Első állásom története 21. rész

Szavazás átlaga: 7.08 pont (119 szavazat)
Megjelenés: 2023. május 26.
Hossz: 16 118 karakter
Elolvasva: 1 465 alkalommal
A történetben kemény s/m történések vannak, verések, kínzások. Aki ezeket nem szereti, annak nem ajánlom a történet olvasását. Ha mégis elolvasod, magadra vess!
Nem mondhatnám, hogy frissen ébredtem. Mellemet, fenekemet még éreztem, bár a rákent zsíros krém sokat javított az állapotomon. Amikor teljesen felébredtem, beugrott az agyamba a gondolat, nyertem, vagy vesztettem. Vajon aláírják a dirinek kedvező szerződést, hogy ma is megkaphassanak, vagy nem. Ha nem, akkor nemcsak a beígért plusz éves fizetést bukom, hanem a jó állásomat is. Hirtelen ideges lettem. Gyors fürdés, krém a mellemre, a fenekemre, felöltöztem és mentem reggelizni. A diriéket nem láttam. Nincs információ, mire számíthatok, pénz vagy kirúgás. Erőt vettem magamon, a presszóban megittam egy erős kávét, majd irány a szobám, vártam a telefonhívást. Kilenc óra, tíz óra, még mindig semmi. Valamivel fél tizenegy előtt . Felkaptam, csak annyit hallottam, gyere a szobámba. Most akkor mi van? Nyertem, vesztettem? Átmentem a diri szobájába. A nyivákolós cicababa nyitott ajtót, mosolygott. A dirihez mentem, és ő is. Csak nem??

– Éva fantasztikus vagy! Aláírták az általunk fogalmazott, és mindkét félnek kedvező szerződést.

Hirtelen nem tudtam mit csináljak. Nyertem!

– Az igazság az, hogy dúltak-fúltak, de belementek. Szerintem eleve így jöttek ide, csak megpróbáltak átverni, és a maguk cégének kedvezni. Ez a kis bestia – mutatott a cicababára – nem igazán hozta őket lázba. Hogy te mit csináltál velük, azt nem tudom, de sejtem, mert mi hárman, korábban igen kemények voltunk veled, te pedig gond nélkül bírtad. Viszont kijelentették, igényt tartanak rád. Kérlek, tizenegy órára menj be hozzájuk. Amit ígértem, megkapod. Holnap a fizetéseddel együtt, egyévi plusz pénzt utalunk a számládra. Sőt, amikor kéred, kapsz egyheti szabadságot, amit a horvát tengerparton tölthetsz el a társcégünk üdülőjében, természetesen a repülőjegyedet is álljuk. Menj és készülj!

Legszívesebben átöleltem és megcsókoltam volna boldogságomban. Bíztam benne, és sikerült. Jól taktikáztam, jól apelláltam a hiúságukra. Búcsúztam, a szobámban újra zuhanyoztam, a hátsómat is kitisztítottam. Amikor törölköztem, akkor ugrott be, vajon mire számíthatok tőlük. Azt hiszem a tegnapi napon történtek, ma csak előjátéknak számítanak. Éva! Ki fogod bírni, és még élvezni is fogsz! Felkaptam a szoknyám, egy topot, és elindultam a bizonytalan jövő felé.

Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 8 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.08 pont (119 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Fluxus
2023. október 21. 16:11
#30
Szokásos minőség.
1
Andreas6
2023. június 1. 22:10
#29
Olyan is szokott kritizálni, aki sem kritizálni, sem írni nem tud!
2
Ez egy válasz Éva596 2023. május 26. 08:17-kor írt üzenetére.
JakeAmazing
2023. május 30. 18:25
#28
Ha semmi nem indokolja a maratoni hosszúságot, az igenis nagyon zavaró tud lenni.
2
Ez egy válasz salsa 2023. május 27. 20:35-kor írt üzenetére.
Éva596
2023. május 30. 00:06
#27
Kedves "szakértőim"! Nem tévedtetek? Szerintem nagyon sok az a 4-4-4 pont amit adtatok. Nem tudjátok alább adni? Nem kellene ennyire kivételezni velem! Köszönöm, hogy túlértékeltek!
2
Álmoska5
2023. május 28. 18:07
#26
Szerintem a történet "IGAZI" témája dönti el, hogy mennyi olvasót tud maga mellé vonzani!

Az agyban zajlik le minden. A főszereplő köré lehet építeni az eseményeket. Esemény legyen kellő precízséggel körbe írva, hogy az olvasóját megfogja.
Ennyire Egyszerű!

