A+ A-

Édes nyaralás

Nyár volt, füllesztő meleg. Bár lent voltunk a Balatonnál és a víztől nem is olyan messze… mégis szinte elviselhetetlenül meleg volt.
Egy kis nyaralóban tartózkodtam én és a szüleim. Elég unalmasak voltak a napjaim, de a pörgős mindennapokat élvezettel pihentem ki itt.
A nyaraló teraszán ültem és éppen olvasgattam valami könyvet, amikor hallottam, hogy valami kocsi érkezik. A szomszédék voltak. Azt tudni, kell, hogy ikertelek és ház volt ez a hely, egyszóval, közös udvar és egy olyan ház együttes, amit mindössze egy belső fal választott el egymástól. Kedves és jóravalók voltak a szomszédok, családtagok. Ritkán találkoztunk egymással, hiszen az ország teljesen más pontján élünk. Ilyenkor nyáron viszont, van lehetőségünk találkozni.
Intettem Jancsi bának és feleségének, amikor kiszálltak az autóból. Ekkor láttam, hogy jött még velük valaki, kíváncsian vártam ki lesz az. Lassan kinyílt az ajtó, majd megláttam egy lábat, majd egy kezdet.
- Sziasztok! – Kiáltott oda apám nekik, és oda ment üdvözölni őket. Nem voltam rest és én is mentem. Kezet fogtunk puszilkodtunk és a tiszteletköröket lefutottuk, mikor én megfordultam.
- Sára! Mekkorát nőttél! – Szólal meg anyám, teljesen elfelejtkeztem a 3. tagról. Megfordultam és se köpni, se nyelni nem tudtam, egy tündért láttam meg.
- Csókolom. Bocsánat…de mennem kell. – Majd elviharzott. Egy szépséges szép szőke leány, vékony és az arca mint valami mennyek országa. Az alakján látszik, hogy táncos, sajnos nem tudtam kellően megnézni őt, de már szerelmes voltam belé.
Tettem vettem egész nap, nem láttam őt. Nem akartam, hogy szüleim lássák rajtam, hogy érdekel a lány, főleg, hogy a lány másodunokatestvérem.
Reggel felkeltem, megittam a kávémat, majd egy újságot olvasva egy rövid gatyában kiültem a kedvenc helyemre. Időnként, oda-oda pillantottam, hátha meglátom Sárát, de csalódnom kellett.
- Dani – Szólított meg apám, oda néztem. – Ma este a szomszédokkal és pár rokonnal szalonnasütés lesz. Jó lenne, ha előkészítenéd a helyet.
Alap esetben, nem örültem volna ennek, mert bitang meleg volt már most, de unatkoztam. Így lassú léptekkel elindultam a ház mögé, ahol a tábortűz szokott lenni. Szokás szerint semmi nem volt a helyén, szépen lassan rendbe raktam. Egyszer csak hallottam, hogy valami zaj van nem messze tőlem.
Oda néztem. Sárával tekintetünk találkozott én megmerevedtem, pont mint a nemiszervem. A lány, egy szál fürdőruhában tornászott. Rám mosolygott, majd folytatta amit csinált. Én kicsit bátortalanul, de közelebb mentem hozzá. Alig száz méterre volt, szóval nem messze.
- Szia… - Szóltam hozzá, ő rám nézett, majd elmosolyodott.
- Szia, Dani igaz? – Bólintottam. – Ezt befejezném, ha nem baj. Tudod, muszáj.
- Semmi baj. – Mondtam, nagy mosollyal a számon, mert éppen háttal állt nekem és szépen bepucsított, sajnos időnként rám nézett, így nem tudtam végtelenül legeltetni a szemem a hátsó felén. Gyönyörű hamvas, kicsit barnás bőre volt, a fürdő ruha pedig, főleg így behajolva szinte semmit nem takart. Sajnos nem nézhettem kicsit lejjebb, így punciját nem tudtam alaposabban megnézni, de így is éppen eléggé izgató volt. A farkam mondanom sem kell, hogy állt mint a cövek, igazából észre sem vettem.
- Dani. – Szól hozzám, még meg riadtan kerestem az arcát. – Ha gondolod, kicsit segíthetnél, mert a nyújtásoknál, jó a segítség.
