A+ A-

Miniszoknya

Egyetemi éveim alatt történt, amikor egyszer egy hosszú nap végén az este 7 utáni busszal mentem hazafelé, ilyen tájban már nagyon kevesen vannak ezen a buszjáraton, csak 5 - 6 ember volt a buszon mikor felszálltam. Két megállóval később szállt fel egy nagyon kihívóan öltözött csaj! Ahogy fellibbent a lépcsőn kicsit ki is villant barna feneke az ici - pici rózsaszínkockás miniszoknyája alól, ezzel a mozdulattal végleg felkeltette figyelmemet! 3 sorral előrébb, szembe velem a busz másik oldalában ült le, így minden mozdulatát láthattam! Szerencsére a busz elejében, ahol mi ültünk akkor már csak egy öreg nő ült, de ő is háttal nekem. Óvatosan elkezdtem végig mérni a lányt, szép arcába egy - két tincs belelógott szőke hajából, mely hátra volt fogva! Fehér ingjét majd átbökte a mellbimbója, mivel melltartót nem viselt!
Ahogy a melleit néztem, hirtelen rám pillantott, mélyen a szemembe nézett, erre zavarba jöttem és elnéztem! De ő tovább nézett, úgy éreztem, mintha ő is méregetne, így felbátorodtam, és újra ránéztem! Hosszan szemeztünk, majd lassan elkezdtem lefelé „húzni” rajta a tekintetemet! Mikor a leértem kicsit széttette a lábait, így láttatni engedte azt a pici csipkésen áttetsző fehér tangát, amit viselt! Már kezdtem nagyon élvezni a látványt, amikor hirtelen felállt, és elindult felém! Mellém állt, megfogta a kezem és a combjára rakta a feneke alá!
- Gyere fel hozzám! Jó?
Meglepetésemben alig tudtam kinyögni, hogy jó! Leült mellém, és most ő fogta meg az én combomat, vagyis igazából a farkamat, közben közelebb bujt kemény mellét nekem nyomta és a fülembe súgta:
- Alig várom, hogy magamban érezhessem!
Szó nélkül megcsókoltam, a kezem a szoknyája alá dugtam és a bugyin keresztül simogatni kezdtem, mire két megállóval később leszálltunk már mindketten be voltunk indulva. Szerencsére nem lakott túl messze, de út közben elmesélte, hogy csak 2 óránk lesz, mert a lakótársa akkor ér haza! A lépcsőn hagytam, hogy kicsit előre menjen így láthattam a szoknya alatt a fenekét, fergeteges látvány volt! Ahogy beléptünk bezárta az ajtót, s én azonnal a falnak nyomtam és elkezdtem csókolni, simogatni! Megfogta a farkamat a nadrágon keresztül és a szobája felé húzott! Leültetett az ágyra és a fülembe súgta:
- Ki kell mennem egy pillanatra, de nyugi kárpótollak a várakozásért!
Pár perc múlva visszajött, ugyanabban a ruhában volt csak felvett még egy fehér csipkés combfixet, amiből a szoknyája semmit sem takart, és egy melltartót! Felálltam, hogy közelebbről is megcsodáljam. Hevesen csókolni és simogatni kezdett, lerángatta rólam az ingem, ledöntött az ágyra és rám ült! Csókolgatott, harapdálta a nyakamat, ezeket én is viszonoztam, sőt lehúztam az ingjét, és végre megláttam a mellét, amit a melltartó még nagyobbnak mutatott! Lecsúszott rólam kigombolta a nadrágom és lehúzta rólam az alsómmal együtt. Félredobta és egy hirtelen lendülettel bekapta a farkam és szopni kezdte, már annyira fel voltam izgulva az előzményektől, hogy pár pillanatig csinálta csak és máris éreztem, hogy mindjárt a szájába élvezek, de erre már nem volt időm, mert abbahagyta a szám fölé guggolt és rám parancsolt:
