Mikor hasznos az önkielégítés?

Szavazás átlaga: 6.91 pont (43 szavazat)
Megjelenés: 2023. augusztus 27.
Hossz: 5 614 karakter
Elolvasva: 620 alkalommal
Fordítás egy német-osztrák honlapról.
Maszturbál, onanizál, kielégíti magát, kiveri a faszát, hokizik, recskázik, rejszol... Számtalan kife­jezés van a férfiak önkielégítésére, és bár talán nincs olyan férfi, aki a pubertás óta ne nyúlna néha magához, a téma még mindig tabu és sokak szemében „az ördögtől való”. Portálunk ezúttal felsorol egy pár okot, ami miatt a szexualitással foglalkozó pszichológusok mégis javasolják, hogy minél gyakrabban csináljuk.

Elsősorban a katolikus egyház folytat ősidők óta keresztes hadjáratot az önkielégítés ellen. A papok a bűn vádjával vagy olyan alaptalan állításokkal, mint például hogy az ember elbutul tőle, évszá­zadok óta okoznak rossz lelkiismeretet a hívőknek. De nemcsak a papok, hanem gyakran a szülők is megpróbálják visszatartani gyereküket az önkielégítéstől – még ha a szexológusok megállapítása szerint Németországban a rendszeres nemi életet élő férfiak 44 százaléka és a nők 15 százaléka maszturbál legalább egyszer egy héten. (A férfiak átlagosan 140-szer, a nők pedig 53-szor egy évben. ) A kamasz fiúk és a bakfis lányok túlnyomó része mégsem tekinti bűnnek az önkielégítést.

A szexológusok véleménye szerint a fiúknak és a lányoknak pubertás korban egyrészt nem kell szégyellniük magukat, ha olykor maszturbálnak, másrészt pedig jó néhány nyomós egészségügyi ok szól amellett, hogy a fejlődésben lévő fiúk és lányok minél gyakrabban kielégítsék magukat.

A serdülőkori önkielégítés arra is jó, hogy a fiúk – de a lányok is – a szó szoros értelmében kézzelfoghatóan megtanulják és partnerüknek is meg tudják mutatni, mitől tudnak a legjobban kielégülni. A nemi fejlődéssel együtt jár az izomzat fejlődése is, ezért a rendszeres szex vagy önkielégítés a lányoknál erősíti a medence izomzatát, a fiúknál pedig segít megakadályozni a későbbi merevedési zavarokat. Ehhez a szakemberek lányoknál heti két-három orgazmust, a kamasz fiúknál pedig heti három-négy magömlést javasolnak.
Mikor hasznos az önkielégítés?
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 3 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.91 pont (43 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
genius33
2023. augusztus 31. 19:37
#6
Ez hogy jön az oldalhoz??? -.- Ebben hol a történet??? 
1
veteran
2023. augusztus 30. 02:55
#5
Jó írás.
1
sportyman (alttpg)
2023. augusztus 27. 20:12
#4
Nagyon szép, izgalmas, dugni való lányok vannak a képeken!
1
j
joozsi
2023. augusztus 27. 04:57
#3
Szerintem, nőnek férfinak egyaránt hasznos az önkielégítés.
1
Rakonczai
2023. augusztus 27. 01:01
#2
A maszturbáció kimondottan férfiaknak hasznos, hiszen a folyamatosan termelődő spermiumokat, jó ha kiüríti az ember. A nők esetében a húgy utaknak semmi köze nincs nincs a nemi szervhez, annyi, hogy benne helyezkedik el. Persze logikus ez alapján, hogy akkor még is van, de nem sok. Egy egyszerű intim tisztitóval többet érnek el. Ezzel együtt a lányok esetében is hasznos, hiszen megismerik saját testüket és az erogén zónáikat. De egészség szempontból a férfiakra/fiúkra gyakorolt hatása sokkal fontosabb.
2
T
Törté-Net
2023. augusztus 27. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1