Emmanuelle 5-6. fejezet

Szavazás átlaga: 7.77 pont (22 szavazat)
Megjelenés: 2011. november 11.
Hossz: 182 047 karakter
Elolvasva: 805 alkalommal
5. fejezet – A törvény

Mario a vendégét a vörös atlaszpuha bőrdíványra ültette, két japán lámpa közé. Egy boy, aki mindössze egy kétoldalt felsliccelt, feszes, élénkkék sortot viselt, üvegtálcát hozott, és letérdelve az ugyancsak bőrrel borított keskeny, hosszú asztalra helyezte.
Mario háza rönkfából épült, egy sötét csatorna fölé hajolt, játszottak rajta a visszavert fénysugarak. Emelete nem volt, kívülről erdei találkahelynek látszott. A belépőt meglepték a fényűző bútorok és kárpitok. A szalon teljes hosszában a khlong-ra nyílt, Emmanuelle láthatta a kéregbárkákat, amelyek meg voltak rakva édes italokkal, kókuszdióval, főtt rizzsel töltött bambusszal. Lián – és levélszigeteket sodort az ár az éjszakában. Az a férfi vagy nő, aki hátul, az egyetlen evező fölé görnyedve állt, s a lábával egyensúlyozva erőlködött, közömbös pillantást vetett a helyiség belsejébe. Egy szomszédos templom ormán a rézcsengettyűk, amelyek nyelve szélfútta füge levelére emlékeztetett, két hangon szóltak, az egyik vékony volt, a másik súlyos, mintha valaki megsebesült volna. Gong hallatszott a távolból, amint álomra hívta a boncokat. Egy sipító női hang bölcsődalba kezdett valahol.
– Egy barátom is eljön – mondja Mario. Visszafojtott beszéde illik a Buddha-figurák árnyaihoz,
amelyeket a hangulatvilágítás vetít a falra. Emmanuelle-t annyira elfogja a félelem, hogy egy hajtásra kiissza a félpohárnyi méregerős . Eláll tőle a lélegzete, de a görcsös félelem nem oldódik föl. De hát mi van vele? Szégyelli ezt a körvonalazatlan félelmet, megpróbálja eloszlatni ezt a képtelen varázslatot:
– Ismerem őt? – kérdezi.
Csak ebben a pillanatban jön rá, hogy csalódott: Mariónak tehát esze ágában sincs kettesben maradni vele. Azt hitte, hogy kényére-kedvére akarta őt birtokolni, a férjét sem volt hajlandó fogadni, és lám, mégis meghívott valakit gardedámnak.
– Nem – feleli Mario. – Magam is csak tegnapelőtt találkoztam vele egy estélyen. Angol. Lenyűgöző lény. És bámulatos a bőre! Az itteni napfénytől csokoládébarnára sült... Hogy is mondjam? Jó íze van a színének. Meg fogja szeretni.
Emmanuelle szívébe belemarkol a féltékenység, érzi magát. Mario olyan sóvárgással beszél erről az emberről, hogy minden szónál elakad, mintha csak hosszú vívódás után tudna választani közülük, mintha csak – Emmanuelle elképzeli – egy cukrászdában nyalánkságok közül válogatna.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 83 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.77 pont (22 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
v
vasas62
2024. január 12. 12:08
#4
Olyan hosszú, hogy a végére unalmas lett.
1
Andreas6
2020. március 7. 10:39
#3
Jó, de nem annyira, hogy ne találjam túl hosszúnak.
1
a
A57L
2014. április 16. 07:50
#2
Szép a befejezés is.
1
T
Törté-Net
2011. november 11. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1