"Álmoska5"
2
Éva596
2023. május 28. 14:06
#25
Eszem ágában sincs feladatokat adni. Mivel sokszor nem tudtam mi lesz a folytatás, így a jegyzetelésnek sok értelme nem lett volna, másrészt az egész sztori a fejemben volt, s ha mégis bizonytalan voltam megnéztem az elmentett korábbi részeket. Itt a nehézség abban volt, hogy ne keverjem össze a napokat. Szerencsére  megoldottam.
3
Ez egy válasz cvirag 2023. május 28. 13:49-kor írt üzenetére.
cvirag
2023. május 28. 13:49
#24
Miért nem jegyzetelsz? Akkor nem felejted el, ki mit és hol és miért. 
Remelem nem feladatnak adtad, hogy elolvassak egy könyvet…
1
Ez egy válasz Éva596 2023. május 27. 23:36-kor írt üzenetére.
Éva596
2023. május 27. 23:36
#23
Nemcsak ennyi jött át. De minek kellene azt ragoznom, amit tökéletesen, szemléletesen leírt. Itt csak vélemény van, de annak indoklása hiányzik, akár pozitív, akár negatív a vélemény. A "szakértők" meg elbújnak a pontozás mögé, észrevételek nélkül. 
Gondold végig: 22 részt írtam (a 22. még nincs fent), négy hónap alatt, de nem is ez volt a nehéz, hanem az, hogy gyakorlatilag egy helyszínen játszódtak a történetek, és minden egyetlen hónap alatt játszódik le. S remélem, hogy ha elejétől a végéig elolvasod, nem találsz benne ismétlést. 
Komoly agymunka, tudni és emlékezni arra, mi, mik történtek korábban. És ezt nem magamnak írtam, hanem az olvasótábornak. Talán sikerült is elérni őket, hiszen négy hónap alatt több mint 20 000 olvasóm volt. És ez a meghatározó, nem a dühből, irigységből lehúzott pontszámok.
6
Ez egy válasz cvirag 2023. május 27. 22:02-kor írt üzenetére.
cvirag
2023. május 27. 22:02
#22
Sajnálom, ha csak ennyi jött át Dorian hozzászólásából. Azt próbálta elmagyarázni, hogy miért ilyenek a kommentelők. Engem is ki tudnak borítani, én is értelek. Itt szenvedünk, próbálunk adni valamit másoknak es akkor teljesen fogalmatlanul állnak hozzá az egészhez. Nem egy őszinte véleményt kapunk, hanem sablont. Mert ha pocsék az írásom és meg indokolja, hogy ezért és ezért azzal tudok együtt élni, de a sima lehúzással nem.  
Nem kell szakértőnek lenni, ahhoz hogy valaki megindokolja a véleményét, de az legyen a sajátja. 
5
Ez egy válasz Éva596 2023. május 27. 19:55-kor írt üzenetére.
salsa
2023. május 27. 20:35
#21
Jó paródia! Gratu'! Ha valamit hiányolok a hozzászólásokból, az a minimális humorérzék. Feldobná a komment szekciót. Ne vegyük már annyira komolyan magunkat, hogy "szakértő" pózba helyezkedünk. Miben is szakértő az aki itt annak tartja magát? Tud olvasni? Akkor miért zavarja ha egy történet hosszabb a megszokottnál. Kisujjában van a szex minden csínja-bínja? Írja meg. A nyelvtani hibákra figyelmeztetés más tészta abból tanulni lehet. Két kedvencem van:
1. "Tele van magyartalansággal". Rendben, de pár példát tegyen már mellé. hogy legközelebb figyeljek rá. Van aki megteszi, annak köszönet.
2. "Jó hosszú. 8 pont". Ettől függ, hogy milyen? Ezzel mit kezdjek? Az eredeti is az.
