A+ A-

Éjszaka egy osztálytárssal

Tizenegyedikesek voltunk még csak akkor, éppen az éves osztálykiránduláson, egész pontosan májusban, annak is egy fülledt, forró csütörtöki napján. A szállónk egyik kétfős szobájában ültem a legjobb barátnőmmel és egyben szobatársammal, Petrával. Engem Kingának hívnak egyébként, akkor pedig mindketten 17 évesek voltunk, én alig egy hónapra a misztikus 18-től. Fiatal korunk ellenére mindketten bőséggel faltuk a fiúkat, aznap este is éppen Petra legutóbbi hódítását beszéltük ki a tábor elejéről. Csak ketten voltunk a szálló azon részén, mert az osztályfőnökünk a másik tizenhét osztálytársunkkal bement a városba bulizni egy kicsit.
Jó volt a hangulat kettesben, sokat nevettünk és persze ittuk is rendesen a tartalék söröket. Kissé be is voltunk már csípve, amikor éjfél előtt egy kicsivel kopogtattak az ajtónkon - az osztályfőnökünk volt az, Zsuzsa néni.
- Lányok, ne haragudjatok a zavarásért, de Bence eléggé leitta magát a városban, a többiek hozták vissza, de ők újra visszaindultak és nem merem itt hagyni egyedül, nehogy valami bajt csináljon, nekem viszont be kell mennem a városban beszélni egy ismerősömmel. Szóval azt kérném tőletek, hogy egy kis ideig figyeljetek rá, úgy is aludni fog végig, nem zavar majd titeket!
- Rendben van - válaszoltuk szinte egyszerre Petrával.
Így is lett minden: Zsuzsa néni behozta Bencét, aki rögvest ledőlt az addigra általunk előkészített fekhelyére az ágyam mellé. A tanárnő elsietett, mi pedig Bence ritkimus hortyogása közepette beszélgettünk még egy órát. Ekkor Petra mondta, hogy ő már nem bírja, elmegy aludni.
- Te nem alszol? - kérdezte egy ásítás kíséretében.
- Nem, olvasok még egy kicsit - feleltem.
- Hát akkor jó éjszakát! - mondta és magára húzva a takarót a fal felé fordult.
Én elfeküdtem az ágyamon és nekiláttam az olvasásnak. Bence jelenléte azonban azonban zavart egy kissé, főleg hogy most már Petra is halkan szuszogott. Nem volt ez meglepő, mert bár bevállaltam a felvigyázást, nem különösebben kedveltük egymást Bencével: gyakran szóltunk be egymásnak és még gyakrabban keveredtünk vitába, de persze a másikról szóló rosszindulatú pletykák terjesztésében is az élen jártunk. Nem is tudtam már igazából miért, de így volt ez velünk a gólyatábortól kezdve. Ha nem ittam volna annyit, talán el is utasítottam volna a tanárnő kérését, így viszont ha nem is örültem neki, megtűrtem őt a padlón.
Mikor befejeztem az olvasást kb. fél egy körül, elővettem a pizsamámat és a mosdóban átöltöztem. Bár nem aggódtam különösebben, de azért mégiscsak jobb volt ott öltözni, mint egy alvó srác előtt. Az ajtót viszont valamiért nem csuktam be. Mikor megfordultam, ijedten láttam, hogy Bence mindkét szeme nyitva van és engem néz, száján huncut mosollyal. Ha belegondolok, kimondottan helyes srác volt ő akkoriban: 185cm magas, izmos, tüsi barna hajjal és barna szemekkel, szép arccal. Jó pár barátnőmnek tetszett is, bár én az ellentéteink miatt addig nem is igazán figyeltem a külsejére.
Na de visszatérve a történetre, Bence engem nézett. A szám elé kellett kapnom a kezem, mert majdnem felsikkantottam, annyira megijedtem egy pillanatra.
- Jessus, te mióta vagy fent? - kérdeztem halkan, de mérgesen.
- Hát a bugyid és a melltartód egyforma fekete és csipkés... jól láttam? - kuncogott.
- Te kis fa...
- Remélem, nem valami csúnyát akarsz mondani - vágott közbe.
- Ha már ennyire jól vagy, kelj fel és húzz át a saját szobádba!
- Nem akarok, olyan kényelmes itt - mondta flegmán. - Inkább beszélgessünk!
- Mi ketten?
- Hát igen... miért ne? Van valami, amit tudni akarsz rólam?
- Éppenséggel van. Miért utálsz? - kérdeztem őszinte kíváncsisággal.
- Nem utállak.
- Akkor?
- És te miért utálsz?
- Én sem utállak... - mondtam kis habozás után, és rá kellett jönnöm, hogy igaz is volt. Ahogy ott beszélgettünk, mintha elfelejtettem volna a kettőnk viszályát.
- Vicces... - mondta azzal a megnyerő mosolyával megtoldva.
Hallgattunk egy kicsit, rágva magunkban a ránk törő érzéseket. Nem tudom, Bence mit érzett, de bennem három dolog kavargott folyamatosan: megkönnyebbülés, öröm és kételkedés. Valahogy nem volt elég, amit mondott. A beszélgetés közben már leültem az ágyamra, Bence pedig továbbra is a földön könyökölt.
- Bizonyítsd be, hogy nem utálsz - mondtam hirtelen.
- Hogyan?
- Mondj valami szépet rólam!
Bence erre felkelt a földről és mellém ült az ágyamra. A közelsége csodás érzés volt, és amikor lágyan megfogta a kezemet, az úgy hatott rám, mint egy erős áramütés. Meleg, erősen alkolholszagú lehellete máskor taszított volna, de azon az estén furcsán izgatónak, férfiasan vonzónak találtam.
- Nem vagyok jó ebben... de lássuk, ez tetszik e neked - mondta halkan és egy sebes mozdulattal szájoncsókolt. Máig sem tudom pontosan miért, de hevesen visszacsókoltam.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 9.12 pont (76 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#15 Kisíró 2016. 06. 12. vasárnap 14:56
Tetszett,jó kis írás! smile
#14 A57L 2016. 05. 21. szombat 04:49
Nem találom érdekesnek.
#13 papi 2016. 04. 22. péntek 18:15
Én most olvastam először, és pár hónap múlva esetleg elolvasom még egyszer.
#12 sztbali 2015. 09. 26. szombat 23:35
Elfogadható.
#11 cscsu50 2015. 09. 26. szombat 05:11
elmegy
#10 szekely18 2015. 09. 25. péntek 21:35
Egynek csak elmegy!
#9 listike 2015. 06. 26. péntek 10:30
Nagyon tetszett. Ha lehet folytatsd.
#8 papi 2015. 06. 23. kedd 07:45
Nem rossz
#7 feherfabia 2015. 06. 23. kedd 06:12
Egész jó!
#6 tomi19 2015. 06. 22. hétfő 19:31
Nagyon jó,10 pont ha van folytatás azt is szívesen olvasnám smile
#5 veteran 2015. 06. 22. hétfő 10:04
Ez is jó.
#4 Andreas6 2015. 06. 22. hétfő 06:32
Ahogy a pontokból látszik, A57L ismét szembeszáll az általános ízléssel. Szerintem hangulatos és izgató, azon kevés írások közé tartozik, amik többet akarnak adni, mint egy szimpla, unalmas pornó forgatókönyv. ez sikerült is, gratulálok!
Külön dicséret a jó helyesírásért!
#3 Rinaldo 2015. 06. 22. hétfő 06:29
Nagyon jó.
#2 A57L 2015. 06. 22. hétfő 04:20
Gyenge írás.
#1 Törté-Net 2015. 06. 22. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?