A szexbomba pszichoterapeutát felizgatják a páciensek problémái 2. rész - Akit
m
alf
eg
alf
er
alf
ős
alf
zakoltak

Szavazás átlaga: 8.36 pont (66 szavazat)
Megjelenés: 2024. április 18.
Hossz: 45 113 karakter
Elolvasva: 1 919 alkalommal
Éva villáját sikeresen, jó pénzért eladták, melynek egy részéből egy hónap alatt elkészült Viktor pazar villája mellett a medence, hatalmas fedhető terasszal, és szaunával. A megállapodásuknak megfelelően a villa felét a Földhivatali nyilvántartásban, ajándék címmel Éva nevére jegyezték be. Az újonnan elkészült részek felavatására csak a négy szülőt hívták meg vasárnap délelőttre.  
Szombaton reggel Éva ébredt elsőnek, elhatározta, hogy kipróbálja a medencét, mert az előző este lett kész, és nem volt már lehetőségük, kedvük akkor belemenni. Nagyon nem kellett átöltöznie, mivel nem volt hálóruhája, meztelenül aludt, soha nem tűrt meg magán éjjel semmit – természetesen a férjén kívül. Már sütött a nap, de amikor így ruha nélkül kiment, egy pillanatra megborzongott. Lábfejét a vízbe dugta, kellemes hőfokúnak érezte, a napelem rendszer a plusz energia egy részét a medence vizének melegítésére fordította. Nagy levegőt vett, és egy szépen kivitelezett fejesugrással a vízbe vetette magát. Lassú tempóban úszott néhány hosszat, majd kifeküdt az egyik napozó ágyra. Jólesően melengette a testét a nap melege, mindaddig, amíg egy árnyék nem vetődött rá. Felnézett és egy hatalmas álló faszú férfit látott.
– Mi van édesem? Ennyire megkívántad a medencét, hogy még erekciód is támadt? – kérdezte férjét mosolyogva, miközben kinyújtott nyelvével megnyalta a száját.  
– Igen, csak éppen a te medencédet, amiben meg is fogok most fürödni – mondta határozottan, miközben betérdelt Éva lába közé, szétnyomta, ráfeküdt és mélyen beletolta a farkát.  
– Milyen a hőfok bent? Mert a medencében a víz isteni – kezdte húzni a férfit.  
– Még nem az igazi, de hamarosan emelkedni fog a hő – hogy erre ne tudjon a neje replikázni, szájával gyorsan befogta az övét.
Tövig merült a nedves pinában, megvárta amíg Éva a derekára rakja a lábát, és amikor ez megtörtént hatalmas iramban döngölte a nőt, amit ő a lábaival segített, mintegy a ritmust biztosítva. Hihetetlenül összeillettek. Viktor két, néha három élvezésig bírta felizgatni Évát, mire ő is elment, Évának meg hatalmas étvágya volt, egy-egy dugás alatt szeretett többször is a csúcsra jutni. Olyan erővel csinálták, hogy a napozóágy csúszkált alattuk.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 21 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 8.36 pont (66 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Lolamacko
2024. május 4. 21:57
#32
Kedves Andreas! Tudom, hogy azok a történetek, amik erőszakot tartalmaznak, még akkor sem tetszenek neked, ha a vége jól alakul. Szeretnéd ezt megbeszélni a doktornővel? 😄
A következő részt is javaslom, az már nem tartalmaz erőszakot.
1
Ez egy válasz Andreas6 2024. május 4. 20:40-kor írt üzenetére.
Éva596
2024. május 4. 21:06
#31
Látod ezért hiányoztál! A sok dicséret, elismerő szavak után, egy kemény kritika. Pedig ha figyelmesen olvastad, nem élvezte, sőt nagyon fájt neki egy darabig. Utána a teste reagált, nem az agya. Soha nem hallottál még arról, hogy valaki belemegy egy szexuális kapcsolatba úgy, hogy azt egyáltalán nem kívánja, de egy idő után a teste reagál, hiába tudja, hiába van az agyában a nem, mégis a teste és érzékei alapján hat rá az aktus.
A valóságot hiányolod? Itt, ezen a plattformon? A történetnek két lényeges eleme van. Az egyik, hogy sikerüljön egy szexoldalon olyan történetet írni, amit élvezettel olvashatnak, a másik, olyan problémákkal próbálunk foglalkozni ami a nőknél, vagy a férfiaknál a való életben előfordulhatnak, és biztosak vagyunk benne, hogy elő is fordulnak, csak éppen senki nem hajlandó róla beszélni. Mi megtesszük, és ha csak egy ici-pici segítséget tudunk adni ezeknek az embereknek, már megérte vele foglalkozni. Nyilván egy történet nem tetszhet mindenkinek, mert ha így lenne, akkor a pontszám nem menne 10 pont  alá. 