Ha megvalósul a "Szar Történetek Napja" fel tudom ajánlani néhány olyan "fordításomat" amitől még én is elborzadtam, pedig elhiheted: igen megértő tudok lenni, magammal szemben. (sokszor az "alapanyag is olyan pocsék volt - pedig Literotica!!-, hogy képtelen voltam normálisra kínlódni.)
7
Ez egy válasz doriangrey 2023. május 27. 17:09-kor írt üzenetére.
Éva596
2023. május 27. 19:55
#20
Humoros gyerek vagy!
3
Ez egy válasz doriangrey 2023. május 27. 17:09-kor írt üzenetére.
Éva596
2023. május 27. 19:43
#19
Kedves Nelly!
Élvezettel olvastam írásodat. Ahogy látom, olyan országban élsz, ahol nem hódít a prüdéria, ahol a meztelenség, a naturizmus teljesen természetes. 
Már megérte megírni a történeteimet, ha annyit elértem vele, felkeltette az érdeklődésedet a BDSM szex után, igaz nem olyan szinten, hogy akár kedved lenne kipróbálni. Már az, hogy ezeket elolvastad, szélesítette a látókörödet, és fogékonyabbá tett arra, hogy azokat, akik kedvelik, sőt meg is élik megértsd, és elfogadd.
Ha a kommenteket is olvastad, láthattad némely hozzászólók, milyen orbitális marhaságokat írnak. Sértegetik az embert, olyan mértékig, hogy sokan felháborodnak ezen, és a védelmemre keltek. De azt hiszem láthattad, én sem maradtam és maradok adós. 
A helyesírással kapcsolatos megjegyzéseket mindig is szívesen fogadtam, azzal semmi problémám nem volt. Igyekeztem hibátlanul, a magyar nyelvnek megfelelően írni, de gyakran nem sikerült, így a kritikák ezzel kapcsolatban jogosak voltak. Mások írásában azonnal észreveszem a hibákat, de a sajátomban, mivel én írtam, hiába ott van, az agyam jóként olvassa, mert ott bent lapul az eredeti történet, és azt akarja látni, sajnos azt is látja, így a hiba benne marad. De egyre kevesebb van. 
Láttam a megírt történeteidet, át fogom őket olvasni. Ha a helyesírás miatt kritizálnak, ne vedd zokon, a szándék jó, és a jelszavam: mindig tanul az ember.
Köszönöm soraidat, megerősítettél abban, hogy nem is olyan rossz, amiket leírtam.
Üdvözöllek Éva596
6
Ez egy válasz Nelly 2023. május 27. 15:58-kor írt üzenetére.
doriangrey
2023. május 27. 17:09
#18
Sokat gondolkoztam, mijen lehet az ivararány ezen az oldalon. Érdekes követkesztetéseket lehetne leszűrni belőle. Amúgy igazad van, de ahogy figyelem, a legtöbben a lyutalompontért kommentlenek, ami érthető és remek motiváló eszköz, de nem a valós értékét felyezi ki adott írásnak. Van ollyan is, aki azt nézi, hogy mit írtak a többiek és asszerint reagájja le, mert magától nem veszi a fáradtságot, hogy véleményt formájjon. Ez is egyfajta kényelmi megoldás, ami elveszi azoknak a kedvét, akik amúgy írnának, de félnek tőle, hogy mit fognak szólni a rémfarkasok. 😀 Amúgy én is szeretek nyelvtannáczi lenni, mert halálba idegesít, ha valaki nem tudja a nyelvtant és nem veszi a fáraccságot, hogy legalább helyesen írjón. Döbbenetes, hogy itt tart az oktatásunk. 

