsem? - nevetett Sári.
- Jaj, hát ezt nem tudtam, hogy ennyire fáj!
- Készülj, mert jön a következő! - Sári újabb "csíkot" kent fel, és Vera puncijának másik szélét is lerántotta. Szerelmem innentől már csak sziszegett, mi ketten Petivel simogatásokkal, csókokkal próbáltuk enyhíteni "szenvedését". Sári keze gyorsan és ügyesen dolgozott, az egész nem tartott tíz percig sem. Addigra Vera arca persze már vörösödött, de hősiesen kibírta ezt a "szörnyűséget".(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.02 pont (57 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 listike 2013. 11. 10. vasárnap 10:20
Tökéletes.
#11 A57L 2013. 10. 17. csütörtök 04:35
Jó írás.
#10 tiborg 2013. 08. 14. szerda 08:39
Jo sztori.Ha vege van gombolyu es atovabbi csak bonusz. Gratulalok.....
#9 mif23 2013. 07. 6. szombat 16:55
Nagyon jó lett! Kérlek folytasd.
#8 papi2007 2013. 07. 3. szerda 18:22
mindegyik rész jó volt
#7 sipospista 2013. 07. 1. hétfő 16:09
szuper
#6 Rinaldo 2013. 07. 1. hétfő 13:19
Egyre jobban bele jönnek.
#5 veteran 2013. 07. 1. hétfő 09:45
Korábbi részek jobbak voltak,de folytasd.
#4 papi 2013. 07. 1. hétfő 08:30
Nagyon jó, jöhet a következő
#3 A57L 2013. 07. 1. hétfő 07:55
Jó történet.
#2 genius33 2013. 07. 1. hétfő 04:44
Még mindig fincsiiii smile
#1 Törté-Net 2013. 07. 1. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?