Polgárőrség 3. rész

Szavazás átlaga: 7.16 pont (44 szavazat)
Megjelenés: 2024. június 13.
Hossz: 15 065 karakter
Elolvasva: 928 alkalommal
Péntek 11-kor a polgi hivatal kisbusza vitte a 7 fős kis csapatunkat. Kázmér a fél óra alatt felmérte hogy párban ki kivel akar lenni, ő pedig a versenyirányításnál lesz és rádión tartja velünk a kapcsolatot. Engem nem kérdezett így nekem Virág maradt. Kiszállva jeleztem jó nagy szopatás ezzel a nővel se beszélgetni, se hülyéskedni nem lehet.
– Bocs tesó, ezt dobta a gép. – nevetve veregette meg a hátam. – Mindig neked se jöhet minden össze. – kacsintott sejtelmesen. – Majd alszol egy fa árnyékos oldalának dőlve.
Virág is szúrós vadsággal a fa barakokhoz menet. Kázmérral és Gyula bával voltam egy szobában. Dulifuli lettem, de Gabi bá se akart cserélni, mivel a druszájával jól kijönnek. Belenyugodtam. Kiderült tényleg miénk lett a legszarabb poszt, egy senki által nem lakott tanya kereszteződése ami a pusztában keresztezi a versenypáját egy téli etetőhöz vezető alig járható göröngyös úton. Az emberi jelenlét inkább a vadállatok elriasztására szolgál. A rendezőség koordinátora is az italozgatás után vállon karolva mondta, hogy
– Megfogtad az Isten lábát bátyám. Lesz időd szórakozni a menyecskével. Reggel a férfiak távja megy arra, míg délután 2-3 körül a nők. – magamban , ha egy másik nő lenne tuti a farkamra húznám, de Virág pont az akivel két szót váltani sem tudok.

A reggeli után kaptunk ujjatlan rendezői trikót a polgárőr mellény alá. Egy terepjáró vitt ki minket. A hűtőládában szenyók meg energia ital, ásványvíz, csokik, kekszek. A lezáró szallag és két pléd, a rádió egy pót akkuval. Ezzel maradtunk a senki földjén. Keresztbe húztuk a szallagot és próbáltunk beszélgetni. Nehézkes és döcögős volt, mint az ide vezető út. Kihúztam belőle, hogy azért ilyen zárkózott, mert a vőlegénye smucig volt és egy újonc, sintér plasztikai sebésznél rendelte meg a műtétet aki elcseszte és így a vőlegénye is repítette és kisebbségi komplexusa alakult ki, mert már mindenki kiröhögi a szája miatt is. Már-már kezdett kiengedni, amikor beszólt Kázmér, hogy 20 perc múlva ér oda hozzánk a mezőny. A mellényt felvettük és beálltunk az út két oldalára. A várakozás alatt kezdtem a napszemüvegen keresztül Virágot. Az alsó ajka valóban nagyobb és ilyen szemmel nézve talán a mellei sem szimmetrikusak.
A Férfiak közül volt aki átrongyolt a kissebb gödrökön, de volt aki kerülgette. Az az alig tíz perc mozgás gyorsan elcsendesedett. A madarak csiripelésén kívül a tanya udvarán álló fák levelei suhogása hallatszott csak.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 7 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.16 pont (44 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
kaliban
2024. június 13. 18:12
#7
Fecó! Nekem tetszett. A sorozat korábbi részei és ez is. Ha jól gondolom, akkor az utolsó mondat felvillantja a lehetőséget, hogy a folytatás esetleg még melegebb lesz. Ne foglalkozz az álszent homofób beszólásokkal, folytasd! Igenis vannak akinek ez is tetszik.
1
kaliban
2024. június 13. 18:05
#6
Nem tudom, a fanyalgók mire számítottak, a címkék között ott virít a Biszex. Ha ennyire kiborít valakit az a téma miért olvassa el egyáltalán? A lepontozásról pedig inkább nem mondok véleményt, nem tűrné a nyomdafestéket. 🤬
2
kivancsifancsi
2024. június 13. 14:43
#5
Nekem sem hiányzott volna második rész. No de az írónak így tetszett.
1
Andreas6
2024. június 13. 08:14
#3
A második rész  nem kellett volna. Majdnem elhánytam magam. Ment az 1 pont.
0
Tiltakozó77
2024. június 13. 04:43
#2
Valaki nagyon berondított.10.p
2
T
Törté-Net
2024. június 13. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1