A+ A-

Nyuszilány

Húsvét vasárnap történt. Néztük a TV-t összebújva. Megy a film jó ideje. Bevágtak egy reklámot. Egyszer megszólal a kedvesem.
- Elmegyek mosdóba - el is ment.
Folytatódik a film. Jó hosszú ideje a fürdőszobában van.
- Nem jössz? - Folytatódik a film. - kérdeztem.
Nem válaszolt. Vártam egy pár percet. Megint kérdeztem.
- Minden okés? - azóta sem adott visszajelzést.
Felálltam. Szaladtam a fürdőszobához. Zárva volt az ajtó. Pánikolva szaladtam a garázsba a feszítővasért. Megyek be a garázsba a szerszámos ládához. Az ajtó mögött valami hang megszólal:
- Szia szépfiú.
A barátnőm volt. Nem is akármilyen szerelésben. Ő volt a húsvéti nyuszi lány. Fehér felsőben volt válltól lefelé a combjáig ért. A teljes karja szabad volt. Felül rózsaszín csipkézett minta volt. Kétrészes fehér hálóharisnya a lábára felhúzva. Fehér szandállal. Nyakán fehér gallér, azon meg rózsaszínű nyakkendővel. Hátulján rózsaszínű pompom farok is volt. Rózsaszínű nyuszis fülű hajráfot is viselt. Kitérek az arcára is. Piros-rózsaszínű volt a szája kifényezve. Szeme kékre sminkelt. Ahelyett, hogy örültem volna neki. Inkább mérges voltam.
-TE NORMÁLIS VAGY! MI VAN, HOGY HA TÉNYLEG KOMOLYABB BAJ TÖRTÉNT VOLNA VELED! NEM VOLT EZ VICCES EGY CSÖPPET SEM! - vesztem össze vele.
- Csak örömet akartam neked szerezni - mondta.
- Ez nekem nem volt öröm. Rám ijesztettél nagyon.
- Rendben megértem - vonult ki zokogva a hálószobába.
Utána mentem. Úgy éreztem ez nem volt szép tőlem. Benyitottam. A hálószobánk fala barackvirág színű volt, sárga függönnyel, frissen vetett rózsaszínű ágyneművel. Csak szegény sírt az ágyon.
- Drágám ez tényleg nem volt szépen. Ne haragudj. - mondta felém a bocsánatát. Tudod, hogy megijesztettél, és nekem is rosszul esett.
- Tudom, de nagyon kíváncsi voltam, hogy meg leszel lepődve, ahogy meglátsz. Tudtam előre, hogy ki fogsz menni a garázsba, ha zárva hagyom a fürdőszoba ajtót, hogy kihozz. Meg akartalak lepni.
- Még nem is dicsértelek meg, hogy milyen szép vagy. Akartalak, de elmentél. Nem is volt szép tőlem, hogy kiabáltam veled. Csak megijedtem.- simogattam gyengéden az arcát, törölgettem a zsebkendővel a könnyeit.
- Nagyon elmosódtam- mondta nevetve.
- Ugyan már, én csúfítottalak el az érzéketlenségemmel. El kell, hogy viseljem!- mondtam mosolyogva.
- Azért is öltöztem át, mert húsvét van, tegyük kellemessé a napot, hogy egy nyuszilánnyal tölthess el egy napot.
- Rendben, de csak akkor, hogyha te is akarod!- mondtam.
- Én többet szeretnék az együttlétnél - karolt át.
Elkezdtünk csókolózni. Bekaptuk egymás szánk széleit. Nyaldostuk egymás nyelvét. Felállt előttem. Megfordult egy lassú kört, hogy megfigyeljem, milyen szépen kicsinosította magát. Leült a székre. Felhúzta a szoknyát. Arrébb húzta a bugyiját a jobb csiklója mellé. Ujjával masztizott felém mosolyogva. Csupasz punciján a mutató és középső ujját rárakta. és ollózott rajta. Odamentem melléje. Puszit nyomtam az arcára. Kibújtattam a bal cicijét. Bal kezemmel fogtam alul. Nyalogattam, cumizgattam a bimbóját. Kezével továbbra is maszturbált fel lefelé. Átöleltem hátulról. Szépen simogattam, finoman markolásztam a melleit. Odahajoltam elé, átkarolva felemeltem. Ágyra fektettem. Szétnyitotta a lábait. Simogattam a kis puncikáját. Körkörös mozdulatokkal az ujjam hegyével. Egymás szemébe néztünk. Utána gyorsan rázogattam.
- Nagyon jó - dicsért.
Középső és gyűrűs ujjammal ujjaztam, ki és befelé. Utána nyalogattam a csiklóit. Simogatta a fejemet. Mindkét kezével szétfeszítette a punciját. Odamentem mellé, elővettem a szerszámomat. Úgy nyalta az elején, mint egy fagyit, körkörös mozdulattal a nyelve hegyével. Bekapta a makkomat, és kiengedte, jó párszor. Egyre mélyebben. Kitámasztottam a tenyeremmel a nyakát.
- Állj fel kérlek és menj le az ágyba kutyapózba - úgy is tett.
Domborította a fenekét. Nyalogattam a segglyukát szépen, mint a nedves punciját. Olyan jó érzés volt. Leültem az ágyra, elém térdelt, és lecumizott. Ki és befele. Legvégén mélytorkozott. Bal kezével fel fele tartotta a vesszőmet, nyelvével a golyóimat kényeztette. Mozgatta kecsesen a nyelét. A tövemre is tett kitérőt. Szájában tartotta a herémet. Folyamatosan nézett a szemembe. Még egy kicsit cumizott. Abba hagyta.
- Kérlek, vedd le a felsődet Kicsim - kértem.
Hátranyújtózkodott, kikötötte a nyakánál a madzagot. Vitte le egyre lejjebb a ruháját, közben simogatta a hamvas cicijét. Harisnyájáról is lekötötte. Csípőjét riszálva húzta lefelé a rucit. Végül a fenekét felém fordította.
- A tangádat is, de a feneked maradjon felém nézve - kértem.
- Okés szívem - mondta.
Megszabadult a pici rucitól is. Kezével mozgatta a popsiját. Szétfeszítette a segglyukát is. Oda mentem hozzá, és megint kinyaltam. Ujjaimmal simogattam a csiklóját. Hátradőltem. Felé jött. Hátrafogta a finom barna haját. Föntről lefelé végig vitte a kezét mellein keresztül.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.93 pont (40 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 Andreas6 2017. 09. 22. péntek 07:32
Érdekes egy lány, akinek nem csak egy csiklója van. Jó lenne fotón látni. Hülye!
#13 Rakonczai 2016. 04. 1. péntek 01:16
*"Vicces és kedves írás én NEM sajnálom"