Akárhogy is van, jó hogy visszajöttél!
1
Ez egy válasz Andreas6 2024. május 4. 20:40-kor írt üzenetére.
Andreas6
2024. május 4. 20:40
#30
Először is nem hiszem el, hogy akit többen is brutálisan megerőszakolnak, az képes élvezni az eseményeket. A hipnózis leírásának sincs köze a valósághoz. Az egész úgy, ahogy van, egyáltalán nem tetszett.
2
Éva596
2024. április 23. 18:24
#29
Kedves Salsa!
Mi Lolamackoval mindig figyelünk az írásainkat követő kommentekre, válaszolunk is, és ha kell vitába szállunk, leginkább én, mert Lola ennél sokkal lágyszívűbb. Ezt a témát nagyon eltaláltuk, és arra figyelünk, hogy olyan problémákkal foglalkozzunk, amik jelen vannak, amik sok embert érintenek, érinthetnek. Nem tudom kiderült-e már az első kezeléses anyagból, hogy próbálunk olyan megoldást találni, hogy aki érzékeli magánál a problémát, az olyan megoldást kapjon, amivel magán jó esetben segíteni is tud. Reméljük, hogy a jó olvasmányon kívül vannak akiknek tényleg segíthetünk.
Most egy kicsit bővelkedünk a jelentkezőkben, de ha lehet téged is sorra veszünk.
1
Ez egy válasz salsa 2024. április 23. 18:12-kor írt üzenetére.
salsa
2024. április 23. 18:12
#28
Régen volt ilyen élvezetes kommentsor egy történet alatt. A szex-problémák megmozgatták az olvasókat. Ha valamikor ősszel szabaddá tennétek 2-3 napot, megköszönném, mert annyi gondom van, hogy az egész rendelő rajtam túlórázhat. Ennyi idő csak a beszélgetésekre kell, a terápia más tészta. 😉Hozzáadódik, hogy írás fóbiám is van, azzal is kezdenem kell valamit. Nagyon várom a folytatást.
1
Éva596
2024. április 23. 17:56
#27
Sajnos mi a gyógyításra tettünk fel mindent, és jelenleg úgy állunk, hogy rengeteg jelentkezőnk van, még innen az oldalról is, és sajnos a várólistánk eléggé megnyúlt. Beszélgetésre pedig egyáltalán nincs időnk, első a gyógyítás. Hátha valamelyik kezelésünk segít neked, amikor olvasod, hogy ha van is problémád, megoldódjon.
1
Ez egy válasz kivancsifancsi 2024. április 23. 17:31-kor írt üzenetére.
Éva596
2024. április 23. 17:53
#26
Vettük a betegséged leírását. Ki fogunk gyógyítani belőle, de sokba fog kerülni, mert elég drága egy rendelés, viszont ahogy ebből a részből láttad elég alapos. Már bent van a másik betegünk gyógyítása, reméljük őt is véglegesen tünetmentessé tettük.
1
Ez egy válasz sztbali 2024. április 23. 17:08-kor írt üzenetére.
kivancsifancsi
2024. április 23. 17:31
#25
Hölgyeim a folytatás még érdekfeszítőbb mint a kezdet. Gratulálok. A hozzá és visszaszólásokat is élvezni lehet, sőt. Bár Sepsiszentgyörgy elég messze van Budapesttől de egy "beszélgetésre" felmennék.
1
kaliban
2024. április 23. 12:39
#23
Na, frankó! Már itt is várólista van? Pedig TB támogatást nem is igényeltünk! Lehet, hogy a végén már csak csoportos kezelésekkel tudják kiszolgálni a sok érdeklődőt? 
Bár, az sem lenne rossz! 😀🤩😉
1
sztbali
2024. április 23. 04:34
#20
Élek a felkínált lehetőséggel. Nem zavar a nicknevem megjelenése.
1
Ez egy válasz Éva596 2024. április 22. 18:34-kor írt üzenetére.
Éva596
2024. április 22. 18:34
#19
Kedves sztbali!
Örömmel értesítelek, hogy a közeljövőben felszabadult egy hely a rendelésünkön, ahol szívesen fogadnánk, ha nem zavarna, hogy az ide felkerülő zárójelentésben az sztbali név benne lesz, és - bár ez is gyógyítható -, de nem vagy sértődékeny. Várjuk a visszajelzésedet, mert ha nem élsz vele, felajánljuk másnak.
1
Ez egy válasz sztbali 2024. április 20. 20:57-kor írt üzenetére.
Álmoska5
2024. április 21. 19:33
#18
Akkor betegnek jelentkeznék! 35 éves orvos hibára ( 15 éven át 3x -os dózis vérnyomás csökkentőt szedetett velem egy orvos ezredes  Pesten) aminek következménye lett a "merevedés hiánya",  húzni tudtam, de már tolni 35-40 éve NEM! Vajon ezzel a betegségemmel
tudnának a doktorok valamit segíteni?

Tisztelettel:

"Álmoska5"
1
Ez egy válasz Lolamacko 2024. április 21. 06:45-kor írt üzenetére.