A+ A-

Vera a közösben 9. rész

Eljött a Szilveszter, és ezzel lassan már át is kanyarodunk 2013-ra. A két ünnep közötti időszakot mindenki sok pihenéssel töltötte, nem "vadultunk", nem kalandoztunk, egyszerűen csak örültünk neki, hogy vége van az évnek. Az utolsó nap viszont értelemszerűen a szórakozásé, bulizásé, és mivel az egész társaság tartja a kapcsolatot, néhány levélváltásból már sejthető volt, hogy Szilveszterkor lesz valami. Éppen otthon voltunk, Vera a fürdőszobában foglalatoskodott, amikor megszólalt a telefonom. Laci volt, és érdeklődött, hogy mit csinálunk az új esztendőbe vezető éjjelen.
- Semmit - vágtam rá a teljesen szimpla választ, mert tényleg nem volt tervben semmi. Nem azért, mert azt vártuk, hogy a többiek meghívnak valahová, hanem mert akkor épp természetesnek hatott kettesben eltölteni az év utolsó estéjét. Volt elég "buli" év közben...
- Figyelj csak - kezdte Laci -, én is egyedül leszek. Nem csinálunk valamit?
- Hogyhogy egyedül leszel? És Erika?
- Á, az asszonyok elmentek valamilyen hülye buszos wellness kirándulásra. Francnak se volt kedve egy szállodában bájologni.
- Asszonyok? - kérdeztem kissé meglepődve.
- Ja, a másik Erika és Sára is ment. - Itt akkor nekem le is esett, hogy tulajdonképpen kis "társaságunk" nő tagjai elutaztak, a férfiak pedig egyedül lesznek Szilveszter éjjel, egyedül az én Verám lesz elérhető... Egy pillanat alatt összeállt a kép.
- Figyelj Laci - mondtam -, akkor szedd össze a srácokat, és gyertek át. Lesz sör, hozunk kaját, aztán elleszünk itt. - Ez persze, tisztában voltam vele, felhívás volt egy kemény orgiára, Vera "megsemmisítésére". De ami azt illeti, kezdett nagyon tetszeni a gondolat.
- Akkor szólok a többieknek, ha jó nekik, megyünk. Mikorra érkezzünk?
Megbeszéltük a részleteket, majd épp letettem a telefont, amikor Vera, meztelenül, egy törölközővel a haját szárítgatva megjelent a hálószoba ajtajában.
- Ki volt az? - kérdezte. Végignéztem a gyönyörű, nőies testén, és nem tudtam eltűntetni a vigyort az arcomról.
- Úgy néz ki, nem egyedül fogunk szilveszterezni, kicsim - mosolyogtam. Vera keze egy pillanatra megállt a hajában.
- Laci? - nézett rám tágra nyílt szemekkel.
- Meg Peti - válaszoltam. Kedvesem ekkor elmosolyodott egy kicsit. - És Attila - mondtam, ekkor a mosolyt inkább a megdöbbenés váltotta azon a helyes arcán.
- Hárman? Na és a lányok?
- Ők elutaztak, valami wellness szállodába. Úgyhogy csak a fiúk jönnek. - Mindketten tudtuk, hogy ez valójában mit jelent. Vera csak állt ott egy pillanatig. Meztelen testén itt-ott csillogott még néhány vízcsepp.
- Hűha - sóhajtott nagyot. - Jó, hát jöjjenek csak, szívesen látjuk őket - mondta. Elmosolyodott, majd kifordult a szobából. Visszament, hogy még egy kicsit jobban rendbe szedje magát. Tudta, hogy kelleni fog.
- Hát szép jó estét kívánok - kurjantott Laci, ahogy ajtót nyitottam. Rögtön a képembe nyomtak egy üveg pezsgőt, jókedvűen jött a férfitársaság. Verával udvariasan beinvitáltuk őket a kis lakásunkba. Attilát régen láttam már, barátian megszorította a kezem. Olyan volt, amilyennek emlékeztem rá. Mint egy visszavonult vízilabdázó, koros, de izmos, nagyobb darab, tekintélyes ember. Vera vigyorogva, szívélyesen üdvözölt mindenkit. A mai napig nem tudom megfogalmazni azt az érzést, mikor egy ilyen társaság találkozik. Minden mosoly, baráti gesztus, minden mozdulat mögött azért csak ott van, hogy mindannyian megdugták már, és mind pontosan tudtuk, hogy ez most is be fog következni. Furcsának és mégis izgalmasnak tűnt ez a "jópofizás", miközben mindenki gondolatai csak a barátnőm körül forogtak. Volt vacsora, evés-ivás, poénkodás, de azért csak becsúszott egy-két zavarba ejtő gesztus. Ahogy Laci állandóan Vera combján tartotta a kezét; ahogy Attila néha "barátilag" magához húzta a mellette ülő barátnőmet, és jól láthatóan a mellére markolt; Peti szexuálisan túlfűtött poénjai. A féltékenység csíráját, ha volt is ilyen, vastagon körbenőtte az izgalom, hogy tudtam, ma este csak az én barátnőm lesz mindenki célpontja.
Már későre járt az idő, a lakás környékén is egyre gyakoribbá váltak a petárda pukkanások. Vidám beszélgetésünk lassan leült, és mivel már nem nagyon volt mit megvitatni, kínos csend telepedett a társaságra. Laci, a "korelnök", jelentőségteljesen megköszörülte a torkát.
- Szóval én arra gondoltam, lassan ideje lenne megünnepelni ezt az évet. - A többiek egymásra, majd kajánul mosolyogva kedvesemre néztek.
- Ha a kis hölgy is így gondolja - válaszolt Attila.
- Na mit gondolsz, kis hölgy? - kérdeztem, és ez kicsit oldotta a feszültséget. Vera néhány pohár pezsgő után már igencsak ellazult állapotban ücsörgött, piros pozsgás arccal nézte Laci kezét, ami szemtelen módon a comba tövét markolta már. Attila felé fordulva könyökölt az asztalon, és Vera haját cirógatta, Peti pedig nemes egyszerűséggel csak bámulta a lány arcát, dekoltázsát. A barátnőm nagy levegőt vett, és elmosolyodott.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.54 pont (59 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 Pavlov 2017. 01. 14. szombat 13:59
Jó kis gangbang, de kár, hogy DP nem volt benne.
#9 feherfabia 2013. 11. 21. csütörtök 06:06
Nagyon tömény és egyhangú!
#8 sztbali 2013. 11. 19. kedd 16:02
Elfogadható.
#7 Rinaldo 2013. 11. 19. kedd 10:42
Jó.
#6 veteran 2013. 11. 19. kedd 08:39
Kicsit sok!
#5 papi 2013. 11. 19. kedd 07:25
Nem az én világom. Négyes vagy hatos még elmenne, (2-2,3-3) de így!
#4 listike 2013. 11. 19. kedd 07:05
Azért ez durva volt.
#3 A57L 2013. 11. 19. kedd 05:52
Elmegy.
#2 Pavlov 2013. 11. 19. kedd 04:55
Elég sok a helyesírási hiba.
#1 Törté-Net 2013. 11. 19. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?