A+ A-

Vera a közösben 10. rész

- Milyen érzés más feleségét ölelni? - A kérdésre Laci hümmögve dörzsölgette az állát, mire jóleső kuncogás hullámzott végig a társaságon.
- Na, de komolyan! - A férfi nagyot szürcsölt az italából, és azzal a tipikusan erős, jelentőségteljes mozdulatával az asztalra koppantotta az üres poharat.
- Nézd... Megkapni egy nőt, az egy dolog. De mikor úgy kapod meg, hogy ő közben valaki másé... na az, na az...! - Ismét kuncogás. Ilyen beszélgetés közben már mindenki kényelmetlenül fészkelődött a székén, de azért igyekeztünk visszafojtani az ösztöneinket még egy kicsit. A kérdező István volt, aki most először találkozott velünk. Lacit és feleségét, Erikát már ismerte korábbról, de nem intim kapcsolat fűzte össze a barátságukat, sokkal inkább az üzlet és a mindennapos közös ismeretség. István azonban érdeklődni kezdett Vera után, és amikor megtudta, miket művelünk közösen, mindenképp csatlakozni akart.
Nem szokásunk pár nélküli férfiakat bevonni (ő az első, és mindezidáig az utolsó ilyen), de István esete más volt. Az 50-es évei elejét taposó, külsőre egyébként teljesen átlagos, kissé pocakos, tekintélyes jelenség egy Horvátországban is működő szállodalánc vezetője, vagyis Verával pontosan tudtuk, hogy amikor Laci elhívott erre a "közös estére", az nem egyszerű barátkozás lesz. Itt bizony - kalandozásaink során most először - érdekek húzódtak meg a háttérben, kimondva-kimondatlanul is éreztük ezt. István olyasvalaki, akinek nem lehet nemet mondani. Vera ezért feszültebb volt a szokásosnál, és én is, bár végső soron ő az, akinek adott esetben egy neki nem tetsző férfival kell szeretkeznie. A "kell" persze erős szó, nem volt kényszer, de akkor is éreztük, hogy mégiscsak "illik". Úgyhogy itt volt ez a meleg, tavaszi este, amikor a férfiak amúgy is kanosabbak a szokásosnál. Vera mellett Erika volt jelen, valamint Laci, István és Én. Kedvesemmel már előre kisakkoztuk, milyen felállásra lehet számítani, és nem is nagyon volt ellenére a dolog.
István persze sokat kérdezgetett. Új volt neki a swinger módszer, elvált, vagyis nem is lett volna kivel belevetnie magát. Most viszont adott volt a lehetőség, Vera pedig a tökéletes alany, hogy "más feleségét ölelje", még akkor is, ha mi nem vagyunk házasok. Végül Verához fordult:
- Na és neked milyen érzés, kicsim?
- Micsoda? - kérdezte a barátnőm nevetve.
- Amikor másik férfi farka jár benned, édes. - Vera pironkodva vigyorgott a poharára, majd ránk.
- Izgalmas nagyon...
- Tiltott gyümölcs, mi?
- Hát... - Újabb kaján nevetéshullám. Láttam Istvánon, hogy szemeivel már levetkőztette a kedvesemet, ennek aztán hangot is adott. Veráról szép lassan (a mi segítségünkkel) lekerült a felső ruházat. István szemei majd' kiestek a mellei láttán, és ez volt az a pillanat, amikor a jól szituált társalgás kezdett szétesni, és mindenkiből előjöttek az ösztönök. István közelebb ült Verához, első ízben fogdosta meg a barátnőm melleit, megcsókolta, szopogatta a mellbimbóit. Azok hamar megadták magukat, és keményre duzzadva meredeztek az idős férfi karjaiban. Ezt már Laci sem nézhette tétlenül, és ketten tovább vetkőztették a lányt.
Erika ekkor felállt, és széles mosollyal az arcán kézen fogott. Felálltam én is, összeölelkeztünk egy pillanatra.
- Gyere - mondta -, menjünk át a másik szobába, itt úgysincs elég hely. Bár hely az tényleg nem volt sok, én azért átlépve a másik helyiségbe, továbbra is kérdőn néztem Laci feleségére. - István nagyon zavarban volt, nem láttad? - kérdezte.
- Hát, egy kicsit láttam rajta, hogy ideges...
- Nagyon! Nyilván nem csinálta még közönség előtt, nem akartam, hogy rosszul süljön el a dolog - nevetett. - Nem baj? - Így persze nem láthattam, ahogy meztelenre vetkőztetik Verát, és ahogy István első ízben hatol belé, ahogy először szopatja meg... De nem zavart igazán, fűszerezte az élményt, hogy én Erikával szeretkezem, miközben a másik szobában a barátnőmet rakják partiba ketten.
Az ajtó nyitva volt a két szoba között, így ha látni nem is, azért hallottuk az odaát folyó dolgokat. A sok mocorgást, egy-egy megjegyzést, aztán a lihegést, nyögdécselést... Mi sem fogtuk vissza magunkat.
- De rég voltunk már együtt - súgta a fülembe Erika, miközben lehámoztuk egymásról a ruhát. Nem is helyeselhettem volna jobban, tényleg rég kaptam már meg őt. Buja, puha, nőies teste nagyon izgatólag hatott rám. Azonnal a mellei közé fúrtam a fejemet, a farkam egy pillanat alatt felállt, mint a cövek. Gyúrtam és csókoltam a finom ciciket, ahol értem, Erika pedig jó érzékkel kézimunkázott a legérzékenyebb pontomon. Éreztem, hogy ez így nem fog sokáig menni, úgyhogy gyorsan hanyatt döntöttem a ravaszul, már előre megvetett ágyon, és szinte rávetettem magam. Azonnal belé akartam bújni. A másik szobából hangos cuppanások, sóhajok jelezték, hogy Verát már keményen szopatják odaát, ettől csak még jobban beindultam. A farkam kéjesen lüktetett Erika érett, forró puncijában.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.23 pont (44 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 Pavlov 2017. 01. 14. szombat 14:08
Kár, hogy ebben sincs DP...
#8 zsuzsika 2013. 11. 26. kedd 09:07
Egyhangúvá vált a történet.
#7 sztbali 2013. 11. 25. hétfő 14:47
Csatlakozom az előttem szólókhoz. Kezd a történet olyan unalmas lenni.
#6 Rinaldo 2013. 11. 25. hétfő 08:59
Kezd unalmassá válni.
#5 veteran 2013. 11. 25. hétfő 08:42
Gyengébb mint az előző részek.
#4 Andreas6 2013. 11. 25. hétfő 08:32
Kezd ellaposodni ez a sorozat. Nem rossz, de kezdem unni.
#3 listike 2013. 11. 25. hétfő 07:40
Volt már sokkal jobb is.
#2 A57L 2013. 11. 25. hétfő 05:50
Nem rossz.
#1 Törté-Net 2013. 11. 25. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?