A+ A-

Mozi

Laura izgatott volt a film miatt - én nem annyira. A kritikák szerint nem egy kiemelkedő darab és a jelek szerint mások is így gondolták. A terem szinte üres volt és egy szombat este ez intő jel. A mozi régi, bár jól karban tartott épület volt. Úgy tippeltem, hogy valamikor a nyolcvanas években épülhetett. Még felkapcsolt világítással is viszonylag sötét volt. A székek a ma megszokottnál jóval szélesebbek voltak - majdnem ketten is elfértünk volna egyben, de a felhajtható karfa ezt szükségtelenné tette. Arra gondoltam, hogy ha már a film nem fog magával ragadni, akkor legalább egy kis összebújásban lehet részem.
Feltankoltunk üdítőből és pattogatott kukoricából, majd bementünk. Laura egyenesen a leghátsó sor felé indult. “Talán egy kis tapogatásra készül a vetítés alatt. Talán pont ezért öltözött ilyen vadítóan. Ha ez a terve, benne vagyok!”- gondoltam.
Ám úgy tűnt, hogy tévedek. A tömeg hiányában gyakorlatilag akárhová leülhettünk volna, de Laura nem húzódott el a folyosótól a sötétebb részbe, hanem a sor negyede táján foglalt helyet. Nem a legjobb hely összebújásra, de Laura kipirultsága és az, ahogy figyelte a többi néző helyet foglalását miközben kezét könnyedén a combom belső felén járatta mégiscsak valami készülődést jelzett.
A film nem volt korhatáros és a gyér közönség java részét gyerekes családok tették ki. Kifejezetten örültem neki, hogy jóval előttünk találták meg helyeiket. Még ha rossz is a film, inkább annak a párbeszédeit hallgatom mintsem üres gyereklocsogást a szomszédomból.
A leghátsó sorban csak egy tinédzser pár ült velünk és előttünk jó pár üres sor helyezkedett el. Eszembe jutott a csalódott arcuk amikor bejöttek és megláttak bennünket. Valószínűleg csókolózásra és esetleg egy kis egyébre készültek, de mi rossz helyen ültünk. A sor másik végéről jöttek be és nálunk közelebb ültek le a középhez, úgyhogy messzebb voltak a folyosótól mint mi. Oldalra néztem rájuk. Olyan tizennégy évesek lehettek. Szinte megsajnáltam a fiút amiért keresztülhúztuk a számításaikat. Láthatóan oda volt a lányért és ki hibáztathatta volna ezért? Biccentettem és ők visszaintettek. Kedvesen mosolyogtak, de most már biztos voltam benne hogy etyepetyére készültek. A lány izgatottnak tűnt, a fiú pedig bűntudatosnak. Jellemző. Még nem volt annyit nők közelében hogy tudja, hogy pont olyan könnyen beindulnak mint mi, férfiak.
A film tényleg borzalmas volt és az agyam fél óra után valami mást kezdett keresni ami leköthetett volna. Természetesen Laura volt a nyilvánvaló célpont, hacsak nem merült el a filmben. Mint kiderült, nem merült el és hamarosan úgy csókolóztunk mint egy tini pár egy kocsi hátsó ülésén. Pár perc után megfogta a kezem és a melléről a combjai közé húzta. Félrehúztam a szoknyáját. Nem volt rajta bugyi, szóval valószínűleg kezdettől fogva erre készült. Egyáltalán nem volt ellenemre. Imádtam a punciját és minden alkalmat megragadtam hogy a számmal, kezemmel vagy férfiasságommal felfedezhessem illetve kényeztessem. Az ujjaimat csodálatos meleg és síkos folyadék borította. Arra gondoltam hogy talán van elég hely ahhoz hogy az előttünk levő ülések és a combjai közé nyomakodva letérdeljek.
