A+ A-

Vera a közösben 2. rész

Egy hét se telt el, és Laci máris újra keresett minket. Feleségével együtt meghívtak bennünket a hétvégi házukba, fent a hegyekben, Gyöngyöstől nem messze. Vera és én viszont az első alkalom után egy kicsit óvatosan fogadtuk ezt az egész dolgot. Akkor is így éreztük, és utólag visszagondolva is elég extrémnek tartottuk, ami akkor történt, egy kicsit talán túl sok is volt a jóból, még akkor is ha egyáltalán nem bántuk meg. Egy hosszú esti telefonbeszélgetés alkalmával mondtuk ezt el Lacinak, aki megértette, de jót is nevetett.
- Ne aggódjatok, most csak mi négyen lennénk - mondta hallhatóan vigyorogva, utalva arra, hogy amit elsőre átéltünk, főleg a barátnőm, az talán tényleg túl sok volt egy "újonc" számára. Végül megegyeztünk, hogy azon a héten szombaton felmegyünk velük a házukba, kicsit kirándulni, beszélgetni, és persze jól érezni magunkat.
Már az oda vezető út is jó hangulatban telt. Laciék autójával mentünk, mi ketten elöl ülve mindenről beszélgettünk, ami a férfiakat érdekli. Hátul a kedvesem, Vera, és Laci felesége, Erika cseverésztek a tipikus rózsaszín, habos-babos női dolgaikról, amin mi csak csóválni tudtuk a fejünket. Az a jó Laciékban, hogy bár egy bő évtizeddel idősebbek nálunk, mégis teljesen nyitottak, megbízhatóak, barátkozni ugyanolyan jó velük, mint a szexuális vágyainkat kiélni. Hogy úgy mondjam, az eszük is megvan ehhez az egészhez, és Verával örültünk, hogy ők is tartani akarták ezt a kapcsolatot. Vagy mondjuk inkább viszonynak.
A ház, ahová mentünk, egész festői környéken volt. Nyugalmas távolságban a legközelebbi községtől, körben erdő, egy kétszintes, fából és téglából épült, kimondottan takaros kis épületet kell elképzelni. Nem túl nagy, de négyünknek pont ideális volt, két hálószobával. Verával nem tudtuk, hogyan is fog kinézni ez a hétvége.
- Szóval akkor - kezdte Laci, miután kedvesen körbevezettek minket, és lepakoltuk a cuccainkat - úgy nézne ki ez a dolog, hogy itt vagyunk négyen, és akkor itt a házon belül nincs enyém meg tiéd, hanem kinek kivel jólesik az időt tölteni. Ehhez ti mit szólnátok? - Próbáltam úgy inni a kínált italt, hogy ne remegjen nagyon a kezem. Vera csak félénken pislogott és zavartan mosolygott, pedig a múltkori után erre a zavarodottságra már igazán nem lett volna okunk.
- Részemről rendben van a dolog - mondtam végül, és rámosolyogtam Erikára, aki viszonozta a dolgot. Vera Lacit nézte és halkan "okézott", úgyhogy pontosan tudtam, nem csak az én nadrágomban mozdulnak meg a dolgok ettől a kis közjátéktól.
Egész estig nem történt semmi komoly, Laciék megmutatták nekünk a környéket, beszélgettünk, ettünk-ittunk, és néhány intim pillanattól eltekintve (például amikor Laci látványosan ölelgette a barátnőmet, vagy amikor én nyomtam néhány csókot Erika dekoltázsára) úgy viselkedtünk, mint két "hagyományos" pár. A sötétség leszálltával azonban megváltoztak a dolgok. Amikor Verám zuhanyzott, én beléptem mellé, és együtt folytattuk a dolgot. Érezhetően izgult, fel volt dobva, forró volt az egész teste. Szenvedélyesen öleltük és csókoltuk egymást, kőkemény, kéjesen lüktető merevedésemet lassú kézimunkával fokozta. A zuhanyfülke plexi falához nyomtam, és ott helyben magamévá tettem volna, de tudtam, hogy hosszú még az este, kár lenne sietni. Gyorsan megtörölköztünk, és ahogy voltunk, meztelenül átvonoltunk a hálóba, közben épp összefutottunk Erikával, aki fürdeni indult, és kacsintva mosolygott ránk.
Verával lassú előjátékba kezdtünk. Az ágyra fektettem, puha, nőiesen telt testét lassan csókolgattam végig, finom mellei kényelmesen terültek szét, ahogy masszíroztam őket. Ahogy haladtam lejjebb, egyre erősebben éreztem a puncija felől sugárzó hőt, az orromat megütötte az összetéveszthetetlen illat. Odanyúltam, és ő már nagyon nedves volt.
- Kire készültél fel? Rám vagy Lacira? - kérdeztem.
- Mindkettőtökre - vigyorgott, és felhúzott magához egy újabb csókcsatára. Igazából nem tudtam, mit kéne tennünk. Átmenni Erikáék hálószobájába, várni hogy megjelenjenek, vagy egyszerűen csak együtt lenni, mert talán most ők is csak egymásra vannak hangolva, nem pedig ránk? A tapasztalatlanságunk miatt izgultunk egy kicsit, idegen helyen, valamennyire még mindig idegen emberekkel voltunk, úgyhogy nem igazán mertünk mi magunk kezdeményezni.
Erre nem is volt szükség, ugyanis a szobánk ajtajában Erika jelent meg, frissen a zuhany alól, teljesen meztelenül.
- Nagyon belemélyedtetek már? - kérdezte.
- Igazából még egyáltalán nem mélyedt senki senkibe - nevettünk.
- Akkor nem zavar ha bejövök, ugye? - mosolygott, és odalépett hozzánk. Erika határozottan hasonlóan telt alakú volt, mint Vera, a korkülönbség pedig alig-alig látszott, csinos, életteli nő volt. Leült a franciaágy másik szélére, így Vera épp középen volt. Meglepetésünkre nem velem, hanem vele kezdett foglalkozni. Végigsimította a barátnőm testét, aki mosolyogva hagyta, sőt, viszonozta a mozdulatot.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.59 pont (78 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 zsuzsika 2014. 10. 7. kedd 20:18
Az előző tényleg jobb volt.
#12 listike 2013. 11. 8. péntek 08:34
Gyengébb mint az első.
#11 A57L 2013. 10. 17. csütörtök 04:34
Elég jó.
#10 tiborg 2013. 08. 14. szerda 05:43
ez igy jo!!nem keresunk szalkat!! (10)
#9 Jutcsi 2013. 05. 16. csütörtök 22:48
Tetszik. smile
#8 Bikmakkocska 2013. 05. 12. vasárnap 18:04
Kicsit több sztori, kísérőtörténet nem ártott volna, de elég jó egyébként.
#7 genius33 2013. 05. 11. szombat 19:12
Nem is rossz nyes
#6 v-ir-a 2013. 05. 10. péntek 22:54
nagyon jó smile
#5 sipospista 2013. 05. 10. péntek 21:35
nagyon jooo
#4 gyuri0926 2013. 05. 10. péntek 10:18
Miért vagy féltékeny ?
#3 papi 2013. 05. 10. péntek 07:43
Érzem, hogy ennek még nincs vége.
#2 Rinaldo 2013. 05. 10. péntek 07:39
Jó a folytatás is.
#1 Törté-Net 2013. 05. 10. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?