A Jégmadár röpte 1. rész

Szavazás átlaga: 7.79 pont (61 szavazat)
Megjelenés: 2024. május 30.
Hossz: 9 581 karakter
Elolvasva: 891 alkalommal
Egy 30-as férj néhány évnyi gördülékeny és kompromisszumkész házzasság után ráveszi magát, hogy belenézzen pornósztár felesége munkásságába. A döntés lavinát indít el az életében.
Ahogy ültem ott a kanapén a nyitott laptop előtt, ingben, zokniban és alsógatyában, arra gondoltam, ugyancsak szánalmasan festhetek. A pszichológusom és a barátaim is azt mondták, egy felnőtt, házas ember számára sincs semmi szégyellnivaló némi maszturbálásban, sem a pornó nézésében. Egészséges vágyak és ezek megélése, meg ilyenek. De, ahogy kezemben gyűrögettem az üres és alig dudorodó gatyámra néztem, azt láttam, a farkam nem tud dönteni, egészséges-e ez a helyzet. Néha megemeli a fejét, körülnéz a gatyabirodalomban, majd visszafekszik, oldalára bukik, mint egy álmos, vagy egyenesen döglődő állat.

Alig figyeltem már a képernyőre, ahol a monoton kefélés képei villództak a megjátszott nyögésekkel. Minden sikkantás tűként döfött a dobhártyámba. A formás kis mellek minden le-fel ugrása sziklaként zúdult csupasz idegeimre. Tudtam, közelítünk a véghez, amikor literszám fröccsen majd a műsperma és úgy éreztem, én leszek az, aki belefullad. Néztem a filmet és a filigrán, vöröshajú nőcskét, aki természetellenes pózban lovagolt, hogy az operatőr minél többet vehessen fel a testéből. Sajnáltam, hogy olyan ostoba képet vágott: tátott száj, meg-megránduló, vérpiros ajkak, a smink alatt alig látszottak gyönyörű vonásai. Mindig úgy gondoltam, festék nélkül sokkal szebb. Amikor három éve összeházasodtunk, akkor is azt kértem, ne sminkeljen. Beleegyezett és én boldog voltam.

Akkoriban állandóan dugtunk. Nem, nem úgy, mint ahogy azzal a börtöntöltelék kinézetű, fájdalmasan kigyúrt szteroid-ogrével csinálja most. Csak úgy, mint a szerelmesek: misszionárius, ölelkezés, csókok, simogatások, néha egy kis lovaglás, vagy elkaptam hátulról, aztán aludtunk összebújva, mint két kibaszottul boldog kis plüssmaci. Tudtam, persze, mivel foglalkozik. Ezt még akkor elmondta, amikor randiztunk. Bólogattam, vigyorogtam és igyekeztem nagyon nyitottnak tűnni. Életemben nem láttam olyan szép nőt, mint ő, gondoltam, nem cseszem el. Akartam őt. A mosolyát. A kis, fehér kezecskéit, a nagy, okos szemeit. A szolid pulcsi alatt rejlő domborulatait. A hangját, a nevetését, a csipkelődő, intelligens humorát. Sokszor hordott kéket, bámulatosan jól állt neki. Azt mondta, ezért hívják a barátai Jégmadárnak.

Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 5 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.79 pont (61 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
I
Indiana Jones
2024. június 1. 15:51
#9
Azt nem tudom, hogy én hogyan tudnám kezelni ezt a szituációt, de ahogyan leírtad, az nagyon tetszett. Várom a további részeket, mert a számozásból arra következtetek, hogy lesznek itt még események.
2
Z
Zoy11
2024. május 30. 21:13
#8
Nagyon jo, de nagyon rövid első résznek.
3
frankie
2024. május 30. 17:35
#6
Tiszta ember érzések.... tökéletes írás! Köszönöm, remélem lesz folytatás, ha nem is ennek a történetnek, de az írást ne hagyd abba!
3
kaliban
2024. május 30. 07:51
#5
Izgalmas, ötletes sztori, profi fogalmazás és elragadó stílus.
Nekem nagyon tetszik, várom a folytatást. Gratulálok! 10p
3
Nazar
2024. május 30. 04:00
#4
Kedves Madárka! Korkülömbségünk miatt merészeltelek így nevezni. Üdv a klubban. Első, de igen érett írásod alapján a mi kis zárt nő írói klubbunkba is meginvitálnálak.
Rólam a régiek tudják más írását nem olvasom. Lola, virtuális barátném beszélt rá még megjelenés előtt olvassalak, megéri. Nem csalódtam Lola ízlésében. Ő nagyon jól ír és benned is megláta a pislákoló lángoszlopot. Ha olvasod majd az oldalt, sok író van itt. Párat olvasva csak azt mondom neked helyed van itt. Írj sokat, ne vegye kedved a negatívitás ami inkább féltékenységből fakad, mert tudják nagyon jó vagy. ÉS ne vegye kedved az irigy emberek lepontozása. Nehogy már egy kis csitri újonc több pontot kapjon megérdemelten, mint a régi itt lévő. Mostani "prédikációm" végén csak örülök, hogy itt vagy, írj sokat, szerezz örömet az itt lévőkne. Lolásan: Köszönöm, hogy olvashattam.
3
Tiltakozó77
2024. május 30. 03:29
#3
Bemutatkozásnam “RAGYOGÓ”minősítést kap . 10.p
3
Lolamacko
2024. május 30. 00:46
#2
Üdítően jó történet. Nagyon szerettem olvasni.
3
T
Törté-Net
2024. május 30. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1