A+ A-

Vera a közösben 3. rész

Nem hoztam szóba Verának a Laciék házában éjszaka látottakat. Egyrészt úgy gondoltam, valahol ez is a játék része, másrészt izgalmasabb, bizsergetőbb volt titokban hagyni a dolgot. Tudni róla, de tudni azt is, hogy ők nem látták, hogy figyelem őket. Eltelt néhány hét, és néhány rövid levélváltáson kívül semmi nem történt. A szexuális életünket viszont kétségkívül feldobták az elmúlt hetek eseményei. Éreztem minden alkalommal, amikor Verával szeretkeztünk. Éreztem, ahogy szinte felforr a teste, és ha lehet, még szenvedélyesebben kívánta az együttléteket. Mindkettőnk fejében a "csoport" járt ilyenkor, sejtettem, hogy ő sokszor Lacira gondol közben, de az én fantáziám sem pihent. Ilyenkor csak egymásnak voltunk, és mégis sokkal intenzívebb volt, mint korábban.
Aztán három héttel a Laciéknál történtek után a felesége, Erika hívta telefonon a barátnőmet. Jelezte, hogy ismét buli lesz, ahol mindenki ott lesz, de ha megyünk, akkor lesz egy kis játék is Verával. Ő persze hevesen érdeklődött, hogy milyen játékról van szó, de Erika csak nevetett, és mondta, hogy nem kell nagy dologra gondolni, de élvezni fogjuk, ha megyünk. Természetesen mentünk. A koreográfia egészen hasonló módon zajlott, mint legelső alkalommal, bár ha lehet, mi még idegesebbek voltunk. Elsőre talán még nem tudtuk, mi vár ránk, most viszont már előre lejátszódtak a fejekben az akciók, ki kivel mit csinál, a jónéhány hete nem látott, félhomályos "szex-szoba" gondolata pedig beindította a hormonjainkat.
Megérkezésünk után az este már sokkal lazábban zajlott, mint elsőre. Sem mi, sem a másik hat fő nem volt rákényszerülve, hogy hosszas ismerkedéssel és italozással oldják a hangulatukat. Már mindenki tudta, kitől mire számíthat, és mind egyetértettünk abban, hogy az időt húzni felesleges, hisz ugyanazért jöttünk össze. A beígért játék hamar elkezdődött: Mi négyen férfiak és két lány, Sári és Attila felesége, bevonultunk a szex-szobába, Laci felesége kint maradt a barátnőmmel. Aztán kisvártatva ők is megjelentek, egész izgalmas helyzetben: Erika pórázon és nyakörvvel vezette be a szobába Verát, aki négykézláb, lehajtott fejjel és bekötött szemmel botorkált felénk, természetesen teljesen meztelenül.
- Ne nevessen senki! - szólt ránk Erika. - Nehogy a kislány meghallja, ki hol ül. Tessék szépen sorban ülni az ágy szélén. - Mi így tettünk, tudtuk, mi fog következni. Egy kis játék Verának. Erika odavezette valakihez, és meg kellett mondania, ki ül előtte, persze a száját használhatta "ismerkedésre". Erika fogta, és Attila elé vezette a barátnőmet. Vera érezte a farkat a szája előtt, és finoman bekapta. A látványtól mindannyiunknak hamar merevedése lett. A szoba teljes csendjében Vera szája cuppogott, néztük, ahogy pár percig lassan szopja, ízlelgeti Attila farkát, míg az teljesen kemény nem lett.
- Na - szólt végül Erika -, ő ki volt? - Vera egy pillanatra lehajtotta a fejét, mintha gondolkodna.
- Péter, azt hiszem.
