A+ A-

Egy kis kaland az osztálytársammal

Előre is elnézést kérek a helyesírási ill. fogalmazási hibákért. Első írásom, szívesen fogadok kritikákat és dicséreteket is! ;) Lehet, hogy egy kicsit lassan fog kibontakozni a történet, ezért elnézést kérek!
Éppen földrajz órán voltunk, már mindannyian untuk a tananyagot, ugyanis már a hetedik óránkon ültünk. Egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy az előttem ülő lány, Márti, elkezdi kipakolni a tolltartóját és tisztogatni a tűfilceit és a ceruzáit. Az ujjai a tűfilceken fel-le mozogtak, kecsesen és finoman. Teljesen belemerültem abba, amit csinált. Olyannyira, hogy arra eszméltem, hogy a férfiasságom a nadrágomban elkezd mocorogni. Már alig bírtam magammal, amikor kicsöngettek. Gyorsan összepakoltam és kisiettem a teremből. A következő órán úgyszintén előttem ült. Tegyük hozzá, hogy azért Márti nem néz ki rosszul… Nagyon szép, sima bőre van, karcsú, sportos testalkata, hosszú barna haja és gyönyörű szép barna szemei. Elkezdődött az óra. Egész órán őt figyeltem; hogyan bontja ki majd fogja újra össze a haját, hogyan veszi fel a ceruzát ami leesett… Végre kicsöngettek és mehettünk haza. Én is és ő is gyalog jár haza, véletlenszerűen pont ugyanabban az irányban. Kicsit gyorsabb volt nálam ezért ő előttem volt legalább 20 méterrel. De így legalább nézhettem kecses mozgását. Egy idő után sajnos elváltak útjaink, így nagy szomorúan hazakullogtam. Másnap ugyanúgy mindketten suliba mentünk. Elhatároztam, hogy ma viszont haza fogom kísérni. Idegesen vártam már, hogy kicsöngessenek az utolsó óráról is. Épp időben készültem el, már készültem, hogy amint kiérünk a sulikapun megszólítom. Ő már kint járt, amikor én kifordultam és megláttam, amint épp egy másik fiúval ölelkezik. Darabokra tört a szívem. Így búsan hazabaktattam és ledőltem az ágyba. Másnap, pénteken ugyanúgy viselkedett, mint ahogy eddig. A legérdekesebb, hogy senkitől nem hallottam, hogy barátja lenne. Mindegy is… Suli után már éppen kifelé tartottam, amikor valaki utánam kiáltott, hogy Erik!! Én megfordultam és nagy meglepetésemre Márti volt az. Próbáltam visszafojtani a mosolygást de egy kicsit azért biztosan mosolyogtam.
- Tudnál segíteni valamiben? - mondta Márti.
- Persze, mondjad! - válaszoltam.
- El tudnád magyarázni, hogy mi az a logaritmus?
És akkor elkezdtem neki magyarázni, közben elindultunk hazafelé. Amikor végre sikerült vele megértetnem, hogy mi is az a logaritmus, akkor elköszönt és megölelt. Nagyon szorosan visszaöleltem, majd amikor elváltunk akkor nagy boldogan hazasétáltam. Gyorsan megtanultam majd elmentem fürdeni. Fürdés alatt végig ezen gondolkoztam, hogy, ha van barátja, akkor miért ölelt meg? Miután nem jutottam semmire, bebújtam az ágyba és elaludtam. Szombaton reggel tízkor felébredtem és kikeltem az ágyból. Gondoltam, ilyen szép időben elviszem Gagát sétálni egy picit a városba. Így hát elindultunk. Amikor már éppen indultunk volna visszafele szembe jött velem Márti. Nagyon megörültem neki.
- Szia Márti!
- Szia Erik! Mi újság?
- Semmi különös, csak lehoztam egy picit Gagát sétálni. Veled?
- Velem se sok. Éppen most megyek haza Rékától, mert tegnap nála aludtam.
- Nem szeretnél velem sétálni egyet ilyen szép időben?
- De, szívesen!
Elindultunk és közben beszélgettünk. Sok minden szóba került, majd vettem a bátorságot és megkérdeztem:
- És ki volt az a fiú akivel ölelkeztél a suli előtt?
- Miért érdekel az téged? - kérdezte egy huncut mosollyal a száján.
- Mert… Nem ismerem és kíváncsi voltam, hogy ki az… - Teljesen elpirultam a kérdéstől, amit ő is észrevehetett.
- Ő csak az unokatesóm volt aki itt lakik tőlünk nem messze. De látom nagyon kipirultál, csak nem féltékeny vagy? - kérdezte kissé gúnyos hangon.
- Nem, én nem! - Tiltakoztam. De ugyanakkor nagyon megkönnyebbültem.
