Rakonczai hozzászólásai

R
Nem:
férfi
Beállítottság:
heteroszexuális
Születési dátum:
1986. február 14.
Ország:
Magyarország Magyarország
Város:
Eger
Legtöbbet használt címkéi:
Hozzászólásai:
77 db
Rakonczai
2023. október 21. 01:18
Történetek: Megérés 1. rész
Túl vonatott. javaslom, hogy a történebe sződd bele, a karakter leírást. Ne úgy nézzen, ki, hogy egy narrátor elmonda. "meg látta csodás, nagy melleit" az, hogy most D kosaras...lényegtelen. Nem tudom érted-e. Kicsit hagyj az olvasónak is, képzelje el minjen az a nagy mellű lány és sorolhatnám még.
4
Rakonczai
2023. október 21. 01:16
Történetek: Diákmunka
Kissé furán indul, meg mondom őszintén, egy idő után nem vágtam, hogy most ki kicsoda. Nem lenne rossz történet, de eléggé kiszámítható, szeretem a váratlan fordulatokat.
1
Rakonczai
2023. szeptember 20. 16:43
Történetek: Kung-fu tábor
Mindenkire mindent mondanak. Vagy túl hosszú, vagy túl rövid, vagy gyerekesen van megírva, vagy túl sok a maszlag. Csináld amit csinálnál és magasról tegyél rájuk. Persze a kritika nem rossz dolog, de itt mindenki magát valami diplomás lektornak vagy Karinthynak gondolja. Csináld ami neked tetszik és kész.
6
Ez egy válasz kaliban 2023. szeptember 20. 08:59-kor írt üzenetére.
Rakonczai
2023. augusztus 27. 01:01
Történetek: Mikor hasznos az önkielégítés?
A maszturbáció kimondottan férfiaknak hasznos, hiszen a folyamatosan termelődő spermiumokat, jó ha kiüríti az ember. A nők esetében a húgy utaknak semmi köze nincs nincs a nemi szervhez, annyi, hogy benne helyezkedik el. Persze logikus ez alapján, hogy akkor még is van, de nem sok. Egy egyszerű intim tisztitóval többet érnek el. Ezzel együtt a lányok esetében is hasznos, hiszen megismerik saját testüket és az erogén zónáikat. De egészség szempontból a férfiakra/fiúkra gyakorolt hatása sokkal fontosabb.
2
Rakonczai
2021. február 24. 07:46
Történetek: Megvilágosodás
Kiváló írás, ékes példája annyak, hogy kell a párbeszédeket megírni úgy, hogy ne szakítsák meg a történetet. A párbeszédek és az "unalmasabb" részek is viszik előre a történetet, nem a szükséges rossz kategórai. Valóban, a vége lehetett volna hosszabb továbbá kicsit a sex jelenetek részletesebben, de még így is 10 pont!
1
Rakonczai
2020. február 18. 09:47
Történetek: Éjszakai Lidérc
Nem ígértem folytatás. Az mondtam, az már egy másik történet. Nem ez. De egyszóval sem mondtam, hogy folytatni fogom. Valóban tetten néha én is erre ígéretet (más történeteknél), de azóta rájöttem ez hülyeség, mert ha nincs kedvem megírni, akkor nem fogom. Így már ezt a gyakorlatot nem teszem meg.
1
Ez egy válasz laszlo1997 2020. február 18. 01:24-kor írt üzenetére.
Rakonczai
2020. február 18. 00:21
Történetek: Éhes
Zseniálisan indult. Szerettem, a stílusát. Ilyen regényt még nem olvastam, mármint aki az egyik szereplőt úgy írja, le, hogy én vagyok. Ez nagyon tetszett. Mégis. Ha már S/m és úgy is kezdődött, akkor már igazán belefért volna valami durvaság. Nem vagyok ennek annyira nagy híve, de na! Így egy megvadult tini szex, ami veszettül rövid. Ne add fel, ennél te sokkal jobbat is tudsz én érzem! Főleg ha már a neved Lilith aki az egyik legbrutálisabb démon ever.
1
Rakonczai
2018. június 29. 10:22
Történetek: Szicíliai kaland 1. nap
Kedves Andreas6.

A helyzet az, hogy a történetek 90%-a az én dolgaimról szól, nem feltétlenül a szituáció, inkább az ott lévő szokások és egyéb dolgok (imádom a ciciket). Én nem szeretem a mély torkozást. Szerintem undorító. Sajnos a türköztettem és a tükröztettem, mindkettő értelmes, így a hibajavító nem látta meg, én meg diszlexiás vagyok, így sajnos a két betű felcserélését nem vettem észre. Sajnálom, hogy ennyire rosszul érintett a dolog, de legalább nem fecsérelted túl hosszú ideg az idődet.
2
Rakonczai
2018. június 26. 09:30
Történetek: Roma Dom
Háááát éérdekes. Szerintem elég rossz, unalmas. Jobban szeretem, ha történetbe van foglalva az esemény és nem mind egy leíró költemény, de mindenki más.