Éppen csak elkezdtem lecsúszni, amikor megállított. Nem értettem hogy miért. Ennél kockázatosabb helyen is csináltunk már ilyet. Körülnéztem, hátha jegyszedőt látott mozogni, de senkit nem láttam.
Azután rájöttem mit néz. A kölyköket 6-7 üléssel tőlünk balra. Nem láttam sokat a félhomályban, de annyit igen hogy csókolóznak és a fiú karja mozog a lány lábai között. Úgy tűnt legalább olyan szenvedélyes csókolózást és ujjazást folytattak mint mi pár pillanattal korábban.
Furcsán izgató volt lopva nézni őket. Tudtam hogy nem helyes, de tovább bámultam. Igen...biztos hogy a fiú ujjazza a lányt és közben a másik kezével a mellét simogatja. Az ajkaik összetapadtak, de szinte hallani véltem a tompa nyögéseiket. Ám nem csak én bámészkodtam. Laura szintén őket nézte - talán nálam is izgatottabban. A hüvelye ütemesen szorult meg az ujjaimon. Nem kellett mondania, tudtam hogy mit szeretne. Azt akarja hogy az ujjaimmal kényeztessem anélkül hogy megzavarnám a kukkolását. El fog élvezni attól amit csinálok vele és attól amit néz közben.
A fiú hirtelen megállt, amikor elkapta a pillantásunkat, a lány pedig megriadt partnere hirtelen reakciójától. Sajnáltam a dolgot, mert nem akartam elrontani a szórakozásukat. A rémült pillantásukat megértettem - nyilván arra gondoltak hogy felnőttek rajtakapták őket. Bátorítóan mosolyogni próbáltam, de rájöttem hogy ettől csak még jobban kiveri őket a veríték. Szerencsére Laura nálam sokkal könnyebben boldogult az emberekkel. Megvillantotta azt a mosolyát, amitől a helyzettől függetlenül azonnal jobban érzed magad és úgy tűnt hogy a fiataloknál is kiváltotta a megfelelő hatást. Egy kicsit azért még nyugtalannak tűntek amikor lesimították a lány ruháját.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.12 pont (58 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 jonhsmith 2018. 12. 18. kedd 08:40
Tetszik!
#12 sunyilo 2018. 06. 30. szombat 13:32
Kellemes történet.
#11 Rakonczai 2018. 06. 25. hétfő 15:40
Már megint túl tolt történet. Én annyival jobban élveztem volna, ha nincs tini pár vagycsak ők vannak. Már az is jó lett volna, ha nem kezdenek interakciót egymással. Nekem az ilyen mindig illúzió rombolró.
#10 cscsu50 2018. 06. 1. péntek 06:36
van benne folytatási lehetóség
#9 Pavlov 2018. 05. 31. csütörtök 00:19
Szuper orál! Kellemes karakterek, szépen kidolgozott szöveg! Szexi!
#8 cvirag 2018. 05. 30. szerda 23:05
Tetszik.
#7 Almoska5 2018. 05. 30. szerda 19:33
Nagyon helyes kis írás. Szinte átéltem a helyzetet és gondolatban visszaemlékeztem fiatal, kis gyámoltalan, kezdő félelmeimre. Ezt az átélésemet, idézte fel ez a kis ARANYOS TÖRTÉNET! Szívesen látnám, a folytatását...
#6 vakon54 2018. 05. 30. szerda 12:23
Igazatadok az előttemszóllóknak.
#5 listike 2018. 05. 30. szerda 08:46
Egyáltalán nem rossz.
#4 feherfabia 2018. 05. 30. szerda 06:13
Tetszett a történet és szerintem folytasd!
#3 Andreas6 2018. 05. 30. szerda 05:35
Én már annak is örülök, hogy nyelvtanilag helyesen tud írni. Sokkal rosszabb írásokat szoktak itt agyondicsérni.
#2 A57L 2018. 05. 30. szerda 04:15
Vannak tőle sokkal rosszabbak is.
#1 Törté-Net 2018. 05. 30. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?