- Hát pedig nagyon úgy tűnik… Mindegy is… Nincs kedved átjönni hozzám? A szüleim nincsenek itthon a hétvégén és olyan uncsi egyedül…
Nagyon meglepődtem a kérdésen, nem számítottam erre.
- Hát, nem is tudom….
- Gagát is hozhatod, nagy kertünk van, elfér. Na, légyszi!!!
- Hát, ha ilyen szépen kéred…
- Jajj de jó! Gyere mutatom az utat!
Ezzel belém karolt és elkezdett valamit magyarázni. Igazából fel sem tudtam fogni, hogy mi történik most velem. Nem sokára megérkeztünk a házukhoz. Nem hazudott, tényleg hatalmas kertjük volt. Úgyhogy elengedtem Gagát és bementünk a házba. Nagyon szép házuk volt és kellemes illat keringett a levegőben. Mondta, hogy vegyem le a cipőmet és utána felvezetett a szobájába. Nagyon szép rend volt. Mindenhol képek és poszterek sorakoztak.
- Kérsz valamit inni? - kérdezte.
- Egy pohár víz tökéletes lesz! - mondtam.
- Rendben, máris hozom!
Azzal kiment. Én addig körbejártam a szobáját és megnézegettem a képeit. Éppen egy olyan képet néztem, ahol egy fiúval volt együtt, amikor betoppant.
- Ő a bátyám. Már nem él velünk. Víz helyett limonádét hoztam, nagy baj?
- Nem, dehogyis.
Leültünk az ágyra. Megkóstoltam a limonádét és nagyon ízlett.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.05 pont (43 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 genius33 2017. 03. 10. péntek 21:56
Lesz ez jobb is nyes
#9 sunyilo 2017. 03. 9. csütörtök 21:17
Nem rossz,de lesz ez még nagyon jó is. Csak így tovább, írj bátran!
#8 Ulysses 2017. 03. 9. csütörtök 21:01
Elsőnek elmegy. Olvass sokat! Valakinek épp' a napokban ajánlottam olvasásra érdemes szerzőket itt az oldalon. A másik sokszor ismételt tanácsom, hogy a késznek gondolt írást pár napra, akár egy hétre érdemes a fiókba tenni, utána átolvasni. Legalább 2-3-szor ismételni ezt szünetekkel.
#7 cscsu50 2017. 03. 9. csütörtök 19:06
és a gumi????????????
#6 vakon54 2017. 03. 9. csütörtök 12:33
Erick97 nemrossz.
#5 veteran 2017. 03. 9. csütörtök 09:00
Kezdésnek jó.
#4 listike 2017. 03. 9. csütörtök 07:33
Jó volt, csak így tovább.
#3 A57L 2017. 03. 9. csütörtök 02:28
Lesz ez még jobb is.
#2 Rakonczai 2017. 03. 9. csütörtök 02:17
Húúhh. Alapvetően nem rossz. Én ajánlanám, hogy elsőnek inkább hangzatosabb neveket adj a karakterednek, mert szép név a Márti...de valahogy olyan snassz, egy Nikolett, amit jól lehet becézni Niki, vagy Viktória, Viki jobban passzol. Nem kell a párbeszédeket enterrel elválasztani a shift+enter pont jó, mert kissé zavarja a szemet, hogy ott olyan sok szünet van, de a "lényegnél" pedig nincs. Próbálj meg törekedni a bekezdésekre. Tehát, ha valami új dolog történik, főleg új helyszínek, akkor új bekezdés, így sokkal átláthatóbb. Nekem is mondták és jogosan: Mikor megírod, várj vele 1-2 napot. Olvassad át és észre fogsz venni olyan hibákat, amiket a Word nem jelez ki, hiszen úgy is értelmes a szó...csak éppen a mondatba nem illik.
Lehet nyugodtan kicsit folyékonyabb, ez alatt azt értem, hogy egy-egy mondatban nem kell mindig visszautalni az előzőre, hiszen most olvasom, tudom mi volt 1 sorral előbb. Szóval az "eközben, ezután, std" szavakat ritkítsad.
Nem kell mindent megmagyarázni és szögletesnek lenni pl: "Megtaláltam a melltartó kapcsát és kicsatoltam." Ez helyett lehetett volna hogy: "A melltartó szinte lehullott róla", vagy " A melleit szabaddá tettem." vagy "A lány domborulatai kívánták a törődés, így szabaddá tettem őket.". Remélem nagyjából érted mire gondolok. Persze ez az ÉN egyéni véleményem. Ha javasolhatom, ugyan ezt a történetet írd meg nem kicsit átdolgozva és jó lesz! Sok sikert smile
#1 Törté-Net 2017. 03. 9. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?