A+ A-

Roma Dom

Na hát újra itt vagyok. Most van egy kis szabadidőm ezért folytatnám is a sztorizást. Azt kérdeztétek, hogy voltam-e már roma férfivel? Be kell, hogy valljam, igen! Tudom ez sokaknál kiveri most a biztosítékot, de mielőtt előítéletekbe bocsátkoznánk, elmondanám, hogy is néz ki ez a dolog az én szemszögemből, hátha így másképp fogják látni azok is akik irtóznak a roma emberektől.
Alapjáraton én kimondottan nem vagyok rasszista ez abból is érzékelhető, hogy dugott már meg néger bika is és kimondottan fantasztikus élmény volt. Az igaz, hogy nekem is vannak fenntartásaim a romákkal kapcsolatban, mert lássuk be vannak velük problémák. De mivel ez is a terveim közt szerepelt réges régen, hogy megbasszon egy roma bika ezért már túl vagyok ezen a dolgon és meg kell, hogy mondjam az egyik legjobb élményeim közé tartoznak ezek az esetek. Összesen háromszor voltam köcsöge roma kanoknak. Azt tudni kell róluk, hogy amelyikük aktív az bizony kimondottan domináns és tapasztalataim szerint nagy lőccsel vannak megáldva és sokáig bírják a töcskölést.
Azt tudni kell róluk, hogy náluk nem nagyon divat ez a homoszex és általában titokban tartják, mert ez szégyen nekik, tán nem ez a legjobb szó rá, de mindegyik kínosan ügyel rá, hogy ne bukjon ki a dolog. Legalább is mind a háromtól ugyan ezt a szöveget hallottam, hogy ez náluk nem "menő". Na most itt nem arra kell gondolni, hogy én leálltam valami ápolatlan putris egy fogú utolsó trógerrel és megbaszattam magam. Abszolút nem erről van szó. Nekem ebben az esetben is azért fontos az ápoltság meg némi intelligencia. Nyilván seggbekúráshoz és leszopatáshoz nem kell 3 diploma, de azért egy bizonyos szint alá nem süllyedek. Az első két élményem még évekkel ezelőtt volt mindkettő fiatal kis srác volt mint én, kb. 17-18 évesek lehettek. Teljesen kiforratlan technikával, inkább csak ez a gyors beteszem és mint a nyulak, úgy dugtak. Nem volt egyikkőjüknek sem kis fasza kb.
18-19 cm körüli lehetett mindkettőnek, és azt sem mondanám, hogy nem élveztem a dolgot, de ez még nem volt az igazi. Nyilván még nem voltak igazi érett dom bikák, akik tudják, hogy kell bánni egy köcsöggel. Tehát röviden annyi történt mindkét esetben, hogy leszoptam őket, seggbe raktak (gumival) és mind a kettő a lukamban élvezett el, pontosabban bele a kotonba. Semmi extra dolog nem történt úgymond. Persze én akkor is már nagyon élveztem a dolgot nyilvánvalóan. :) Ez két külön eset volt nem egyszerre történt, és két külön srácról beszélek, ha valakinek nem világos. Aztán kb. 2-3 évvel rá volt az első olyan eset amikor összefutottam egy olyan bikával aki ellátta a bajomat rendesen.
Továbbra is birizgálta a fantáziámat a téma. Ugye mindig hallja az ember ezeket a börtönös sztorikat, hogy odabent a nagy faszú roma bikák, hogy kúrják seggbe a többi rabot. Ugye ez a legtöbb embernek rémisztő, de egy köcsögnek beindítja a fantáziáját. Nyilván mondjuk én sem arra gondolok itt, hogy valami mosdatlan igénytelen sörhasú zsíros presszó cigány keféljen meg. :D Hát az ismeretségembe nem sok alkalmas személy volt erre a célra vagy csak én nem tudtam, hogy esetleg az lehetne. Úgyhogy itt is már csak egy lehetőségem maradt, a meleg társ/szexpartnerkereső. Meglepő módon nem igazán hemzsegtek roma férfihez tartozó profilok az oldalon.
Ha volt is akkor inkább passzívok voltak azok is, vagy pont az a típus akit nagy ívben kerülne minden ember. Beletelt pár hétbe vagy inkább hónapba még rátaláltam egyre akiről úgy gondoltam, hogy na ez egészen kulturált. Meglepő volt számomra, hogy a profilján minden helyesen szépen magyarul le van írva. Semmi roma szleng és hasonló marhaságok. Gondoltam "bejelentkezek" nála hátha valami értelmes egyént ki is fogok. Úgy is lett. Éppen online volt, már a neve is sokat sejtetett, Renátónak hívták. Egy probléma akadt csak, hogy salgótarjáni volt. Ugyan utaztam már nagyobb távokat és hozzám is jöttek már messzebbről egy jó dugásért, de ez tényleg messze volt kissé. Na mindegy azért ráírtam, hátha lesz ebből valami.
Válaszolt is hamar és elkezdtünk beszélgetni. Teljesen helyesen írt és értelmesen, meg is voltam lepődve. 30-as évei vége felé járó jól szituált tök normális faszinak tűnt elsőre. Szimpatikus voltam neki, kissé már be volt indulva szerintem ezért megkérdezte, hogy cserélünk-e képet? Ez meg is történt. Egy igen jó testalkatú (kondiba járó, az összes képe gyúrós volt szinte) keménykötésű bikának tűnt nekem. Csak mozgatta a fantáziám, hogy milyen fasz lehet alatta ezért kuncsorogtam tőle arról is képet. Elküldött pár fotót a faszáról is. Na hát itt ugye voltak azért bajok mikor megláttam a képeit. Akkoriban már nem voltam azért kezdő, de 20/5 centisnél nagyobb faszokkal nem nagyon birkóztam meg. :)
Félve megkérdeztem tőle, hogy mégis kb. mekkora lehet ez? Azt mondta ő nem méregeti egy két köcsöge mérte le neki és azok azt mondták, hogy 21-22/6-6,5 cm nagyjából. Hát mondom ebből lehet, hogy csak szopás lenne a szó mindkét értelmében.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.21 pont (38 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 deajk2008
2019. 01. 11. péntek 15:55
Nagyon hosszúra sikeredett és ez jó 10p Válaszolok rá!
#5 cscsu50
2018. 06. 29. péntek 22:30
nem az esetem Válaszolok rá!
#4 veteran
2018. 06. 26. kedd 10:25
Nem hiszem,hogy ekkora faszt egymásután ennyiszer képes élvezni.
Ha neki ez a jó csinálja, de nekem nem tetszett. Válaszolok rá!
#3 Rakonczai
2018. 06. 26. kedd 09:30
Háááát éérdekes. Szerintem elég rossz, unalmas. Jobban szeretem, ha történetbe van foglalva az esemény és nem mind egy leíró költemény, de mindenki más. Válaszolok rá!
#2 A57L
2018. 06. 26. kedd 04:05
Furcsa,de érdekes is. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2018. 06. 26. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!