A szűz szellem 1. rész

Szavazás átlaga: 8.14 pont (56 szavazat)
Megjelenés: 2024. május 15.
Hossz: 26 627 karakter
Elolvasva: 856 alkalommal
Ez az első napon az új házban. Szerencsém volt, jóval a ár alatt jutottam hozzá. Az eladók, minél előbb szabadulni akartak tőle, valami homályos családi tragédia miatt akartak mihamarabb kiköltözni belőle. Igaz, van rajta némi karbantartani való, de hát egy családi házon mindig van. Majd lassanként rendbe hozom. Az én szobám, a konyha és a fürdő azonnal használatba vehető, csak egy kifestést igényelt, a többi helyiséget meg ráérek apránként felújítani. Egyszóval végre az első saját tulajdonú házamban lakhatok.
Magamról annyit, hogy Gábornak hívnak, 23 éves építőmérnök vagyok, aki második éve dolgozik egy építőipari multinál középvezetőként. 180 cm magas, 82 kg, szőke rövid haj és zöld szemek. Kisportolt alakom van, hiszen mind a mai napig kosárlabdázom, na nem versenyszerűen, azt abbahagytam 20 éves koromban, egy sérülés miatt, hanem csak úgy hobbiból a főiskolai haverokkal, heti 2-3 nap. Eddig a szüleimmel laktam, és volt 3 komoly kapcsolatom is, a legutóbbi éppen egy hónapja ért véget, valahogy nem illettünk össze a csajjal.
Péntek lévén az egész hétvége előttem áll, hogy picit belakjam az új otthonom. Már elmúlt este fél tizenegy, így a kipakolás után lassan fürödni készültem, s mivel egyedül voltam az egész házban, végre szülők nélkül, így szabadon, meztelenre vetkőzve vonultam a szobámból végig a folyosón a fürdőbe, ahol egy jó forró zuhanyt vettem. Hosszasan zuhanyoztam, élveztem a forró víz jótékony hatását az átizzadt testemen. Lehet, hogy csak a fáradtságtól, vagy az öreg ház miatt, de mintha zajokat, recsegéseket hallottam volna, és a fürdőszoba ajtó is lassan kinyílt, ugyan nem zártam be, de valahogy kitárult, amit a huzatnak, vagy az elvetemedett ajtótoknak tudtam be. A folyosón végig vonulva törülköztem meg, s a szobámba érve az üres székre dobtam a törülközőt, majd a frissen vetett ágyba zuhantam és hamar el is aludtam.
Másnap reggel elég korán ébredtem, s valószínűleg az álmaim miatt, amiket nem tudtam visszaidézni, vagy csak a több hetes szexhiány miatt, hatalmas sátort képezett a keményen álló faszom a takarón. Persze ez a reggeli merevedés amúgy sem ritka ilyen korban. S hogy jól induljon a napom egy finom maszturbálással indítottam.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 13 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 8.14 pont (56 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
f
fiesta14
2024. június 13. 17:20
#5
a szellem az egy dolog ,nincs testi mivolta. OK. De hogy kezsd élettel teli lenni az már erősen fantázia műve. De ennek ellenére tetszett és olvasom mindjárt a folytatásokat is.
1
genius33
2024. május 18. 10:57
#4
Nagyon aranyos sztori! Várom a második részt!
0
kaliban
2024. május 15. 14:57
#3
Az ötlet hajmeresztő, de a történet nagyon tetszik!
1
Andreas6
2024. május 15. 07:31
#2
Én is örülnék, ha egy ilyen kísértet látogatna meg.
0
T
Törté-Net
2024. május 15. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1