- Nyald ki a pinám! Érezni akarom a nyelved a puncimban! Játssz a csiklómmal kérlek!
Azonnal neki láttam, félre húztam a tangáját, ekkor láttam meg először a szép rózsaszín punciját, ami teljesen le volt borotválva! Végig simítottam majd elkezdtem alulról felfelé nyalni, belenyaltam a pici lyukba és a nagy és kisajkai között végignyaltam egészen a vénuszdombjáig, aztán ugyanezt lefelé a másik oldalon, nagyon lassan. Ez tetszett neki, mert elkezdett nyögdécselni, és hajtogatni, hogy csináld - csináld! Az egyik kezét ráraktam a pinájára, rögtön tudta, hogy mit akarok és elkezdte magát simogatni, miközben én nyaltam hol a pináját, hol az ujját! Ez szép látvány volt csakhogy így nem fértem hozzá rendesen a puncijához, ezért a kezét inkább a tangája félre húzásával bíztam meg. Én pedig megfogtam a fenekét és erősen ráhúztam a punciját a számra! A nyelvem elmerült a lyukában, erre nagyot nyögött és még jobban rányomta a kopasz nuniját a számra! Gyors, határozott mozdulatokkal elkezdtem nyalni. Lassan engedett a szorításból, így felértem a csiklójához, amikor megérintettem a nyelvemmel azonnal akkorát lökött a punciján, hogy a nyelvemen túl is csúszott, így a nyelvem a fenéklyukához került, belenyaltam a fenekébe ezt nagyon élvezte épp úgy mint feneke és a puncija közötti rész nyalását!
A fenekével később akartam foglalkozni, így inkább visszatértem a csiklójához és nagyon gyorsan nyalni kezdtem, az ujjamat belenyomtam a puncijába egy másikkal, pedig a fenéklyukát simogattam. Közben ő levette a melltartóját, és szabad kezével a mellét simogatta, segítettem neki és én a másik mellét kényeztettem, nem sok kellett neki és elélvezett! Tovább nyaltam, de már nem az érzékeny csiklót, hanem a lyukát, amiből majdhogynem ömlött a lé! Teljesen elernyedt, lejjebb húzódott, rám feküdt és megcsókolt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.86 pont (58 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 Andreas6 2017. 08. 25. péntek 10:52
Elolvastam! Nem kellett volna! Aki elbeszél, az nekem ne kiabáljon egész idő alatt, mert megsüketülök! A legközömbösebb mondatok után mire való a felkiáltójel?! Marhára idegesítő!!! Amúgy közepes lenne!!!!!
#10 A57L 2015. 05. 24. vasárnap 07:12
Ez tetszett.
#9 zsuzsika 2015. 02. 12. csütörtök 10:03
Közepes.
#8 listike 2014. 09. 21. vasárnap 16:19
Jó volt.
#7 genius33 2013. 01. 5. szombat 12:13
Jóóóóóó smile Nekem bejött!
#6 gyuri0926 2011. 10. 29. szombat 09:52
azt szeretném, hogy a pinámba menj!

mert már én sem bírtam tovább. Kicsit még mozogtam benne, aztán kihúztam, és mindent a kopasz puncijára vertem.

Nem emlékszel rá , hogy 2 mondattal feljebb mit írtál ?
Ejnye .
#5 Pavlov 2011. 10. 22. szombat 10:22
A szexjelenet leírása jó volt, csak éppen a körítés, a történet, amitől különlegessé, egyedivé válna, lapos.
#4 sikamika 2011. 10. 21. péntek 14:32
nem rossz és a lakotárs?
#3 tutalibermaliber 2011. 10. 21. péntek 11:31
ez egy mindennapos eset. velem naponta megtörténik.
#2 Shavo 2011. 10. 21. péntek 06:52
Elmegy.
#1 Törté-Net 2011. 10. 21. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?