A+ A-

Szombat este

Várjuk a következő idegent;)
Eljött végre a szombat este. Kivoltam már éhezve egy kis kikapcsolodásra. Vártam már, hogy végre önfeledten táncolhassak a testem a zene ütemére ringjon.
Nagy gondal öltzöködtem figyelve minden részletre és hogy kedvesem is jol lássa minden ruha darabomat. Rövid kis szoknyát választottam hozzá egy sexis combfixes harisnyát ne kelljen bajlodni harisnya levéttel ha végre egymásnak eshetünk. Felülre egy merészen kivágott felsőt választottam ami jól kihangsúlyozza formás nagy mellemet. Akartam hogy tánc közben ne tudjon másra gondolni mint arra hogy a kedvenc ruhadarabjai vannak rajtam amiböl annyira szeret kibontani és közben hatalmas gyönyörökhöz jutatt.
Már a gondolattol, hogy mi lesz a buli után ahogy vadul egymásnak esünk és vad szeretkezésbe kezdünk benedvesedtem. Kicsit ittunk is hogy még jobban hozzá járuljunk a laza hangulathoz, épp csak egy kicsit, hiszen tudom ha többet iszom iszonyatos vágy fog el hogy kedvesem minél hamarabb érintsen izgasson vadul nyalja a puncimat érezzem az eres duzzadt farkát.
Ezekkel a gondolatokkal készülödtem. Mint ha csak nekem zenéltek volna a buliba latinos zene szólt. Rögtön táncba is kezdtem, hagytam hogy a testem a zenével együtt hullámozzon. Párom rögtön szembe fordult velem és finoman magához húzott. Öltözékem megtette hatását. Éreztem ahogy a vágytol keményre duzzadt a farka, izgatta a csiklomat ahogy hozzám nyomta, gondolatba már szinte felnyársalt vele. Iszonyatos vágy kapott el hogy még erössebben hozzá nyomjam a már lüktető puncimat, éreztem ahogy a nedvesség szivárog a puncimból. Egyre vadabbul táncoltunk, közel voltam az orgazmushoz amikor páromat egy ismerös elhívta.
Ott maradtam a táncparketten egyedül felizgulva. Nem álltam meg táncoltam tovább hiszen vitt a vágy tovább. Nem sokáig táncoltam egyedül éreztem ujra vissza jött a kedvesem. Most finoman hátulrol közelitett éreztem a kökemény farkát. Szinte felnyársalta a popsimat. Vad erös lökésekkel tudatta velem a popsimat is kívánja, remegtem már a vágytól.
Ahogy fél ájultan a gyönyörtöl táncoltam behunyt szemmel átélve azt a hatalmas orguzmust amit hamarosan megélek, a gondolataim már csak a vad kefélésünkön járt.
Kinyitottam a szemem. Kedvesem állt velem szemben. Kicsit megijedtem, meglepödtem akkor ki van mögöttem?Ki volt az aki folytatta párom megkezdett elö játékát én meg láthatatlanul bele mentem. Mi lesz most? Meg akartam fordulni de kedvesem elém jött és ugyan olyan hévvel folytatta a táncot mint amikor elhívták. Éreztem a duzzadt kemény farkát a puncimon ohh a másik kemény farok a popsimnál. Satuba fogott két kemény fasz. Iszonyatos vágy kapott el hogy ne csak ruhán keresztül érezzem öket. Kívántam hogy csicsogo puncimba mélyen benyomja kedvesem az eres faszát, közben popsimban az idegen. A zene le állt. Most már ideje volt az idegent kicsit megismerni. A vágytol mind hárman remegtünk és gondolatban mindanyian a folytatáson agyaltunk.
Elmentünk hármasban egy italra. Rövid gyors ismerkedés után meghívtuk magunkhoz, folytassuk ott az ismerkedést. Közel laktunk sétáltunk haza felé. A két férfi közre fogott lassan mentünk én figyeltem a vágyuk ne múljon. Két kezemmel izgattam nadrágon keresztül a farkukat, mondanom se kell duzzadt volt mind a kettö. Nem volt kérdés számomra hogy mi fog most történi. Liftel mentünk fel. Kedvesem nem bírta tovább a liftbe végre neki esett a melleimnek és vadul szopni kezdte, én addig az idegen farkát finoman kicsomagoltam és verni kezdtem. Végre beértünk a lakásba. Már az elöszobába kibontottam a párom nadrágját és elkezdtem iszonyatos élvezettel szopni, az idegen mögém jött és felhúzta a kis miniszoknyámat félre húzta csöpp kis bugyimat és már be is tolta nyelvét a vágytól csöpögő puncimba. Lassan nyalogatta kiélvezve minden cseppjét én meg kiélveztem azt a gyönyört hogy kedvesem kemény eres faszát szophatom és közben mélyen a puncimba az idegen nyelve. Remegtünk a vágytól mind hárman. Kedvesemet kibontottam a ruháiból imádtam a kemény bimbóit nyalogatni és érezni ahogy mégjobban fokozza benne a vágyat. Végre bejutottunk a szobába ott voltam két kökemény fasszal. Gondolatban már sokat eljátszottam velük és tudtam most végre átélhetem. Kedvesemet az ágyhoz tereltem hogy végre bele ülhessek lüktető kemény faszába szinte már kibuggyant belöle a geci. A gyönyörtől amit éreztem ahogy lassan bele ültem szinte megfeledkeztem a másik farokról lassan kezdtem mozogni rajta nem is kellett sokáig már jött is a hatalmas orgazmus és ahogy az élvezettöl szinte elájultam akkor vettem észre a számnál meredő kőkemény faszt. Azonnal szopni kezdtem s közben élveztem a páromtól kapott gyönyört. Az idegen nyögött a vágytól hogy végre ö is belém hatolhasson de nem akartam semmit elsietni kiakartam élvezni a pillanatot és húzni a kettös behatolást. A páromat akartam még kényezteteni és fokozni benne a vágyat. Felemelkedtem a farkárol és most öt keztem el szopni finoman lassan hergelve benne a vágyat.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.95 pont (39 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 A57L 2014. 01. 20. hétfő 04:59
Nem rossz.
#4 sztbali 2011. 11. 15. kedd 19:11
Egy nagy semmi. Ez nem élvezhető.
#3 Pavlov 2011. 11. 15. kedd 07:07
"tólta"? "szét repesztett"? "iszonyatos gyönyör"? Te leérettségiztél magyarból?
#2 joozsi 2011. 11. 15. kedd 04:42
Nulla nincs?
#1 Törté-Net 2011. 11. 15. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?