A+ A-

Vera a közösben 5. rész

A következő időszakban csak néhányszor áldoztunk a párcserés szex oltárán Laciékkal. Egyikünk sem akarta túlzásba vinni a dolgot. Olyan ez, mint a szarvasgomba. Nagyon finom adalék, de azért nem kell minden étkezéshez felhasználni, mert akkor azt is megunná az ember. Nem lettünk függők, Veronikával ugyanúgy éltük tovább az életünket, ha pedig Laciékkal találkoztunk, az sem feltétlenül jelentett egész estés szexcsatát. Ez a nagyon kellemes, de megszokott határok között tartott viszony addig az alkalomig tartott, amíg kedvenc házaspárunk fel nem vetette, hogy látogassunk el négyesben egy swinger klubba. Természetesen Vera is, és én is tudtam, mi ennek a lényege, éreztük, hogy ez megint kívül esik a mi kis jól bejáratott biztonsági zónánkon. Persze Laci nem Laci lenne, ha nem gondolt volna mindenre, úgyhogy megnyugtatott, és alaposan képbe helyezett mindkettőnket, hogy attól, hogy swinger klubba megyünk, még nem kell az összes látogatóval sorban lefeküdni. A kezdeti döbbenetünkből így hamar egy jó hangulatú, tipikusan "elhülyülős" beszélgetés lett, mint már annyiszor, a végén pedig beleegyeztünk, hogy azon a héten ezt az élményt is kipróbáljuk.
Kora nyári, fülledt szombat este volt, amikor Verával életünkben először megérkeztünk egy swinger klub elé. Kicsit korán voltunk ott, a hely még nem nyitott ki, de néhányan már ácsorogtak a kis ház kapuja előtt. Zavarunkban előbb tettünk egy kört, és megnéztük a helyet. Takaros kis emeletes ház csendes, zöldövezeti környéken, amiről senki nem mondaná meg, mi folyik ott, csupán a teljesen lesötétített ablakok árulkodóak. Addig tébláboltunk, míg Laci hívott, hogy mindjárt ott vannak, összefutottunk velük, és együtt álltunk meg a ház előtt. Velünk együtt még néhány pár álldogált ott, egymást ölelgetve, és ahogy egyértelművé vált, hogy mi is oda várunk, végigmértek minket is, leginkább persze a barátnőmet.
Végül kinyílt a ház ajtaja, és egy csinos nő, olyan 40 körüli lehetett, kijött, és udvariasan üdvözölt minket, miközben kinyitotta nekünk a kaput. Egyre izgatottabbak lettünk, ahogy besétáltunk a sötét, kissé félhomályos, hangulatvilágítással teleaggatott épületbe. Bent még fülledtebb levegő, bódító illatok fogadtak minket. Mivel Laciék hívtak meg minket, ő fizetett mindent, persze egyértelmű volt, mit vár cserébe... Azután következett az öltöző, merthogy fehérneműn kívül más nem lehet itt az emberen.
- Na, Verácska, de jól nézel ki - mosolygott Laci, amikor összetalálkoztunk a lányokkal kifele jövet.
- Gyertek, körbevezetünk titeket - szólt Erika, és engem finoman karon ragadott. Nagyon jó volt érezni a bőrét a sajátomon, ahogy finoman átölelt, látni a telt, fehérneműs testét, érezni az illatát.
- Gyere Verácska - nevetett Laci is, és nagy ölelést adott a kedvesemnek. Vera viszonozta a dolgot, aztán ebben a párcserés felállásban elindultunk felfedezni a helyet.
