A+ A-

A bányatónál

Egy német történet alapján
Nemrég szokásomhoz híven lementem a bányatóhoz. Elég nagy hőség volt, s ilyenkor - ha csak lehetett - lejártam ide fürödni és napozni, mert itt még fürdőnadrág se kellett. Ne gondoljátok, hogy exhibicionista vagyok, de aki idejárt, mindenki nudizott. A tónál - különös tekintettel a kukkolókra - pont a fürdőruha-viselés volt illetlen.
A meleg miatt csak egy bokszernadrág, egy póló és strandpapucs volt rajtam, úgyhogy két perc alatt ledobtam magamról mindent, és leheveredtem a leterített frottírtörülközőre. Egy lélek sem volt a közelemben, csak néhány méterre tőlem egy földre terített üres törülköző. Miután a víz felől nem láttam senkit közeledni, a másik oldalról pedig egy magas sövény védett, vettem magamnak a bátorságot, és egyik kezemmel a herezacskómat markoltam meg, a másikkal pedig simogatni kezdtem a farkam. Nemsokára láthatóan keményedni kezdett a simogatástól.
Szeretek így játszadozni a farkammal: előbb végigsimítom a kemény rudat, majd lágyan hüvelyk- és mutatóujjam közé veszem a makkom, amelyet nem vesz körül fityma, mert körül vagyok metélve. Mutatóujjammal végigsimítom és dörzsölgetem a makk tetején lévő ondónyílást. Pöcsöm rövid dörzsölgetés után most is megtelt vérrel, és vastagra dagadva oldalára feküdt, úgyhogy kényelmesen simogathattam a herezacskóm. Heréim telten, feszesen duzzadtak, és miközben simogattam őket, elképzeltem, ahogy az ondónyíláson keresztül kilövell belőlük a sperma - egy gyönyörű szexbomba combjai közé vagy netán a szájába.
Elidőztem egy darabig ennél a gondolatnál, de az is eszembe jutott, amikor előző éjszaka arra ébredtem, hogy farkam keményen áll. Heréim szinte fájtak a kéjvágytól, ezért a koromsötét éjszakában anyaszült meztelenül kimentem a balkonra, és elkezdtem reiszolni. Nem kellett sok, mert hamarosan éreztem, hogy altestemet elönti a gyönyör, és az ondó nagy ívben spriccelt ki belőlem - egyenesen le a járdára. Csodás orgazmus volt - már csak attól a gondolattól is, hogy a meleg éjszakában meztelenül reiszolok az erkélyen, és bárki megláthat. Tök jó volt elképzelni, hogy a szemben lévő ház valamelyik sötét ablaka mögül egy nő figyel, és a látványtól ő is maszturbálni kezd.
Itt a tóparton azonban nem kellett tartanom ilyesmitől. Miután farkam a simogatástól már elég tekintélyesre nőtt és állt, mint a dárda, laza csuklómozdulatokkal verni kezdtem. Csukott szemmel feküdtem a fürdőlepedőn, és fantáziámban csodás szexjelenetek játszódtak le, főleg a gyönyörű Viktóriával, aki kettővel fölöttem, negyedikbe járt a gimiben, és én halálosan szerelmes voltam bele. Néhány perc után sajnos abba kellett hagynom a reiszolást, mert a víz felől zajt hallottam. Csukott szemmel is tisztában voltam vele, hogy valaki kifelé jön a vízből. Kezemet a farkamon hagytam és óvatosan felnéztem. A "valaki" jó alakú, széles csípőjű 35-40 év körüli nő volt gyönyörű mellekkel, és a tőlem nem messze leterített törülköző felé tartott.
"Húha! Ez nem semmi." - gondoltam izgatottan. A nő, aki néhány méterre tőlem letelepedett, rá is szolgált az izgalomra: asszonyos testű, kimondottan jó seggű nő volt feszes combokkal. Helyenként ugyan volt rajtuk némi cellulítisz, mégis kemény, kisportolt combjai voltak, amelyek gyönyörűen formált térdbe mentek át. Sportos lábszára izmos, mégis kecses. Lábfejeiben is volt valami erotikus báj: hosszú lábujjain vörösre lakkozta körmeit. Bal bokája körül hajszálvékony aranylánc. Fantasztikus volt! Az ilyen gyönyörű lábakat amúgy is imádtam. Lehet, hogy perverzség, de az ilyen meztelen lábfejek rögtön felkeltették bennem a nemi vágyat.
Miután altestét pillanatok alatt elismerően végigmustráltam, kívánatos felsőtestére fordíthattam figyelmemet. Bár a nő már nem volt fiatal - anyámmal egykorúnak néztem - szembetűnőek voltak jól formált, gömbölyű, de cseppet sem lógó mellei és a nagy bimbóudvar közepén felálló bimbók. "De tudnám ezeket szopni!" gondoltam magamban.
A nyaka is teljesen megfelelt az ízlésemnek. Egy-két ránc volt már rajta, de egyáltalán nem volt kövér, inkább karcsú. Az arca pedig olyan szép volt, hogy felforrt tőle a vérem.
Ami a korát illeti, úgy 35-40 éves lehetett. Szép arcát közepesen hosszú vörösesbarna haj keretezte. Arckifejezése - mint ahogy egész teste - élénkséget és érzékiséget sugárzott.
Kiért a vízből, és felszaladt a leterített törülközőhöz. Csodás mellei futás közben le-föl ringottak. Amikor odaért, gondosan megtörülközött és leült. Nem voltam ugyan messze tőle, de ügyet se vetett rám, hanem a sporttáskájából elővett egy újságot, és nekem háttal olvasni kezdett.
Így telt el vagy egy óra, én közben úsztam, szundikáltam egy kicsit, majd olvasgattam. Eközben azonban állandóan figyeltem a nőt, aki - miután kiolvasta az újságot - hanyatt feküdt és napozni kezdett. Lehet, hogy el is aludt, mert lehunyt szemmel feküdt. Asszonyos, buja teste fölöttébb csábító látványt nyújtott.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.75 pont (48 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 Rakonczai 2016. 03. 11. péntek 09:54
Nekem tetszett smile
#9 feherfabia 2015. 06. 26. péntek 05:58
Kezdésnek Jó!
#8 papi 2013. 11. 25. hétfő 07:56
Egész jó
#7 A57L 2013. 07. 14. vasárnap 05:28
Nem rossz.
#6 bikmakk 2011. 09. 12. hétfő 22:31
Várom a folytatást!!!
#5 tutalibermaliber 2011. 02. 28. hétfő 15:25
kiváló
#4 SIHUPAPA 2009. 12. 30. szerda 02:00
meg teszi.
#3 SIHUPAPA 2009. 12. 30. szerda 02:00
meg teszi.
#2 Stacki 2009. 12. 30. szerda 02:00
nem rossz, bár van benne pár tisztázatlan dolog, meg póz :) de ötletes!
#1 Törté-Net 2009. 12. 29. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?