cvirag hozzászólásai

c
Nem:
Beállítottság:
heteroszexuális
Születési dátum:
1984. január 3.
Város:
Bejrút
Egyéb:
A fotó Rose Leslie képe ;)
Legtöbbet használt címkéi:
Hozzászólásai:
341 db
cvirag
2021. május 13. 21:07
Általános -> Mi kéne még az oldalra?
Értem, köszönöm. 
1
Ez egy válasz Törté-Net 2021. május 2. 23:23-kor írt üzenetére.
cvirag
2021. május 13. 21:07
Általános -> Mi kéne még az oldalra?
Tökre igazad van, de nézd meg, hogy alapvetően pontot ér minden hozzászólás és a pár szavas kritikák jobbára ezért kerülnek bele. Szerintem.
Ne vedd a szívedre, hogy beszólnak, inkább gondolj úgy erre a dologra, hogy a legtöbb lány is kap hideget, meleget az utcán, vagy szórakozóhelyen, csak mert tetszik, vagy nem tetszik. Ez sajnos az élet velejárója. 🙂 Mint itt is a beszólogatás. A minőségről pedig vegyük tudomásul, hogy a legtöbb embernek elég, ha egy történetben popsiszex van és máris felpontozza, függetlenül annak minőségétől - ettől például én sikítófrászt kapok. De ez van, ösztönlények vagyunk mindannyian. 
1
Ez egy válasz közös ülés 2021. május 3. 20:26-kor írt üzenetére.
cvirag
2021. május 13. 10:15
Történetek: Lexi naplója 1. rész - 2 hét után
Tudsz helyesen írni és ezt értékelem. Technikailag viszont túlírtad, kevesebb pátosz, célirányos fogalmazás kellene. Egyszerre akartál sokmindent beletenni, de ehhez meg kellene tanulnod, hogy lásd kívülről is a történtedben szereplőket. 
1
cvirag
2021. május 1. 21:29
Általános -> Mi kéne még az oldalra?
Kedves Törté-net! A PayPal, vagy Skrill/Revolut/stb. fizetési lehetőségek esetleg lehetnek opciók? Nekem borsózik a hátam, ha a bankkártya adataimat kell beírni direktben valahova. 
1
cvirag
2021. április 22. 08:34
Történetek: Elcsábított a szomszéd 1-3. rész
Figy, ne javítgasd, megy vele az időd és a fejlődést úgyis észreveszed/vesszük az újabbakon. Amúgy tényleg változtattál a hibákon, meg raktál is bele újabbakat. Cuki vagy ezzel a megszállottsággal, de inkább csinálj újakat és jobbakat. Te is jobban örülsz neki, mintha vissza-visszatérve farigcsálod a teremtményed. Így is sokkal jobbak, mint az itteniek 95%-a, ami csak a kollégák hanyagságán múlik. Van aki csak leírja gyorsan, ami megfogant benne, vagy átélte és kiteszik, van aki írni akar, de rájön, hogy ez kemény munka és nincs kedve, van aki nem érzi a szavak közti különbséget és a megfogalmazás módjának változatosságát, van aki tehetséges, de nagyon nem megy a helyesírás, vagy a nyelvtan, és van akit csak az ingyen hónap érdekel. Veled annyi a baj, hogy sietsz és nem hagyod érni a műveket, meg nem szereted többször javítani. De ez idővel alakul, meg olvastam, hogy kaptál segítséget is, szóval menni fog és lesz egy újabb jó írónk. 😉 
1
Ez egy válasz SikeresOtto 2021. április 15. 21:55-kor írt üzenetére.
cvirag
2021. április 21. 08:44
Történetek: Wonderful America
" mentünk az autóhoz és egy fekete Cadillac" itt véletlenül kiírtad számnévvel, hogy 1. 
Amúgy nem rossz történet, de túl gyorsan vége van. 
1
cvirag
2021. április 20. 16:46
Történetek: Nangpa 1. rész - Szabadságom kezdete
Azért művészi kifejező-eszközöket ne akarj mindenáron beleerőltetni. A kor adta, hogy a mai tinik olykor elég szárazon látják a dolgokat, illetve az angol pornótörténeteknek pl a literotica-n van egy sajátos "ízetlen" hangulata is. Ha ezt te képes vagy magyarul olvashatóra áttenni, akkor már nagyon sokat tettél - az irodalomért is. 
Nekem tetszik ez a történeted. 
1
Ez egy válasz SikeresOtto 2021. április 20. 08:50-kor írt üzenetére.
cvirag
2021. április 15. 13:53
Történetek: Elcsábított a szomszéd 1-3. rész
Ez nem s/m, csak a fiú játssza benne az eszét. Olyan kis light-cola, mint a szürke "sokk" árnyalata volt. Abban voltak korbácsok, meg izék, meg minden vacak, de az sem volt s/m, csak háziasszonypukkasztónak lett írva. 
1
Ez egy válasz SikeresOtto 2021. április 15. 08:09-kor írt üzenetére.
cvirag
2021. április 15. 05:22
Történetek: Elcsábított a szomszéd 1-3. rész
Ez egy szép, romantikus történet lehetett volna. De szörnyű lett a fordítás. Bocsi. Kimásoltam pár példát az elejéről, hogy mennyire magyartalan, miközben bizonyítottad már, hogy tudsz jobban is fogalmazni. Lécci, olvasd át többször is, mielőtt elküldöd. 
 
