Csiribiri

Szavazás átlaga: 7.35 pont (40 szavazat)
Megjelenés: 2021. szeptember 1.
Hossz: 10 644 karakter
Elolvasva: 663 alkalommal
Csiribiri csiribiri
Zabszalma -
Két farok közt
Alszom ma.
Csiribiri csiribiri
Kispinám -
Égnek áll a
Lajtorjád.
Csiribiri csiribiri
Sellő-lány -
Fitymát rángat,
Spriccelj rám.
Csiribiri csiribiri
Mélytorkom -
Golyóidat,
Megnyalom!
Csiribiri csiribiri
Ártatlan -
Pinám forró,
Baszatlan.
Csiribiri csiribiri
Zabszalma -
Engem húzz ma
Farkadra.

2021 Schio

Olvastam az Önvallomásokat Frassitól és kicsit magamba néztem. Imádok írni. De a család mellett nem megy mindig és többnyire egyáltalán. Van két fordításom is folyamatban, amivel már rég el kellett volna készülni, meg egy csomó más ilyen kutyulás.
Neked is ígérem egyet, réges-rég. Tudom, hogy nem fogod itt olvasni, de valahol éppen ezért, perverz élvezetet lelek benne, hogy mégis ide írok, nem neked, ahogy régen szoktam. Ugyanakkor megnyugtatlak, hogy lehet egyszerre két nőt, vagy éppen két férfit szeretni, mert sem nem bűn, sem nem árulás, hanem csupán annyi, hogy így is lehet önazonosnak lenni. Persze te úgyis megmagyarázod, mert elveid mindig voltak, meg nagyon forró pinád, amitől nem sajnáltad a betevőt. Nos, ezzel én is így vagyok.
Ez most egy nagyon beteg történet lesz, előre szólok azoknak, akik megszokták, hogy többnyire normális dolgokról írok. (jó, nem az első
részben) Betudom annak, hogy néha nekem is ki kell rúgnom a hámból és tombolni úgy, ahogy részeg férfiak a kis falusi kocsmákban... Mert megmérgezni mégsem mérgezhetem meg életem párját, vagy a családja egyes tagjait. Elvégre csak egy törékeny kis virág vagyok a nagy magyar sztyeppéról, nem egy Lucrezia Borgia.
Tehát, ennyi bevezető és őrjöngés után, íme a történet első része:
Helga nem volt szívbajos, vagy különösképpen féltékeny, de ami sok, az sok. Visszafojtott indulattal nézte, ahogy Mario lendületesen döfködte a szobalányt a fürdőben. Izmos, gondosan szoláriumozott feneke minden rezdülése beleégett a tudatába, ahogy a nyitvahagyott ajtóból bámulta a férjét. A szálloda ledér alkalmazottja két kézzel kapaszkodott a kád peremébe és úgy pucsított, míg a férfi apró fenekét markolta és hörgött, mintha éppen a kés forgatnák benne. Helga gyűlölte az érzést, de felizgult a látványtól és azon tűnődött, hogy magához nyúl, mielőtt megöli őket. Tudta, mi következik, annyiszor látta, érezte, élte már át, hogy álmában is fel tudta idézni, hogy megy el az ura.
Most is nekiállt káromkodni és egy végső lendülettel a lány fenekének csapta magát, majd nekiszorítva őrülten körözni kezdett. Helga nem is értette, hogy tud bentmaradni közben, de tény, hogy mindig sikerült neki. Általában ilyenkor szokott ő is élvezni, jobb esetben nem először. Mario vaskos, tömzsi fasza pedig telepumpálta és minden lövetet érzett a méhszája környékén. Őrjítő élmény tudott lenni.
Arra eszmélt, hogy Mario döbbenten áll vele szemben, kókadt pöcséből csepeg az ondó és a háta mögött a szobalány rémülten rángatja magára a ruhát.
– Te felizgultál, mio amor!
Egy pillanatra azt sem tudta, hogy miről beszél, aztán rádöbbent, hogy bugyi nélkül nyáron, egy rövid kis szoknyában bizony érheti meglepetés az ember lányát. Bal combján vékony eret rajzolt az áruló vágy és már a bokája környékén tartott, mire megérezte és megértette, hogy voltaképpen ő is résztvett az aktusban. Nem is volt veszteni való ideje. Egy lépést tett előre és amekkora erővel csak bírta, lekevert egy pofont a férjének. Nem mintha tudott volna ártani, hiszen vagy százharminc kiló színizom volt az ő ötvenhat kilójával, de ezt meg kellett tennie. Úgy érezte, hogy ennyire még senki sem alázta meg, mint ő saját magát, hogy felizgult azon, hogy éppen megcsalják.
Mario a vártak szerint reagált, derékon kapta és az ágyra dobta, mintha csak egy rongybaba lett volna. Az egész egy pillanat volt, de majdnem elélvezett a férfierő ilyen nyers megnyilvánulása miatt.
Nyekkenve feküdt be a széles, vetett ágyra és csak annyit látott, hogy férje farka újra merev és szétrakott lábai közé veti magát.
Hát, legyünk őszinték, élete egyik legnagyobb orgazmusa jött, meg a szokatlanul tiszta tudatosság, hogy mostantól máshogy lesz.
Máshogy lett.

Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 5 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.35 pont (40 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Titti
2021. november 30. 00:21
#11
Nem értem magamat. Miközben mindenki lehurrogja én jót mosolygok rajta 🙂  és én várom a folytatást. Nem dacból, hanem mert tényleg tetszett. Ha úgy döntesz mégis a lentiekre hallgatsz, kérlek, nekem azért küldd el. Köszi előre is.
1
a
angel234
2021. szeptember 29. 05:04
#10
Nem a megszokott írás,de nem lett rossz,az elején a vers tetszett.
1
t
tibee72
2021. szeptember 24. 13:14
#9
Nekem sem jöt be.
2
veteran
2021. szeptember 6. 04:06
#8
Nem kel folytatni.
0
l
laja.jl
2021. szeptember 2. 16:52
#7
Inkább érdekes, mint izgató.
1
cscsu50
2021. szeptember 1. 19:19
#6
Nem igazán nyerő
0
sunyilo
2021. szeptember 1. 17:11
#5
Gyorsan öld meg és tényleg ne folytad tovább.
0
doriangrey
2021. szeptember 1. 16:30
#4
Szerintem inkább öld meg a nemnevezettet és ne folytasd. 
0
Andreas6
2021. szeptember 1. 06:19
#2
Ez nekem nem jött be.
0
T
Törté-Net
2021. szeptember 1. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1