Nyilván elírtam... nyes
#12 Rakonczai 2016. 04. 1. péntek 01:16
Vicces és kedves írás én sajnálom, ha ilyen szövegek is felkerülnek. Mondjuk az is igaz, hogy kissé jobban is kilehetett volna dolgozni, főleg a szaftosabb részeket. Lehetett volna benne igazán kraft. Így max 5 pont, de ne add fel!
#11 Pavlov 2016. 03. 31. csütörtök 21:58
Majdnem minden mondatban van egybeírási-különírási vagy egyéb hiba. A jelenet is sima pornójelenet. Ezt jobban ki kellett volna dolgozni.
#10 cscsu50 2016. 03. 31. csütörtök 15:33
kicsit gyenge
#9 sunyilo 2016. 03. 30. szerda 20:33
Ne légy nyuszi, írj tovább.
#8 Ulysses 2016. 03. 30. szerda 17:49
Kicsit korán került ki ez az írás. Április 1. csak pár nap múlva lesz. Olyan bolondoknapi tréfának viszont egész jó!
#7 vakon53 2016. 03. 30. szerda 12:13
Netörődjél a fikázókkal írjáltovább.
#6 veteran 2016. 03. 30. szerda 08:22
Elég gyenge.
#5 gyuri0926 2016. 03. 30. szerda 07:31
Ez a legjobb mondat benne :

- Elmegyek mosdóba - el is ment.
#4 feherfabia 2016. 03. 30. szerda 06:59
Gyenge!
#3 A57L 2016. 03. 30. szerda 04:54
Nekem tetszett,olyan jópofa.
#2 joozsi 2016. 03. 30. szerda 01:28
"Arrébb húzta a bugyiját a jobb csiklója mellé." " fel fele tartotta a vesszőmet," Volt már jobb is.
#1 Törté-Net 2016. 03. 30. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?