Véletlen szerelem

Szavazás átlaga: 8.41 pont (59 szavazat)
Megjelenés: 2024. május 17.
Hossz: 62 273 karakter
Elolvasva: 833 alkalommal
Gregory már másodszor ismételte Brigitténak, hogy fáradt, de a nő csak a telefonját kapkodta föl és elengedte a füle mellett, amit ő mondott. A férfi becsukta a szemét és fáradtan dőlt a falnak és újra megpróbálta.

– Kérlek Brigitte, adj néhány nap szabadságot. Mondj le pár programot, nagyon fáradtnak érzem magam. Csak pár napot kérek.
– Ne viccelj Darling! Nem tehetem. Nem mondhatok le semmit. Talán majd két hónap múlva tudok négy napot adni és akkor majd együtt elmegyünk a szüleidhez.
 A nő az ügynöke, teljes ügyintézője és a barátnője is volt. Brigitte mindenkinek úgy mutatkozott be, hogy a menyasszonya.
A férfi az aznapi meccsét is megnyerte, de érezte, hogy a játéka nem volt az igazi, ha erősebb az ellenfele, akkor ki is kapott volna.

– Akkor csak a ma esti fogadást mondd le – kezdte újra a könyörgést. – Haza szeretnék menni és egy kicsit ki szeretnék kapcsolni. Csak ezt az egy estét kérem!
– Sajnálom, de a szerződésed szerint meg kell jelenned. Jó is lenne, ha mennél átöltözni  -zárta le a kérdést a nő és tolta ki az ajtón az irodájából, mert közben megint a telefonja.

Annamária könnyes szemmel lépett ki a hatalmas csillárokkal megvilágított teremből és rögtön le is rúgta a magassarkú cipőket. A kötelezően viselt szűk egyen miniszoknya és dekoltált blúz is zavarta, ezért a kezében a tűsarkúval mezítláb szaladt végig a folyosón és kereste az öltözőt ahol a parti előtt átöltözött. Már másodszor fordult jobbra és sorban nyitott be az irodákba és öltözőkbe, mikor végre megtalálta a ruháit. Akkor kezdett el sírni, amikor meglátta, hogy a farmerját valaki lelökte a földre. Hangokat hallott a folyosóról és attól tartva, hogy utána jöttek fölkapta a ruháit és az öltöző hátsó ajtaján kiosont. Úgy gondolta, hogy bemegy egy üres öltözőbe, vagy irodába átöltözni és aztán soha többé nem jön ilyen helyre.
Már nagyon megbánta, hogy hallgatott az egyik évfolyamtársára, aki azzal biztatta, hogy itt milyen izgalmas lesz és még jól is fizetnek. Tudta, hogy ha most megszökik, akkor hiába szenvedte végig az estét, mert nem fognak neki fizetni, de nem bánta.  
Amikor a hostesszek főnöke már harmadszor nyomult oda a melleihez és vigyorgott rá a száját nyalogatva, nem bírta tovább és kirohant.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 29 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 8.41 pont (59 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Éva596
2024. május 17. 18:05
#6
Úgy látszik a változások mellett időnként előbukkan a régi - nagy romantikus - Lolamackó.
Ebben is, abban is profi vagy, fent a csúcson. Bár ez önálló írásod, azért elárulom mindenkinek, élvezet veled együtt történeteket írni. Történetírói munkásságom egyik legjobb lépése volt, amikor írói szövetségre léptem veled. 
Ez a történeted érzelmeket borzol fel, és azt hiszem ez is volt a szándékod. Köszönöm!
3
Andreas6
2024. május 17. 17:33
#5
Nagyon kellemes olvasmány  volt.
3
kaliban
2024. május 17. 16:24
#4
Igazi Lolamackós szerelmes, romantikus mese, csöppnyi erotikával. Imádtam minden sorát,
hiányzott már ez hang! Köszönöm! 😍
3
kivancsifancsi
2024. május 17. 07:51
#3
Köszi ezt a gyönyörű romantikus történetet, amibe szőttél egy kis szexet is az oldal kedvéért. Gratulálok.
5
T
Törté-Net
2024. május 17. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1