Volt ebben a swinger klubban minden, mi szem-szájnak ingere, szó szerint és képletesen szólva is. Teljesen felszerelt bár ételekkel és italokkal, beszélgetős-ismerkedős szoba, szauna, hatalmas ágyakkal felszerelt hálók (most már tudtam, Laciék honnan vették az ötletet a saját lakásukhoz), de volt itt sötétszoba, kukkolós szoba, szado-mazo szoba is, csak kapkodtam a fejem. Erika nagyon kedvesen magyarázott, mint aki már végigszexelte ezt a helyet többször is, hogy mit mire használnak. Laciéktól közben elszakadtunk, úgyhogy csak elképzelni tudtam, Verát vajon melyik helyiségben, melyik sarokban támadta le már most az elején. Más látogatók, párocskák egész hamar kezdtek szállingózni mindenhová, egy-egy párt már fél óra elteltével is lehetett látni vagy hallani, ahogy szeretkeznek. Itt alighanem mindenkit feldob a tudat, ha nézik őket közben. A hely hamarosan igazi szexbarlangra kezdett hasonlítani, persze a ház nem volt nagy, nem volt nehéz lépten-nyomon belebotlani valakibe.
- A férjed hol van? - kérdeztem végül Erikát, aki ezen jót nevetett.
- Aggódsz a kis barátnődért, mi? - elém állt, és megsimogatta a mellkasomat. Nagyon jólesett. - Hát, bárhol lehetnek, de nem kell aggódnod, tudod hogy megbeszéltük, hogy csak egymással leszünk.
- Na és te hol lennél most? - kérdeztem vissza.
- Ha akarod, elfenekellek az SM szobában - nevetett. Bár nem mondom, hogy nem próbáltam volna ki, éreztem, hogy a nadrágomban fokozódó merevedés sürgetőbb. Erre Erika is felfigyelt, és ahogy közelebb lépett hozzám, kezével alaposan rámarkolt a "csomagomra" is. Ez csak olaj volt a tűzre. Beléptünk a legközelebbi ajtón, ami egy vörösessárga fényben úszó szoba volt, a falak mellett végig kanapékkal és ágyakkal. Pár méterre tőlünk egy idősebb pár már javában el volt foglalva, a hölgy aktívan oboázott, partnere legnagyobb megelégedésére. Ahogy beléptünk a szobába, ránk nézett a férfi, mosolygott, zavarba ejtő volt. Erikát nem zavarta, sőt. Lassan letérdelt elém, és lehúzta az alsónadrágomat. A farkam már mereven állt, a boxerből kipattanva Erika állán koppant, amin hatalmasat nevettünk.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.18 pont (65 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 Pavlov 2017. 01. 14. szombat 13:54
Kalandos, forulatos, tetszik!
#12 zsuzsika 2014. 10. 7. kedd 20:39
Jó.
#11 listike 2013. 11. 10. vasárnap 09:47
Még többet.
#10 A57L 2013. 10. 17. csütörtök 04:35
Egész jó.
#9 tiborg 2013. 08. 14. szerda 08:24
jo fejlemeny.Ha nem lenne feltekeny helyzetenkent, a sztori hihetosege sintlene meg.Ez normal es termeszetes kozeli kapcsolatoknal.
#8 sipospista 2013. 07. 1. hétfő 16:09
nagyon szuper
#7 v-ir-a 2013. 06. 5. szerda 22:10
ennyi féltékenység sztem belefér...ha nem lenne, akkor meg az lene a baj, h tökéletesen mind1 ki dugja meg a nőjét nyes
#6 genius33 2013. 06. 5. szerda 17:53
Érdekes összetétel nyes
#5 Rinaldo 2013. 06. 5. szerda 08:03
Ha féltékeny a csajra miért engedi.de neki jó a másik csaj.
#4 veteran 2013. 06. 5. szerda 05:38
Féltékeny ember ne menjen ilyen helyre.4pont
#3 papi 2013. 06. 5. szerda 05:05
Egyetértek az előttem szóloval. Ilyen helyre nem való a féltékenység. Amúgy nagyon jó
#2 joozsi 2013. 06. 5. szerda 03:55
Nem életszerű számomra, hogy többször megjelenik a féltékenység a srác részéről. Aki féltékeny, nem vesz részt enyi, fele ennyi párcserés buliban.
#1 Törté-Net 2013. 06. 5. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?