1
Rakonczai
2018. június 25. 15:40
Történetek: Mozi
Már megint túl tolt történet. Én annyival jobban élveztem volna, ha nincs tini pár vagycsak ők vannak. Már az is jó lett volna, ha nem kezdenek interakciót egymással. Nekem az ilyen mindig illúzió rombolró.
1
Rakonczai
2018. június 24. 23:17
Történetek: Nyár az öcsivel és az uncsival 1. rész
Annyira jól indult, de annyira. Elég hosszú lett a prolog, de engem ez nem zavar, sőt. Sajnos, amikor az izgalmas rész jött, az túlzottan középszerű, semmi új nem volt benne. Tucatjával találni ilyet máshol. Próbáld meg azt, hogy ne egy külön fejezetet szánj a karakter leírásoknak, hanem építsed be.
Sokan azt csinálják, mint egy mellékes kötelező nyűg. "Legyünk rajta gyorsan túl oszt kész". Pedig, szerintem az egyik legfontosabb rész, hogy tudd, hogy néz ki akivel történik. Persze sok szereplőnél nehéz, de mégis egy szép színfoltja lehet a történetnek.
1
Rakonczai
2017. március 9. 02:17
Történetek: Egy kis kaland az osztálytársammal
Húúhh. Alapvetően nem rossz. Én ajánlanám, hogy elsőnek inkább hangzatosabb neveket adj a karakterednek, mert szép név a Márti...de valahogy olyan snassz, egy Nikolett, amit jól lehet becézni Niki, vagy Viktória, Viki jobban passzol. Nem kell a párbeszédeket enterrel elválasztani a shift+enter pont jó, mert kissé zavarja a szemet, hogy ott olyan sok szünet van, de a "lényegnél" pedig nincs. Próbálj meg törekedni a bekezdésekre. Tehát, ha valami új dolog történik, főleg új helyszínek, akkor új bekezdés, így sokkal átláthatóbb. Nekem is mondták és jogosan: Mikor megírod, várj vele 1-2 napot. Olvassad át és észre fogsz venni olyan hibákat, amiket a Word nem jelez ki, hiszen úgy is értelmes a szó...csak éppen a mondatba nem illik.
Lehet nyugodtan kicsit folyékonyabb, ez alatt azt értem, hogy egy-egy mondatban nem kell mindig visszautalni az előzőre, hiszen most olvasom, tudom mi volt 1 sorral előbb. Szóval az "eközben, ezután, std" szavakat ritkítsad.
Nem kell mindent megmagyarázni és szögletesnek lenni pl: "Megtaláltam a melltartó kapcsát és kicsatoltam." Ez helyett lehetett volna hogy: "A melltartó szinte lehullott róla", vagy " A melleit szabaddá tettem." vagy "A lány domborulatai kívánták a törődés, így szabaddá tettem őket.". Remélem nagyjából érted mire gondolok. Persze ez az ÉN egyéni véleményem. Ha javasolhatom, ugyan ezt a történetet írd meg nem kicsit átdolgozva és jó lesz! Sok sikert 🙂
1
Rakonczai
2016. április 1. 09:04
Történetek: A katona és az özvegy
Nagyon jó! Jöhetnek még ilyenek, ne foglalkozz a negatív kritikákkal, nem tudják értékelni az ilyen írásokat. A vége, kicsit tényleg rossz lett, de kis oda figyeléssel azt is jól megoldhattad volna jól.
1
Rakonczai
2016. április 1. 01:16
Történetek: Nyuszilány
Vicces és kedves írás én sajnálom, ha ilyen szövegek is felkerülnek. Mondjuk az is igaz, hogy kissé jobban is kilehetett volna dolgozni, főleg a szaftosabb részeket. Lehetett volna benne igazán kraft. Így max 5 pont, de ne add fel!
1
Rakonczai
2016. március 16. 00:57
Történetek: Lány az erdőben 2. rész
Bocsi, de szerintem ez tipikusan az a történet aminek nem kellett volna 2. rész... nem rossz, sőt, de ha ezt más szereplőkkel, kicsit életszerűbben csinálod meg, akkor nagyon jó lenne. Egyébként jól írtad meg, ezzel nincs gond.
1
Rakonczai
2016. március 12. 17:18
Történetek: Tom és Laura 1. rész - Tom
Jobb lenne képek nélkül. Nem is értem miért kellenek. Szerintem mindenki bízza a saját fantáziájára a dolgot. Mindenkinek máshogy fog kinézni a lány és a fiú is és szerintem pont ez a szép benne. Nem lenne rossz egyébként, de így max 6 pont.
1
Rakonczai
2016. március 11. 01:17
Képregények: A háziasszony
Annyira jól indult! Komolyan, kár hogy a vége ennyire semmilyen, annyira sokat ki lehetett volna hozni belőle. A szövegezés nekem nagyon tetszett!
1