A szexbomba pszichoterapeutát felizgatják a páciensek problémái 8. rész – Szendvicset kérek

Szavazás átlaga: 8.35 pont (40 szavazat)
Megjelenés: 2024. június 9.
Hossz: 39 486 karakter
Elolvasva: 638 alkalommal
Éva jókedvűen szállt ki a garázsban a gépkocsijából. Amíg sétált felefelé a lépcsőn, felidézte magában a mai nap indulását, amikor hajnali merevedésre ébredt, igaz nem ő volt megmerevedve, hanem a merevség hatolt belé, és okozott rövid időn belül légzéskimaradást, majd hatalmas sikolyt, ahogy elöntötte az orgazmus. A férfi az egyik volt a sok közül, aki ki tudta elégíteni. Az utána megivott kávé már csak hab volt a tortán. Közben az is eszébe jutott, hogy tartozik Juditnak egy alapos szexszel, amit megígért az előző kezelés előkészítéséért, és a kezelés során mutatott teljesítményéért. Viszont annyira jó kedve volt, hogy eldöntötte, megvicceli az asszisztensét. Komoly képet erőltetett magára, majd amikor belépett a rendelőbe, és meglátta Judit széles mosolyát, szemében a vágyat, megszólalt.
– Mit vigyorogsz itt nekem? Ez egy munkahely, és ezt tessék tudomásul venni! – magában nevetett, amikor meglátta a csalódott képet vágó asszisztensét, majd bement a szobájába és becsapta az ajtót.
Bent már nem bírta megállni és hangosan felnevetett. Kiszólt telefonon.
– Kérem a mai páciens adatlapját és a kávémat! – majd lecsapta a kagylót.
Kíváncsian várta a reakciót. Nem tévedett. Judit riadt arccal lépett be, kezében reszketett a kistányéron a kávéspohár, amit letett elé az adatlappal együtt, majd azonnal kisomfordált a szobából. Egy kicsit megsajnálta, talán egy picit túllőtt a célon. Már éppen azon volt, hogy behívja, és bezárva a rendelőt teljesíti ígéretét, amikor a megszólalt kint a kapucsengő. Vajon ki jöhet ilyenkor, és főleg bejelentés nélkül.
Pár perc telt el, és Éva addig az adatlapot tanulmányozta. A férfi, aki jönni fog hozzá 35 éves és a neve Bujdosó Alex. Mi lehet a gondja egy ilyen fiatal férfinek? – gondolkodott el Éva, de mikor tovább nézte a lapot, belépett Judit és ő némi zavart olvasott le az arcáról.
– Bujdosó Titanilla van itt a ma délutáni betegünk felesége, és mindenképpen veled szeretne beszélni, még mielőtt a férjével találkoznál.
Éva már értette Judit zavarát, hiszen így valószínűleg nem a betegtől tudják meg azt, ami a gondot okozza, hanem a feleségétől, aki lehet, hogy éppen a gond okozója. Elgondolkodott, aztán határozott.
– Küld be, talán még jó is, hogy beszélhetek vele – mondta és biztatóan mosolygott Juditra, aki ettől a mosolytól megkönnyebbült és már ment is ki.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 18 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 8.35 pont (40 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Éva596
2024. június 9. 22:33
#9
Hát nem jobb ilyen munkahelyi légkörben dolgozni? Valóban teljesen kielégítő!
Én nem tartom a férfiakat hímsovinisztának, de kipofozom őket ebből az állapotból.
2
Ez egy válasz Kexi69 2024. június 9. 20:49-kor írt üzenetére.
kaliban
2024. június 9. 22:23
#8
Wow! Ez aztán étvágygerjesztő volt.
Nagyon tetszett! Adom a tízest! 🤩
1
Kexi69
2024. június 9. 20:49
#7
Ez telitalálat volt:
"kielégítő a munkahelyi légkör"
Gratula!
És plusz gratula a hímsoviniszta gondolkodásnak adott pofonért is!
2
Andreas6
2024. június 9. 20:13
#6
Kedves Arya! igazad van. Kiegészítésül csak annyit, hogy abban szendvicsben én voltam a harmadik.
3
Ez egy válasz Arya 2024. június 9. 19:10-kor írt üzenetére.
Arya
2024. június 9. 19:10
#5
Aha. A sajtos szendvics a kedvencem sok olvasztott sajttal és majonézzel, ketchup nélküli kivitelben. Barátnőmnek és nekem különösen Alex által elmesélt változata volt ínycsiklandóan élvezetes. 
Azt mondják: mindenki a maga sorsának a kovácsa. Ha úgy érzed kevés volt az életedben a szendvics, akkor csak te tehetsz róla. Persze tudjuk, hogy mindennek megvan az ára. Én biztos vagyok abban, hogy ha kevesellted eme finomságot az életedből annak megvolt az oka, és behajtottad másban a fizetséget.
Sok férfi nem tudja elképzelni sem, hogy egy igazi férfi is vágyhat néha arra, hogy a szeretett nő boldogságát kívülről lássa. Aki nem lustaságból teszi és nem azért, mert eleve trófeafeleségre vágyott, annak a legnehezebb ezt megvalósítani, mert egy idő után óhatatlanul szükséges lesz egy harmadik fél bevonása. Ehhez nagyfokú uralom kell, a birtoklási vágy miatt, ami minden emberben ösztönként van benne. Ha ez is sikerül, már csak arra kell ügyelnie mindkét félnek, hogy megbízható legyen a harmadik és tudjanak mértéket tartani. Véleményem szerint ez még mindig jobb, biztonságosabb,  egészségesebb, mint sok random kapcsolatba belemenni bárkivel.
4
Ez egy válasz Andreas6 2024. június 9. 10:08-kor írt üzenetére.
Andreas6
2024. június 9. 10:08
#4
Nem rossz. A szendvicset én is szeretem,kár, hogy ritkán volt csak részem benne.
4
Álmoska5
2024. június 9. 02:30
#3
Rettenetesen tetszett! Ilyen alaposan szaftosan ingert keltően még soha nem olvastam szendvics leírást. De ami igazán nagyon tetszett az a Judit és Éva szeretkezése volt. Nálam felértetek TOP lista tetejére. Gratulálok  10.P

"Álmoska5"
1
sztbali
2024. június 9. 01:59
#2
Nagyon tetszett ez a rész. Kb . annyira, mint amelyikben "benne" vagyok. Nem tudom; hogy lehet-e ezt még fokozni. Persze a lehetőség még megvan.
1
T
Törté-Net
2024. június 9. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1