- Nagyon szívesen, mond mit kell csinálnom.
- Egyszerű, ide jössz és követed amerre mozgok és ha látod, hogy nem tudok tovább mozdulni, te ráfeszítesz nekem. Ne túl erősen, csak lazán.
- Akkor igazából, veled tornázok?
- Tulajdonképen igen. – Szemem felcsillat.
Úgy lett, ahogy mondta. Közel kellett menjek hozzá, és még hozzá is értem, egy fajta szimbiózis lett, mert finoman fogtam őt és irányított, és ahol mondta ott rányújtottam neki. Annyira izgató volt, igazából a teste majdnem minden porcikáját, a derekát, karját, hátát, mindenét megfoghattam. Kellemes illata volt, bár mind ketten izzadtunk. Féltem, hogy kicsit büdös leszek, de végül nem. Ekkor jött egy olyan rész, ami mindennél jobb volt. Most előre hajolt, mit amikor jöttem, itt én nem követtem őt, de alaposan hozzásimultam. Tudtam, hogy áll a pöcsöm és tudtam, hogy hozzáfog érni. Nagyjából, már 20 perce folyamatosan állt, szóval, már leszállt minden gátlásom. Mikor lehajolt, nekem a derekát kellett lenyomjam én direkt úgy csináltam, hogy a farkam hozzá érjen… lehetőleg a puncijához. Azt hiszem ez sikerült. Éreztem, hogy hozzá simul és éreztem, ahogy egyre jobban átnedvesedik az alsóm.
- Sára…
- Igen?
-Bocsi… - Ennyit tudtam mondani, majd lenyúltam és letoltam elől a gatyámat és kivettem a farkamat. Nem szólt egy szót sem, én csak arra tudtam koncentrálni, hogy megkeressen a punciját. Voltam már nővel, szóval elég hamar, még csukott szemmel is megtalálnám, csak itt volt köztünk még egy fürdőruha is.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.78 pont (98 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#16 XXIII.István
2017. 11. 29. szerda 09:59
Iszonyúan életszerűtlen a story és a fogalmazás is! Válaszolok rá!
#15 deajk2008
2017. 07. 7. péntek 06:42
tetszetős ez a történet... Válaszolok rá!
#14 cscsu50
2017. 03. 8. szerda 04:41
tetszik Válaszolok rá!
#13 genius33
2017. 03. 7. kedd 19:02
Tetszett nyes Válaszolok rá!
#12 sipospista
2017. 03. 7. kedd 14:40
Hihi.jooo Válaszolok rá!
#11 Ickx
2017. 03. 6. hétfő 21:34
nyes Perfecto! Válaszolok rá!
#10 sunyilo
2017. 03. 6. hétfő 19:58
A történet is jó, a stílusod is, és írni is tudsz. Tanultad? Válaszolok rá!
#9 Ulysses
2017. 03. 6. hétfő 18:42
Jó stílusa van, olvasmányos, nem tucatírás. Igen, maradtak benne hibák jócskán. Majd a következőt olvasd át többször. Szívesen olvasom az írásaidat, ha ezt nem is folytatod, más történetekkel megörvendeztethetsz minket. Válaszolok rá!
#8 veteran
2017. 03. 6. hétfő 15:48
Jó,10 pont. Válaszolok rá!
#7 sportyman (alttpg)
2017. 03. 6. hétfő 14:20
Tetszik! Nagyon aranyos, szexis történet! Válaszolok rá!
#6 vakon54
2017. 03. 6. hétfő 13:12
Rakonczai folytazsd. Válaszolok rá!
#5 Rakonczai
2017. 03. 6. hétfő 09:55
Elnézést kérek mindenkiről. Kijöttem a gyakorlatból, ezért sok, túl sok elütés van. Következőre jobban figyelek smile Válaszolok rá!
#4 zoltan611230
2017. 03. 6. hétfő 08:05
Jól írsz jó írás .. Válaszolok rá!
#3 listike
2017. 03. 6. hétfő 07:55
Jó volt, fplytatsd. Válaszolok rá!
#2 A57L
2017. 03. 6. hétfő 04:53
Jó kis írás lett. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2017. 03. 6. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!