Egy kis kaland az osztálytársammal

Szavazás átlaga: 6.09 pont (47 szavazat)
Megjelenés: 2017. március 9.
Hossz: 9 694 karakter
Elolvasva: 1 044 alkalommal
Előre is elnézést kérek a helyesírási ill. fogalmazási hibákért. Első írásom, szívesen fogadok kritikákat és dicséreteket is! ;) Lehet, hogy egy kicsit lassan fog kibontakozni a történet, ezért elnézést kérek!
Éppen földrajz órán voltunk, már mindannyian untuk a tananyagot, ugyanis már a hetedik óránkon ültünk. Egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy az előttem ülő lány, Márti, elkezdi kipakolni a tolltartóját és tisztogatni a tűfilceit és a ceruzáit. Az ujjai a tűfilceken fel-le mozogtak, kecsesen és finoman. Teljesen belemerültem abba, amit csinált. Olyannyira, hogy arra eszméltem, hogy a férfiasságom a nadrágomban elkezd mocorogni. Már alig bírtam magammal, amikor kicsöngettek. Gyorsan összepakoltam és kisiettem a teremből. A következő órán úgyszintén előttem ült. Tegyük hozzá, hogy azért Márti nem néz ki rosszul... Nagyon szép, sima bőre van, karcsú, sportos testalkata, hosszú barna haja és gyönyörű szép barna szemei. Elkezdődött az óra. Egész órán őt figyeltem; hogyan bontja ki majd fogja újra össze a haját, hogyan veszi fel a ceruzát ami leesett... Végre kicsöngettek és mehettünk haza. Én is és ő is gyalog jár haza, véletlenszerűen pont ugyanabban az irányban. Kicsit gyorsabb volt nálam ezért ő előttem volt legalább 20 méterrel. De így legalább nézhettem kecses mozgását. Egy idő után sajnos elváltak útjaink, így nagy szomorúan hazakullogtam. Másnap ugyanúgy mindketten suliba mentünk. Elhatároztam, hogy ma viszont haza fogom kísérni. Idegesen vártam már, hogy kicsöngessenek az utolsó óráról is. Épp időben készültem el, már készültem, hogy amint kiérünk a sulikapun megszólítom. Ő már kint járt, amikor én kifordultam és megláttam, amint épp egy másik fiúval ölelkezik. Darabokra tört a szívem. Így búsan hazabaktattam és ledőltem az ágyba. Másnap, pénteken ugyanúgy viselkedett, mint ahogy eddig. A legérdekesebb, hogy senkitől nem hallottam, hogy barátja lenne. Mindegy is... Suli után már éppen kifelé tartottam, amikor valaki utánam kiáltott, hogy Erik!! Én megfordultam és nagy meglepetésemre Márti volt az. Próbáltam visszafojtani a mosolygást de egy kicsit azért biztosan mosolyogtam.

– Tudnál segíteni valamiben? – mondta Márti.

– Persze, mondjad! – válaszoltam.

– El tudnád magyarázni, hogy mi az a logaritmus?

És akkor elkezdtem neki magyarázni, közben elindultunk hazafelé. Amikor végre sikerült vele megértetnem, hogy mi is az a logaritmus, akkor elköszönt és megölelt.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 5 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.09 pont (47 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
genius33
2017. március 10. 21:56
#10
Lesz ez jobb is 😀
1
sunyilo
2017. március 9. 21:17
#9
Nem rossz,de lesz ez még nagyon jó is. Csak így tovább, írj bátran!
1
Ulysses
2017. március 9. 21:01
#8
Elsőnek elmegy. Olvass sokat! Valakinek épp' a napokban ajánlottam olvasásra érdemes szerzőket itt az oldalon. A másik sokszor ismételt tanácsom, hogy a késznek gondolt írást pár napra, akár egy hétre érdemes a fiókba tenni, utána átolvasni. Legalább 2-3-szor ismételni ezt szünetekkel.
1
cscsu50
2017. március 9. 19:06
#7
és a gumi????????????
1
vakon54
2017. március 9. 12:33
#6
Erick97 nemrossz.
1
veteran
2017. március 9. 09:00
#5
Kezdésnek jó.
1
l
listike
2017. március 9. 07:33
#4
Jó volt, csak így tovább.
1
a
A57L
2017. március 9. 02:28
#3
Lesz ez még jobb is.
1
Rakonczai
2017. március 9. 02:17
#2
Húúhh. Alapvetően nem rossz. Én ajánlanám, hogy elsőnek inkább hangzatosabb neveket adj a karakterednek, mert szép név a Márti...de valahogy olyan snassz, egy Nikolett, amit jól lehet becézni Niki, vagy Viktória, Viki jobban passzol. Nem kell a párbeszédeket enterrel elválasztani a shift+enter pont jó, mert kissé zavarja a szemet, hogy ott olyan sok szünet van, de a "lényegnél" pedig nincs. Próbálj meg törekedni a bekezdésekre. Tehát, ha valami új dolog történik, főleg új helyszínek, akkor új bekezdés, így sokkal átláthatóbb. Nekem is mondták és jogosan: Mikor megírod, várj vele 1-2 napot. Olvassad át és észre fogsz venni olyan hibákat, amiket a Word nem jelez ki, hiszen úgy is értelmes a szó...csak éppen a mondatba nem illik.
Lehet nyugodtan kicsit folyékonyabb, ez alatt azt értem, hogy egy-egy mondatban nem kell mindig visszautalni az előzőre, hiszen most olvasom, tudom mi volt 1 sorral előbb. Szóval az "eközben, ezután, std" szavakat ritkítsad.
Nem kell mindent megmagyarázni és szögletesnek lenni pl: "Megtaláltam a melltartó kapcsát és kicsatoltam." Ez helyett lehetett volna hogy: "A melltartó szinte lehullott róla", vagy " A melleit szabaddá tettem." vagy "A lány domborulatai kívánták a törődés, így szabaddá tettem őket.". Remélem nagyjából érted mire gondolok. Persze ez az ÉN egyéni véleményem. Ha javasolhatom, ugyan ezt a történetet írd meg nem kicsit átdolgozva és jó lesz! Sok sikert 🙂
1
T
Törté-Net
2017. március 9. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1