A+ A-

Feleségem a tanárnő

A feleségem, mit mondjak. Szerintem nagyon jól néz ki. 32 éves, egy középiskolában végzősöket tanít. Egyik alkalommal, "megeredt" a nyelve, és mesélni kezdett! De, előbb, még hozzá kell tennem, hogy nem egy féltékeny típus vagyok, Ő sem. Tehát, megpróbálom, az ő szavaival elmesélni a történetet.
- Egyik nap, mikor vége volt az órának és mindenki igyekezett már kifelé, az egyik fiú, mint észrevettem, szándékosan húzza az időt, hogy utolsónak maradhasson! Már többször észrevettem, hogy ez a fiú, szinte levetkőztet a tekintetével! Bennem is motoszkált a"kisördög". Általában, melltartó nélkül járkáltam, de ezt kevésnek találtam, gondoltam egy merészet, és levettem a bugyimat. Ő, az első padsorban ült, és mikor úgy gondoltam, hogy a többiek nem figyelnek, kissé széttettem a lábamat, így láthatóvá téve a pinámat! úgy tettem, mintha nem venném észre, hogy nézi, pedig, nagyon is jól láttam, hogy le sem veszi róla a szemét. Na, várj csak - gondoltam -, és "véletlenül", kissé jobban széttártam a lábaimat! Szemem sarkából láttam, hogy meglöki a mellette ülő haverját, és int a fejével, hogy - és szinte azt mondja, nézd micsoda picsa - nézze!
Úgy tettem, mintha nagyon el lennék foglalva az osztály naplóval, hagytam, hogy had legeltessék a szemüket! Mint te is tudod, csak nagyon kicsit vagyok ott szőrös, így szinte az egész pinámban gyönyörködhettek! A, tanítás végén, odajöttek hozzám, már csak hármasban voltunk, és meglepő kijelentést tettek!
- Látom, nagyon szép - hogy úgy mondjam puncija van a tanárnőnek, de mi szeretnénk rendesebben is meggyőződni róla, hogy máshol is ilyen jól néz ki. Ezért, szeretnénk azt kérni, hogy az egész testét ruha nélkül mutassa meg a tanárnő!
- Mégis, ezt, hogy képzelitek - fakadtam ki, megjátszva a sértődöttet, e magamban, már eldöntöttem, hogy úgy is megteszem. Tisztában voltam vele, hogy az állásommal játszok, de, gondoltam kockáztatok!
- Na, ne játsza magát! Bugyi és melltartó nélkül járkál, felcsigázva bennünket, most meg teszi az álszentet. Ha, nem teszi meg, amit kérünk, most azonnal elmegyünk a dirihez, és elmondjuk, mit művel! Tehát?
- Most zsarolni akartok?
- Vegye, ahogy akarja! Ne izguljon. Megbaszni jelenleg nem akarjuk. Vannak nekünk csajaink. Csupán, látni szeretnénk a tanárnőt meztelen!
- Na, jó, megteszem. Menjetek a kis előadóba, mindjárt én is ott leszek.
Pár perc múlva ott voltam. Ráfordítottam a kulcsot belülről, hogy még csak véletlenül se nyithasson be valaki. Könnyen kibújtam a ruhámból, ott álltam előttük teljesen meztelen! Kiböktem, hogy a nadrágjuk, igencsak domborodik. Tehát áll a faszuk! Megkértek, hogy feküdjek hanyatt az asztalon, majd elkezdtek simogatni. Először a melleimnél időztek, majd a pinámra került sor. Ott, egy jó ideig"szorgoskodtak", széthúzták, ujjaztak, közben, a töküket markolászták! Egyikük, már ki is vette, mutogatta nekem, miközben a bőrt húzgálta rajta, verte a faszát.
- Azt, mondtátok, megelégszetek azzal, ha levetkőzöm!
- Nyugi. Így is van. Nem akarjuk megbaszni, csupán bemutatjuk, milyen faszok várnának a tanárnőre, ha meggondolná magát, és baszni támadna kedve!
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.21 pont (67 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 sztbali 2017. 04. 17. hétfő 12:51
Nagyon gyenge.
#8 zsuzsika 2014. 11. 22. szombat 08:11
Gagyi.
#7 A57L 2013. 11. 5. kedd 04:25
Elmegy.
#6 papi 2013. 07. 1. hétfő 08:40
Nem rossz
#5 genius33 2013. 01. 17. csütörtök 18:33
Érdekes nyes
#4 LD4400 2012. 12. 31. hétfő 13:34
"Tehát, megpróbálom, az ő szavaival elmesélni a történetet."

Ha egy tanárnőnek ilyen a szókincse és a stílusérzéke, akkor már értem, hogy miért van annyi hülye gyerek köztünk.
Ezt valami tízen éves kis pöcs írta, akinek még az életben nem volt nője.
#3 zszsika 2010. 01. 21. csütörtök 19:09
Ki az a pöcs aki ezt átvette?
#2 Cave 2010. 01. 15. péntek 18:03
Hát ez meg mi ?
#1 Törté-Net 2010. 01. 14. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?