Judit a tragédia után, ha nehezen is, de újra boldog lesz

Szavazás átlaga: 7.98 pont (58 szavazat)
Megjelenés: 2024. május 6.
Hossz: 38 323 karakter
Elolvasva: 1 336 alkalommal
A történet olvasása előtt javaslom megnézni a Vállalati továbbképzés, a Judit swingerbe megy és a Judit élvezetes látogatása Annánál és a férjénél című történeteket, mert nagyon sok olyan utalás van, ebben a részben, ami az ottaniak ismerete nélkül nehezen, vagy nem érthető.
A három történet nem sorozat része, önálló, de azok a mostaninak előzményei.
Már közel egy hónap telt el az Annánál tett látogatása óta. Hiába az emlékek, a néha megtett önkielégítés, újra hiányát érezte az igazi szexnek. Impotens férjére nem számíthatott, szeretőt továbbra sem akart, mert szerette férjét, mint embert, mint társát, és nem akart neki bánatot okozni. Újra beugrott a swinger, el kellene látogatnia oda, csak valahogy legalizálnia tudja a két napos elmenetelét. Aztán az élet megajándékozta, férjének egy komoly elektromos meghibásodás miatt egy másik, távollévő telephelyre szerdán el kellett utaznia, véleménye szerint négy-öt napot fog igénybe venni a munka.  
Azonnal vette a telefont és bejelentkezett a swinger klubba péntekre. A múltkori panzióban is foglalt helyet egy éjszakára, legalább egy kicsit tudjon pihenni. Annával is beszélt, elújságolta, hogy újra hiányzik a szex, és mivel a férje elutazott, gyorsan bejelentkezett a klubba. Anna örült a jelentkezésnek, és biztatta Juditot, hogy menjen bátran, ne magát azzal, hogy visszafogja a szex utáni vágyát. Átbeszélték, milyen jó volt újra együtt, és Anna mondta, bármikor szívesen látják.
Csütörtök este, már izgatottan, idegesen járt a lakásban. Nagyon várta a másnapi klublátogatást. Gondolkozott, mit is csináljon ott, várja, amig valaki megszólítja, vagy ami a múltkor nagyon bejött, menjen egyből a legnagyobb terembe, és ott fel magát, ahogy azt előzőleg is tette. Visszaemlékezve rájött, ez a második megoldás a jobb, még most is megremegett a teste, amikor az akkor szerzett hatalmas orgazmusaira gondolt. Csöngött a telefonja, a férje hívta. Elmondta nagy nehezen sikerült több hibát is megtalálniuk. Folyamatosan dolgoznak, talán még három nap kell, hogy végezzenek. Panaszkodott a feleségének, hogy néha fáj a feje, de ezt az időjárás változásaira fogta.
A pénteki munkanap szerinte nagyon lassan telt. Tűkön ült, alig várta, hogy hazamehessen. Gyorsan kiválasztotta miben fog menni, bepakolta egy táskába, és már indult is az állomásra. Egy óra múlva, már a panzió szobájában volt. Beállította a telefonján az ébresztést nyolc órára, és ledőlt pihenni. Miközben az emlékek sorjáztak az agyában a korábbi látogatásáról, elaludt. Agya korábban jelzett és nyolc előtt tíz perccel felébredt.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 18 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.98 pont (58 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
veteran
2024. május 9. 03:44
#11
Nagyon tetszett. Az élet nagy tragédiáját így megoldani, remek írás.
2
Éva596
2024. május 8. 18:41
#10
Kedves hubisch!
Nagyon szépen köszönjük a gratulációt, és a történet értékelését. 
Csak arra hívnánk fel a figyelmedet, hogy kivancsifancsinak - bármennyire is tiszteljük és szeretjük - ehhez a történethez semmi köze, ő ugyanolyan kommentelő, hozzászóló, mint te.
2
Ez egy válasz hubisch 2024. május 8. 17:47-kor írt üzenetére.
h
hubisch
2024. május 8. 17:47
#9
Kedves kiváncsifancsi!
Bár általában sexuális izgalomért olvasom a történeteket, de ez a történet csokor még is nagyon érzelemesen hatott összefüggésében az élet teljes területére. Nagyon megható volt és a sex jelenetek egy kicsit finomabbá tétele után, szerintem  bármely novella kedvelő igényeit is teljesen kielégitheti. Gratulálok
2
Ez egy válasz Törté-Net 2024. május 6. 00:00-kor írt üzenetére.
Éva596
2024. május 7. 18:19
#8
Kedves kivancsifancsi!
Végre valaki meglátta és megértette ennek az írásnak a nehézségeit. Szexoldalra úgy feltenni egy tragikus halálesetet, hogy azután ne sértsünk kegyeleti jogokat, de mégis akik szere vágynak egy írásban, azok azt is megkapják, iszonyatosan nehéz volt. Lolával nagyon sokat polemizáltunk ezen, és azt hiszem megtaláltuk a megoldást  mindkét problémára. Köszönjük hogy értékelted és átláttad ennek a dilemmáját!
2
Ez egy válasz kivancsifancsi 2024. május 7. 09:47-kor írt üzenetére.
kivancsifancsi
2024. május 7. 09:47
#7
Sajnos vannak elegen akik arra használják a névtelenségüket, hogy másoknak bosszúságot okozzanak. A történet nagyon tetszett, csak azzal, hogy ilyen az élet még nem lehet elmenni mellette. Rengeteg érzelem és érzékiség kellett a megírásához. Gratulálok.
5
Andreas6
2024. május 7. 07:38
#6
Nekem is tetszett.
4
kaliban
2024. május 6. 10:05
#3
Minden jó, ha jó a vége. Itt pedig heppienddel zárul Judit története. Igazi klasszikus Lolamackós sztori, 
nekem nagyon tetszett.
4
sztbali
2024. május 6. 00:45
#2
Nem mindennapi történet, ezért egy kicsit más megvilágításból nézve is nagyon jó.
2
T
Törté-Net
2024. május 6. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1