- Nem nyert, ő nem Péter volt. Mivel nem találtad el, ezért megkérem az illetőt, jöjjön mögéd és élvezze ki egy kicsit a testedet. - Attila felállt, Vera mögé térdelt, és lassan, de határozottan dugni kezdte. Kedvesem azonnal sóhajtozni kezdett, míg valaki elé ült az ágyra. Sári volt az. - Na gyerünk, kisangyal, most róla mondd meg, hogy ki. - Vera Sári lábai közé tette a fejét, ösztönösen nyalogatni kezdte az izgatott puncit. Sári rám nézett, szélesen vigyorgott. Verának persze ezúttal könnyű dolga volt, hiszen majdhogynem kizárásos alapon kellett tippelnie, és érezte, hogy vékonyabb testű lánnyal van dolga.
- Sári - mondta, de ahogy Attila hátulról dugta, érezhető volt, ahogy remeg a hangja.
- Ügyes vagy! - rikkantott fel Erika, és megsimogatta a fejét. - Akkor most Sári besegít neked és a férfiúnak mögötted. - A lány odafeküdt Vera alá, és elkezdte nyalogatni őt is, meg Attilát is, ahogy a kemény farka ki-be járt a barátnőmben.
Ez nekem már túl sok volt. Ahogy Sári ott feküdt hanyatt a földön, Vera lábai alatt, punciját épp felém tárogatva, én is odamásztam, és ott a földön beakasztottam neki. Ekkor már mindenki nagyon merev és nedves volt, a "játékot" pedig nem lehetett többé kordában tartani. A két Erika is beszállt, Péterrel és Lacival gabalyodtak össze, mi pedig ott négyen lent a földön folytattuk ezt a felállást. Felszakadtak a nyögések, erősebbek lettek a mozdulatok. A kis előjáték persze sokkal rövidebb lett, mint Erikáék tervezték, de az ösztönök hamar átvették az irányítást, és senki nem tiltakozott ellene.
Én Sárit dugtam, aki fogdosta Vera melleit, fenekét, ahol érte, és persze nyaldosta a punciját. Vera ekkor már az ágy szélébe kapaszkodott, még mindig bekötött szemmel, és hangosan nyögött. Attila nem is bírta sokáig, kirántotta a farkát Verából, és hatalmas adagot lőtt a fenekére és a hátára. Sári tovább nyalta Vera védtelen punciját, ő pedig a lepedőt tépve élvezett el, kezei-lábai remegtek. Én ekkor már úgy éreztem, nekem is itt a vég, de Sári gyorsan leállított.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 9.04 pont (78 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#15 Pavlov 2017. 01. 14. szombat 13:48
Jó kis délután lehetett...
#14 zsuzsika 2014. 10. 7. kedd 20:26
Jó.
#13 Tattissa 2014. 02. 22. szombat 22:30
Nem viseli meg a párok kapcsolatát,sőt összébb hozza őket,persze csak akkor,ha előtte együtt akarták mind a ketten.
#12 listike 2013. 11. 10. vasárnap 07:53
Kölcsön kenyér visszajár.
#11 A57L 2013. 10. 17. csütörtök 04:34
Nagyon jó.
#10 tiborg 2013. 08. 14. szerda 07:26
kICSIT CIKI EZ A KULON KAMATYOLAS,MEGVISELHETI A PAROK KAPCSOLATAT,de v-ir-aratapintott,olvasni jo.
#9 v-ir-a 2013. 05. 22. szerda 21:07
olvasni jó, de...ha belegondolok, h velem, velünk történne mindez...nem biztos , h lenne következő alkalom.....
#8 sipospista 2013. 05. 21. kedd 16:21
nagyon joo folytatást
#7 Bikmakkocska 2013. 05. 21. kedd 14:45
Abba maradhat.
#6 papi2007 2013. 05. 21. kedd 09:42
előző kicsit jobb volt
#5 Rinaldo 2013. 05. 21. kedd 09:03
Verácskát megint jól meg baszták.
#4 papi 2013. 05. 21. kedd 05:06
Igy tovább
#3 genius33 2013. 05. 21. kedd 05:03
Fantasztikus!
#2 veteran 2013. 05. 21. kedd 04:42
Továbbra is nagyon jó,10p.
#1 Törté-Net 2013. 05. 21. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?