A+ A-

Osztálykirándulás

A nyáron Pécsre utaztunk osztálykirándulás alkalmából. A túrát 3 naposra terveztük. Én Kristóffal egy szobába kerültem.
A lefekvésig nem is történt semmi érdekes, de az éjszaka annál több izgalmat rejtett. Kristóf és én is egyszál alsóban aludtunk lévén, hogy nagyon meleg volt. Kristófnak egy izmos vékony, teste van, egyenes fekete hajjal a tetején. Én egy magas, vékony, barna hajú fiú vagyok. Mindketten 15 évesek vagyunk. Este még beszélgettünk mindenféléről, majd lefeküdtünk aludni.
Nagyjából hajnali 4-kor arra ébredtem, hogy valami bizsereg a péniszem környékén. Mikor kinyitottam a szemem, Kristófot láttam aki a farkamat szopogatja. Nem volt időm leállítani, mert abba a pillanatban Kristóf szájába élveztem. Kristóf élvezettel nyelte a spermám, mire én mellkason rúgtam.
-Hülye vagy!?? Mi a fenét képzelsz?-kiáltottam.
-Sajnálom, én csak, csak....
-Most takaríthatok fel utánad!
Kristóf gyorsan visszafeküdt az ágyába és nem is válaszolt a kérdéseimre. Közben feltakarítottam a maradék spermát, és megtöröltem a már lankadt farkam. Visszafeküdtem aludni, bár inkább a történteken gondolkoztam.
Másnap ebéd előtt aki akart elmehetett a városba körülnézni. Kristóf nem jött. Az eset óta nem beszéltünk egymáshoz.
Mikor visszaértünk felmentem a szobába, ahol szerencsére nem volt ott Kristóf. Az ágyamon megláttam a tegnapi boxerom, amin friss sperma volt. Nem tudtam elképzelni, hogy Kristóf miért csinálta. Valami miatt elkezdett izgatni a dolog, hogy Kristóf és én. Kiterveltem, hogy visszakapja a spermás alsómat. Úgyhogy elvettem az egyik boxerjét és a farkam köré csavarva kivertem, és szépen kiterítettem az ágyára.
Mikor eljött a lefekvés ideje, hamarabb felmentem a szobába, mint Kristóf. Levetkőztem, csak az alsógatyámat hagytam magamon. Amikor Kristóf belépett, megpróbált elmenni mellettem, de megfogtam a karját és az ágyhoz húztam. Lelöktem az ágyba, majd kulccsal bezártam az ajtót, és Kristóf ágyát közvetlen az enyém mellé toltam.
-Így kényelmesebb lesz!
Kristóf nadrágján látszott, hogy tetszik neki az ötlet. Elkezdtem csókolgatni a nyakát, amire sóhajokkal válaszolt. Levettem a pólóját és lefelé elkezdtem nyalogatni a felsőtestét. Körbe nyaltam a mellbimbóit, mire ő ledobta magáról a zokniját és a nadrágját. Alsón keresztül simogattam Kristóf farkát. Szép lassan nyalogattam a szövetet. Kristóf nem bírta tovább és letolta a boxerjét. A farka keményen meredt előre.
-Most visszakapod a tegnapit!
Majd nagy lendülettel bekaptam a péniszét és elkezdtem szopni. A másik kezemmel a heréit simogattam. Kristóf hatalmasokat nyögött. A farkának enyhén sós íze volt. Kristóf váratlanul beleélvezett a számba. Nem nyeltem le hanem bekaptam a heréit és a spermás nyelvemmel kényeztettem.
-Most én jövök!-mondta Kristóf.
Kristóf nem törődve semmivel letépte rólam az alsóm és elkezdte nyalogatni az előváladékos makkom. Pár perc múlva már teljes bedobással szopott. Ekkor megfordultam és így a farka a szám elé került. Így szoptuk egymást amikor valamit éreztem a segglyukamnál. Kristóf az egyik ujjával izgatta a lyukamat.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.95 pont (43 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 deajk2008
2017. 07. 15. szombat 08:34
lehetne neki egy folytatást adni... Válaszolok rá!
#8 Ricsi1990
2017. 07. 11. kedd 11:56
Egész jó! Kár, hogy nincs folytatás! Válaszolok rá!
#7 Rakonczai
2017. 03. 23. csütörtök 17:48
Hujj. Nem jó. Rideg és tömör. Máskor az "akciós" részeket fejtsed ki jobban és színezzed ki. Max. 5 csillag ez nekem. Válaszolok rá!
#6 cscsu50
2017. 03. 23. csütörtök 06:44
elég gyengére sikerült Válaszolok rá!
#5 genius33
2017. 03. 22. szerda 03:51
Hát ez se egy best of. Válaszolok rá!
#4 sunyilo
2017. 03. 21. kedd 21:38
Nem jó. Válaszolok rá!
#3 veteran
2017. 03. 21. kedd 16:00
Nagy duma. Válaszolok rá!
#2 A57L
2017. 03. 21. kedd 08:46
Közepest adok rá. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2017. 03. 21. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!