A+ A-

Feleségem a fán

Az eset friss házasként esett meg velünk. Vidéki városban élünk, családi házas környéken, ahol a szomszédok elég közel laknak egymáshoz, és az emberek sokszor - akaratlanul is - meglesik egymást. Kertszomszédom Feri bácsi - egyébként nagyon rendes, jószívű, ötvenes éveiben járó, életerős férfi - sokszor adott nekünk a kertjében termett különböző gyümölcsökből, zödségfélékből, mivel a mi telkünk nagyon kicsi, és konyhakerti növényeknek sajnos már nem jutott hely. Egyetlen feltétele volt csupán, mégpedig az, hogy én, vagy a feleségem menjen át, és szedje le, ami kell nekünk. (Nejem(Csilla) akkor 23 éves volt, nagyon csinos, karcsú, igen formás idomokkal megáldott és kicsit kacér, szóval igazi NŐ, akin minden férfinek megakadt a szeme. A szomszéd sem volt kivétel... )
Aznap igen forró májusi szombat volt - ilyenkor Csilla otthon(sem) viselt semmit a kis miniruci alatt -, Feri bácsi átszólt, nem kellene-e ropogós cseresznye, van bőven a hatalmas fán, csak szedni kell!Én a tetőtéri szobában olvasgattam, nem sok kedvem volt fára mászni, hát szóltam Csillának, hogy menjen át, és szedjen belőle egy kosárral. -Jó, akkor átmegyek!-szólt, és pár perc múlva hallottam, hogy csapódik az ajtó mögötte. Észre sem vettem, mennyi idő múlt el közben mivel nagyon lekötötte a figyelmemet a könyv, így amikor ránéztem az órámra, meglepett, hogy már fél órája átment a szomszédba Csilla...
A tetőtéri ablakból szép a kilátás a környező kertekre, házakra, gondoltam átnézek Feri bácsiékhoz, mivel a szóban forgócseresznyefára gyönyörűen rálátni tőlünk. Így is tettem, és láttam, hogy a fához támasztva áll a kettes létra, a lombok között pedig átszűrődött Csilla színes ruhája, de mivel elég messze volt, szabad szemmel ennél többet nem láttam. Szaladtam hát és felkaptam nagy teljesítményű katonai távcsövemet, és a szememhez emeltem, a létrára fókuszálva. Így már sokkal jobb volt, olyan közel hozta a fát, mintha karnyújtásnyira lett volna. Egészen aprólékosan be lehetett látni a lombok közé, és bár sok minden takarásban maradt, a lényeg az orrom előtt játszódott le...
A szomszéd a létrán állt, csak a cipője látszott, kis feleségem pedig előtte egy vastag ágon, arccal felém, lehunyt szemmel kapaszkodott, két kézzel, magasan a feje fölött markolva egy másik faágat. Kis terpeszben guggolt az ágon, ruhája derékig felgyűrve, és teljesen átszellemülten, szemmel láthatóan nagy élvezettel hagyta, hogy Feri bá kezei a combjait, gömbölyű popsiját és kerek melleit simogassák, gyúrogassák!
Totál ledermedtem, nem számítottam erre a látványra, hogy az én Csillámat más férfi - ráadásul a szemem előtt - fogdossa, legintimebb testrészeit markolássza, simogassa, és a kedvesemnek ez még felettébb tetszik is! De ugyanakkor rettenetesen felizgatott a látvány, éreztem, hogy a farkam hatalmas tempóban duzzad, és már kikandikál a kisnadrágomból! A döbbenet és izgalom csatájából az utóbbi került ki győztesen, én pedig lázasan meredtem a távcsőbe, lesve mi fog még történni...
Nos, történt ez-az! Nejecském izgett-mozgott, kényelmesebben helyezkedett el a magasban, ingerlően fehér lábait még szélesebbre tárva engedett utat a kutakodó férfimancsoknak, melyek célirányosan becézgették a begerjedt női test erogén zónáit. A kezek pillanatnyi megállás nélkül járták útjukat a meredező mellbimbóktól a feszes kebleken át, leszánkázva a karcsú derékon, hátra a húsos popódinnyéket gyúrni, közben érintve a kis rozetta pulzáló nyílását, majd hirtelen előrecsaptak a combok közé, és rávetődtek zsákmányukra. Csilla kicsit megrándult, de látszott, totál be van pörögve, teste tűzben égett és kéjre vágyott! Ezt már nem tudtam tétlenül nézni, elkezdtem masszírozni pattanásig feszült, kőkemény botomat, és néztem a szomszédot, amint a nejem testét élvezi... meg a feleségem, aki ezt szintén nagyon élvezi!
Csilla mélyeket sóhajtott, ahogy Feri bácsi megfogta fazonra borotvált, szétnyílt és az izgalomtól már erősen nedvező pináját, majd a szirmocskák között egyre beljebb kerülve egyik ujját hátulról óvatosan felnyomta a sikamlós punciba, míg másik kezével elölről a csiklóját simogatta. A behatoló ujjat hamar követte egy másik, és úgy láttam, a popógömbök között is készül valami! Az én kezem sem pihent ezalatt, vadul vertem a farkam, a sokkoló, de borzasztóan izgalmas látvány eddig ismeretlen érzéshullámot gerjesztett bennem, ami kimondottan tetszett!
A szomszéd közben igazított valamit, és láttam, amint vastag hüvelykujját alulról Csilla anusához illeszti, majd benyomja a fenekébe. Nejem arca fájdalmasan eltorzult, és próbált elhúzódni a behatoló kéztől, de Feri bá erősen megtartotta, míg másik kezével megállás nélkül masszírozta, simogatta, morzsolgatta kedvesem csiklóját, két ujja pedig ki-be csúszkált a csurom nedves punciban. Egy szó mint száz, a feleségemet ebben a percben(is) bőszen ujjazta és seggbetöcskölte egy középkorú pasi a cseresznyefán, amit kicsi párom kurvára élvezett-és mi tagadás, a magam módján én is!
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.03 pont (86 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 zsuzsika 2014. 11. 28. péntek 07:17
Papi!Nálad a pont.
#7 papi 2013. 04. 18. csütörtök 08:30
Ez egy kicsit gusztustalan
#6 v-ir-a 2012. 08. 21. kedd 21:53
csak engem zavar úgy látom, hogy seggbekúrás után szopás...
akinek már volt része ilyen élvezetben, az tudja miről beszélek
és úgy vettem ki, h itt bizony nem volt előkészület erre...
#5 Rinaldo 2012. 08. 21. kedd 06:55
Gondoltam,hogy ez lesz a vége a cseresznye szedésnek az aszonykátt jól ki nyalták,punciba,seggbe baszták,leszopatták.
#4 tiborg 2010. 03. 9. kedd 04:01
Nagyon jo voyeurista sztory. Igy tovabb???!!! 10
#3 Lemon Orange 2008. 05. 20. kedd 19:05
[...] Csilla meg leugrott róla, eléguggolt [...]

A fán?
#2 levim 2004. 04. 2. péntek 11:36
Érdekes, jópofa és frappáns. Csak az nem stimmel, hogy egyetlen nézetből mindig mindent láttál! :-)
#1 Törté-Net 2004. 02. 12. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?