Térdét az ajtókeretnek támasztva egyensúlyozott, és a kulcs behelyezésére tért át. 
Gyűlölte a reakcióját a férfi iránt. 
Amikor meglátta, nem lepődött meg. 
egyértelművé tette, hogy nem siet távozni. 
Ez egy újabb tulajdonsága a férfinak, ami miatt felgyorsult a szívverése, és ami miatt éjjelente nem tudott aludni, hacsak rágondolt. 
keményfejű, önfejű férfi, 
hangjában látható volt a jókedv 

A tegnapi történeted sokkal-sokkal jobban sikerült, bár ott is akadtak bakik, de érezni lehetett, hogy azzal többet foglalkoztál. 
1
cvirag
2021. április 9. 10:59
Általános -> Hibák az oldalon
Kedves Admin! 

Sajnos nem tudom a hozzászólásaimat visszanézni, mert csak az első oldalt mutatja minden léptetésnél, illetve akkor is, ha a számokra kattintok. 
1
cvirag
2021. április 3. 11:25
Történetek: Amikor a szarvasok bőgtek
Gonosz történet. Az a lány megsebezte a fiút, lehet, egy életre. És ha a fiú újra keresi, már ő lesz az áldozat. A régiek tudtak ilyent, mi már alig-alig, túl nagy a választás lehetősége és a hit, hogy mindig lesz jobb. Pedig nem is igaz. 
1
cvirag
2021. március 29. 11:01
Történetek: Vonatos kaland két BBW-vel
Átgondoltam, segítek javítani, ha megcsinálod. 
1
Ez egy válasz cvirag 2021. március 29. 08:21-kor írt üzenetére.
cvirag
2021. március 29. 08:21
Történetek: Vonatos kaland két BBW-vel
Az ötlet jó. Fordíts. 
"MIKOR LESZ MÁR ENNEK A SZÖRNYŰSÉGNEK VÉGE." - ezen nagyon nevettem, mert azt hiszem itt csak egy fordításom van, de kb. ugyanígy éreztem vele kapcsolatban. 
Az "Ó, azok a mellek" c. művel kínlódtam meg. Annak az utolsó részét próbáld meg fordítani, ha javasolhatom. Nekem sokat segített, hogy az összeset elolvastam újra és újra, majd a google is segített és úgy adaptáltam be. Állítólag fogyasztható lett. 🙂 
Abból a forrásból azért lehet dolgozni, vannak ott olyan történetek, amik érdemesek a munkára, de csak a top kategóriákból. 
1
Ez egy válasz SikeresOtto 2021. március 27. 03:35-kor írt üzenetére.
cvirag
2021. március 26. 23:18
Történetek: Vonatos kaland két BBW-vel
A téma nem érint, de kíváncsi voltam, hogy mennyivel jobb a munka, mint a korábbi. Sokkal jobb. Ezzel azért foglalkoztál, meg a másikat is javítottad, láttam. Javaslom, így tovább, lehet ebből még 8+ átlag is, csak keress érdekesebb témákat. Bocsika, nem ekézni akarlak, csak értékelem, hogy foglalkoztál a minőséggel a lehetőségekhez képest. Ezt díjazom. 
1
cvirag
2021. március 25. 16:46
Történetek: Parti gyönyör
Pl: "Az egyik kezébe veszi mellemet, másik kezét pedig a hasamat simitja a pina mellé. Nem ötször simogatja át a csiklómat, mire érezem, hogy ez felemelkedik az ágyékomban. "
Az egyik kezébe a mellemet veszi, a másikkal a hasamat simítja a puncim vonaláig. (vagy ameddig akarod, opcionálisan, mert ez így erősen magyartalan - meg az egész jobbára) 
Vagy ötször simítja/cirógatja/anyum lova, stb. át a csiklómat, mire érzem, hogy megemelkedik az ágyékom. (remélem érzed, miről van szó, mert ha ez kevés, akkor teljesen felesleges írnod, csak ártasz vele magadnak is. Bocs, az őszinteségért, ez nem csak neked szól, hanem mindenkinek, aki nem veszi a fáradtságot a művét kicsit javítani. Inkább lopj egyet, ha ingyen hónapot akarsz, jobbára úgyis kiszúrjuk, de azért nem húznak le a többiek. 😉 
1
Ez egy válasz SikeresOtto 2021. március 25. 06:33-kor írt üzenetére.
cvirag
2019. október 30. 05:23
Történetek: Különleges szexélményeim 49. rész
már nehari, sboy, de ezen az oldalon kicsit furcsa lenne, ha nem engednének tényleg leközölni egy perverz írást. egyszerűen elég annyi, hogy máshogy számozod és a szerkesztőt nem fogja érdekelni, hogy mi a sorszáma. nem az a dolga. 😉
1
Ez egy válasz sboy 2019. október 29. 20:50-kor írt üzenetére.
cvirag
2019. október 9. 23:06
Történetek: Vágyaktól fűtve
Nekem tetszett. Azonban az ilyen fordulatokat, hogy "melltartó-szerűség", mellőzd. Írj inkább egyértelműen melltartót, vagy topot, bármit, de ne úgy utalj rá, mintha te sem tudnád, mit akarsz.
Írjál még hasonló történeteket, szerintem szeretni fogjuk.
1
cvirag
2019. július 27. 06:03
Történetek: Laurent - Részletek
Minőségre jó lenne az írás, de voltaképpen a történet két teljesen ugyanolyan sztoriból áll. Csak a díszlet más hozzá. Ez így unalmas kissé.
1