A+ A-

Négyes a nyaralóban

Volt az én barátnőmnek Nórinak egy gyönyörű szintén 19 éves fekete hosszú hajú, nagy cicikkel megáldott bájos, kislányos arcú szépséges barátnője. Néhány átkúrt éjszaka után dolgoztattam az agykerekeimet, milyen szép is lenne Rékát is bevonni a mi kis hancúrpartijainkba, azért parti mert ha nem bírtam Nórival hívtam Attila barátomat segéd kezet (farkot) nyújtani Nóri örömére, és bánatára néha.
Nem sokat váratott Nóri - megbeszéltem Rékussal, benne van.
- Miben? - kérdeztem. Játszottam a hülyét, mivel épp bevásárláskor közölte velem halaszthatatlanul.
- Megbaszhatjátok Attival, úgy sem volt még két férfival. Jah az már komoly fegyvertény - válaszoltam neki.
És kezdetét vette Atti barátommal a parti szervezése. Bíztam benne nagy élmény lesz, mivel közösen jártunk strandra, tisztában voltam Réka adottságaival. Épp nyári szünet volt Nóriéknak, úgyhogy nem sokat kellett kombinálni, Atti fölvetette mi lenne ha egy hétvégére fölvinnénk őket a nyaralójába Miskolcra.
- Nem tudom, megkérdezem őket és jelentkezem mondtam neki.
- Fölmehetnénk Atti nyaralójába, adtam elő Nórinak, mintha az én hirtelen ötletem lett volna.
- Jólvan szólok Rékusnak, mikor megyünk?
- Jövő hét végén már ha jó neki, mondom. Hamar meg is volt a válasza SMS - formájában, amit meg is mutatott Nóci - holott nem is gondoltam, hogy már régóta erről SMS - eznek. Később amikor Nócimon nem volt aktív a tűzfal (pedikűr közben) beletekintettem ügyestelefonjába, amire nem is volt jobb alkalom - nem bántam meg. Nagy ujjongva mesélte el SMS - ben neki majdnem minden közös hármasban töltött produktumunkat néhány mondattal, de én csak arra voltam kíváncsi lesz - e benne a mi kis orgiánkról pár szó, mit szól hozzá Réka. Sokat nem tudtam meg, csak Nóci húzta az agyát, hogy a fiúk szét akarják kefélni az agyadat, meg ki fognak készíteni minket, de főleg téged Rékusom. Nem is trafált nagyon mellé - gondoltam.
Szombat reggel már úton voltunk Miskolcra, Atti új terepjárójával kellemes hangulatban négyen. Mivel rajongok a természetért felvetettem az érkezésünk utáni szusszanatban, menjünk csavarogjunk lássunk vidéket. Atti nem kimondottan rajongott, nem is ez volt a terv, a csajok sem erre készültek, na de elmentünk egy tartalmas körútra, de vigyáztam ne strapálják le magukat nagyon, mert estére kell még az energia. Egész nap ment a csajok húzása, hogy mit, hogy hogyan és hosszan meg mélyen lesznek megkúrva, de láthatóan élvezték, még Réka is aki visszafogodtabb teremtés volt mint az én Nórim. Késő délutánra értünk vissza Atti nyaralójába. Még a hűtőszekrény ajtaját is megrágtuk cimbivel mondhatnám, pedig volt bőven délben takarmány. Mondjuk többet fogyasztunk mint egy vaddisznó konda.
Rápihentünk az estére Attival, a lányok már feltűnően izgatottak voltak, sürögtek forogtak sündörögtek körülöttünk. Betettem valami zenét, majd elmentünk Attival készülődni.
