Rakonczai hozzászólásai

R
Nem:
férfi
Beállítottság:
heteroszexuális
Születési dátum:
1986. február 14.
Ország:
Magyarország Magyarország
Város:
Eger
Legtöbbet használt címkéi:
Hozzászólásai:
77 db
Rakonczai
2016. március 10. 13:29
Történetek: Házibuli
Köszönöm mindenkinek a véleményeket és a kritikákat. Örülök, hogy a "Jellegzetes tini történet" jelzőt megkaptam, mert ez pont az akart lenni 🙂.
Nem hiszem, hogy lesz folytatása ennek a történetnek, mert úgy érzem nincs benne több...persze lehet lesz, de nem hiszem 🙂
2
Rakonczai
2016. március 9. 01:51
Képregények: Pokoli Szerelem
Most mit mondjak? Legszívesebben 1 pontot adnék rá, de nem lenne fer, hiszen a kategória jelzésének tökéletesen megfelel...és minek kattintottam rá...ha tudtam, hogy úgy sem fog tetszeni? Így nem szavazok, de a hátamon a szőr 😀
1
Rakonczai
2016. március 8. 10:51
Történetek: Barátnőm első rommá kúrása
ééérdekes, egyrést nem igazán értem miért kell hangsúlyozni egy történet legelején, hogy valós vagy sem. Szerintem tök mindegy, csak jó legyen. Ez nem jó, de jobb mint egy mű ami "vérsértés..." cím alatt jelent meg kb 3 napja, mégis kevesebb pontot kapott ez, mint az, nem értem én ezt. Na kapsz tőlem 3 pontot és akkor ebből 1 a jó indulatomé, ok?
1
Rakonczai
2016. március 8. 10:47
Történetek: Lány az erdőben 1. rész
Nem volt ez rossz, volt benne kreativitás és ihlet. Nekem tetszett és kárörömmel töltött el, hogy nem csak én szoktam a "lány" helyett lény"t írni 😀 😀 . Mégis, vannak benne hibák és elég sok. Biztosra veszem, hogy ha nap újra átolvastad volna, nem lenne benne ennyi. Az is éreztem, hogy kb onnan, hogy a fiúról lekerül a nadrág, elvesztetted az ihletedet. Ott kellett volna abba hagynod és másnap folytatnod. Ne add fel, jó lesz ez 🙂
1
Rakonczai
2016. március 5. 16:27
Történetek: Az egylet 1. rész
Ulysses köszönöm a tanácsokat. Láthatóan van még mit fejlődöm. Vagy 20* átnéztem és még mindig van benne hiba. Remélem a jövőben észre veszem őket.
1
Rakonczai
2016. március 1. 03:04
Történetek: Frissítő masszázs
Háááát, továbbra sem szeretem a milf történeteket, de nem rossz. Meg egy apróbb baki (szerintem) a masszázs olaj, olyan keserű, hogy nem igazán szokták nyalogatni. Legalábbis én még nem találkoztam olyan masszázs lánnyal aki annak letörlése nélkül (indok -> nagyon keserű) csinált volna bármi extrát.
1
Rakonczai
2016. február 26. 23:38
Képregények: Robin és Nami
Hogy én mennyire utálom a kocka parádét. Nem a posztolónak szól, de ha pornót akarok nézni akkor azért akarok pornót nézni, mert nemi szerveket akarok látni és nem kockákat. Én hetero vagyok, de akkor is zavar, ha a férfi nemiszervet is kikockázzák, MINEK? Erről szól a pornó!
1
Rakonczai
2016. február 24. 14:17
Képregények: Osirah és az Ogrék
Az hogy szörnyek még oookkkééé.... de miért ilyen gusztustalan szörnyek és még a lány sem szép... mondjuk ha lenne egy története, akkor még talán-talán el tudnám viselni.... mármint az ilyen szörnyes történeteket, akkor legalább a kreativitást lehetne érzékelni.
1
Rakonczai
2016. február 24. 09:41
Történetek: Egy szurkolólány esete
Nem rossz, csak az a baj, hogy nagyon ragaszkodtál az eredeti szöveghez. Sokkal hatásosabb lett volna, ha a saját stílusodat rakod bele. Neked vannak jó történeteid, rakjad bele magadat is. A Micimackó sem azért lett olyan népszerű (Magyarországon) mert csak egyszerűen lefordították.
1
Rakonczai
2016. február 21. 02:31
Képregények: Thundercats 2. rész - Időszünet
Lehet én vagyok szentimentális, de a kanosság kifejezést, nem a hím egyedekre vonatkozik? Konkrétan amikor feláll és nagyon meg akarsz dugni valakit...lehetőleg nő nemű személyt... namármostdekéremszépen (így egybe) egy lány hogy lesz kanos? Nem lenne rossz, de ez akkora marhaság volt, hogy nem mehet el mellette.
1
Rakonczai
2016. február 19. 12:58
Történetek: Vízparti sátorozás
Nagyon jó, próbálok tanulni tőled. Egy aprócska dolgot vettem észre. Talán egy icipicit rövid némely szex jelenet. Bár tény, hogy kárpótolja, a jó körítés.
1
Rakonczai
2016. február 19. 12:15
Történetek: Lola 1. rész
Köszönöm az értékeléseket. Ez az első történetem, ígérem a következőt megpróbálom jobbra írni.
Egyébként azért aludt bugyiban mert... pizsama része? ... de egyébként nem igaz, nem azért alszik abban, egyszerű figyelmetlenségből, sorry.
1