- Mi megyünk lecsutakoljuk magunkat utána mehettek tik is, adta az ukászt Atti. Mentünk is, - erre azért volt szükség, hogy átvegyük a koreográfiát, szégyenlősek sem voltunk egymás előtt, hiszen sok csatában harcoltunk egymás oldalán, persze a még klasszikus értelemben fiú - lány kopprodukcióban. Hozott Atti valami késleltető sprayt, amit a farkunkra kell attrakció előtt fújni és minimum két óráig nem sül el a pisztolyunk - néztem is bambán, még nem próbáltam de ígéretesen hangzott ötlete. Gyorsan végeztünk, a lányok már pezsgőztek, főleg az én Nócim. Atti:
- Csajok, le ne igyátok magatokat, mert ha bealszotok úgy dugunk meg benneteket - és el is nyelte őket a fürdőszoba. Így hozzáférhettünk a bárpulthoz. Nem kapkodták el, már - már alkoholistára ittuk magunkat mikor is nyílt a fürdő ajtaja.
- Végre, szóltam már majdnem elaludtunk. Mindketten a nyári forróságra tekintettel fehérneműben jöttek és még figyeltek is rá hogy összeöltözzenek. Mindkettőjükön fekete cicifix volt csipkés tangabugyival, annyi változatossággal, hogy Réka húzott hozzá illő szintén csipkés harisnyát ami még kívánatosabbá tette.
- Csinosak vagytok csajok bókoltam, de ez inkább Rékának szólt sem mint Nócinak, mivel őt már láttuk párszor ruha nélkül (is).
Kínáltuk őket pezsgővel, szóltak a dicshimnuszok Attitól is, ami nem volt az erőssége. A hatalmas kanapéra invitált Nóri minket, tudta hogy itt az idő és már mire észbe kaptam dugta nyelvét a számba és ült az ölembe. (Istenien csókolt, messze a legjobban azok a csajok közül akikhez közöm volt tartós párkapcsolat címszó alatt. Ő tényleg egy olyan csaj volt akit a Jóisten is baszásra teremtette.) Nem így terveztük Attival de impróztunk vigyázva, hogy azért ne önállósítsák magukat nagyon. Gyorsan ledobtam magamról Nórit, mert Réka testére voltam kíváncsi és Nócim takarta a panorámát. Atti már húzta is az ölébe és csókolta nyakát, száját.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.85 pont (65 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#16 Dirtymind 2016. 12. 23. péntek 09:20
A duplaspriccet jobban részletezhetted volna, de egyébként jó sztori. Az elmesélés ismét egyedi nyes
#15 Pavlov 2016. 10. 16. vasárnap 10:26
Kicsit össze van csapva - túl sokat akartál elmesélni benne.
#14 cscsu50 2016. 03. 25. péntek 07:41
jó közepes
#13 veteran 2016. 03. 21. hétfő 14:27
Nem tetszett.
#12 listike 2016. 03. 20. vasárnap 17:43
Olvastam már jobbat is.
#11 sztbali 2016. 03. 18. péntek 23:00
Itt is szerepel a szendvics.
#10 Pavlov 2016. 03. 18. péntek 22:37
Sokat mosolyogtam a valóban alpári, ugyanakkor humoros és egyéni stíluson. Írj még!
#9 sunyilo 2016. 03. 18. péntek 21:04
A lényeg benne van...
#8 papi 2016. 03. 18. péntek 19:40
Nem rossz
#7 vakon53 2016. 03. 18. péntek 13:10
Úgydöntöttünk a feleségemmel hogyez csak 9 pont!
#6 Rakonczai 2016. 03. 18. péntek 09:31
Nekem nem tetszett, túl alpári és szerintem sokkal jobb az olyan történet, ahol nem a durr a közepébe írást művelik.
#5 zsuzsika 2016. 03. 18. péntek 09:04
Közepes.
#4 fiesta14 2016. 03. 18. péntek 07:59
Nekem is bejött
#3 feherfabia 2016. 03. 18. péntek 06:06
Nagyon jó!
#2 A57L 2016. 03. 18. péntek 05:30
Kemény,izgató történet.Nekem tetszett.
#1 Törté-Net 2016. 03. 18. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?