Lyut eszembe, ezt nem neked, hanem általánosan mindenkinek lyavaslom: nevezzük mondjuk  a mai napot a törté-neten a törté-net nyelvtannáci napjának és minden évben ünnepejjük meg egy csokor ingyenes történettel, amit nem lehet kommentálni, de bűn rosszak. A szerkesztő válogatásábul!  
Célja, hogy felhíjja a figyelmet arra, milyen ha valaki olcsón akar egy hónapos hozzáférést és hogy miként ne írjon senki, aki ad magára. 
Nem utolsó sorban, hogy... ezt már efelettem.  
 
6
Ez egy válasz Éva596 2023. május 27. 12:09-kor írt üzenetére.
Nelly
2023. május 27. 15:58
#17
Nagyon nem értem az emberkéket akik itt osztják az észt. Ki kötelezi őket arra hogy olvassák a sorozatot? Valaki fegyvert tart a fejükhöz,hogy újabb és újabb részeket ismerjenek meg?!Mert ugye ha egy történetet elolvasok,lehet hogy az az ízlésemnek való, de az is hogy nem. Hogy tetszik vagy sem, az az én megítélésem és személyes véleményem. Többször belefutottam olyanba amelyik nem az izlésemnek való volt,sőt olyan is amelyiket végig sem olvastam,annyira nem az ízlésemnek való volt. Jó pár éve magam is irok és párat ezek közül,ezen az oldalon meg is osztottam.Néha néha megírom a véleményemet is az épp elolvasott műről. No de ami itt folyik már részeken át,az a vicc kategória. Vagyis nem is,mert akkor nevetnék. De ez annyira siralmas hogy nincsenek rá szavak.Leszögezem hogy nem vonzódom a BDSM szexhez,nem ismertem ezt a világot,sőt nem is igen olvastam a témakörben. Illetve nem tisztem megvédeni a szerzőt, megteszi ezt saját maga. Ezért külön gratulálok neki!Valamiért beleolvastam valamelyik részbe és az írónak köszönhetően,felkeltette a kiváncsiságom és végig olvastam a sorozatot.Nem feltételezve semmit a szerzőről,az azért mégis látszik hogy ismeri a szexnek ezt a különös világát.Lehet hogy Ő mazochista? Lehet.De kicsit sem annyira mint az Őt sorozatban kritizáló hozzászólók!!!!Hisz ha annyira nem az ízlésüknek megfelelő a történet akkor MIÉRT OLVASSÁK???? részeken át?Mert ha nem mazochisták akkor csakis azért, hogy szőrszálhasogató módon, rosszindulatuan,mindenbe belekötve kritizálhassák a művet!!!! Sőt tovább menve ,undoritó hozzászólásaikban szó szerint sértegessék annak iróját. Van olyan is aki bátorkodik iránymutatást irni a következő részekhezEgyesek önjelölt műkritikusok,a magyar nyelv doktorai,de van akit a szex részek zavarnak!Egy szex történetben!!!!Agyrém!!!!Jókai összest vagy Leslie L. Lawrence-t kellene olvasnotok! Bár,feltételezem hogy Ti abban is találnátok hibát bőséggel! De legalább a szex akciók hosszas leírása nem lenne zavaró!Fanyalgók,kritizálók és társaik!Nézzetek magatokba és lássátok meg ott a hibákat!Mert a vélemény nyilvánításának is van kultúrája és az építő kritika nem egyezik meg a mű alapjainak megkérdőjelezésével. De a ha ez kicsit magas nektek akkor egyszerűen a véleményetek tartsátok meg magatoknak,mert nem hiszem ,hogy bárki is kiváncsi ezekre a visszataszító irományotokra.Ha pedig ennyire nem tetszik, akkor NE OLVASSÁTOK!!Magam részéről GRATULÁLOK az irónak. Már azért is, mert úgy mutatta meg ezt az extrém világot,hogy az olyan ember mint én - akitől ez nagyon távol áll - elolvastam. Ez kicsit formálta bennem az erről a világról kialakitott képemet,de egy lépéssel sem kerültem közelebb hozzá és ez abszolút nem a mű hibája. Biztosra fogadom hogy nem is azzal a céllal iródott.“Kérem a következőt!”
6
Éva596
2023. május 27. 12:09
#16
Köszönöm értékelő szavaidat. Hozzászólásoddal teljesen egyetértek.
Látod bejött az, amit a "nagyszerű szakértői gárdáról" lentebb írtam. Erre a történetre mindhárom részre 4-4 pontot méltóztattak adni. Ma megjelent az Osztozás című remek ívű fordítás, kár, hogy nem magyar nyelven, és még a 10000 karaktert sem érte el, de testvérek közötti szexről szól, és nemcsak általam, hanem a többi hozzászóló szerint is igen gyenge. Viszont "szakértőink" mindháromra 7-7 pontot adtak. Erről beszéltem, ha családi szex, lehet bármilyen sz@r, a "szakértők" imádják, és nyomják rá a magas pontjaikat. Szememben ezek, nem szakértők, hanem begyepesedett agyu senkik. Nekem az ő pontjaik nem hiányoznak, akik olvassák és értékelik írásaimat, nos azok kedvéért írtam, és nem ezeknek az állítólagos "szakértőknek".
4
salsa
2023. május 27. 06:38
#15
Az a rét a szép ahol sokszínűek a virágok. A Te írásod az egyik szín. Tán sötétebb mint a többi, de virág. Azt hiszem S/m történetet egy nő tud igazán bemutatni. Ő érzi, szenvedi el leginkább. Ugyanígy vagyok a leszbi írásokkal is. A nick nevekből nem derül ki milyen arányban képviselik itt magukat a női írók. Úgy látom keményebb kritikákat kapnak, érdemtelenül. Nekik nem lehet árnyékosabb oldaluk? Vadabb fantáziájuk, durvább fogalmazásuk? Mondjuk én inkább az általad nem sokra tartott érzelmesebb, és hosszabb „családi” történeteket szeretem fordítani- a romantikus lelkem miatt ugye 🙂 -..., de tisztában vagyok azzal, hogy itt a keményebb sztorikra is szükség van. Ettől színes az oldal. A szerzőt összekeverni a történet szereplőjével, és első indulatból nekiállni fikázni, nos, ez elég fura a számomra.
5
Éva596
2023. május 27. 00:35
#14
Kedves Álmoska5! 
Köszönöm, hogy védelmedbe vettél! Most már sajnálom, hogy olyan finom voltam ehhez a köcsöghöz. Agyilag nincs rendben, valóban az írót azonosítja a szereplővel, anélkül, hogy tudná, azonos-e, vagy csak kitalált személy és történet. Remélem, hogy igazad van és számos embernek szereztem örömet, boldogságot az írásaimmal. Tulajdonképpen ez is volt a cél, hogy belefogtam. Sokan fanyalognak, nem szeretik az erőszakot, az s/m-et. Nekik írtam ki, nem muszáj elolvasni, ha erre nem vevők. De elolvassák, s azután azt írják, ez már nem szex. Az emberek szerencsére különbözők. Van aki domináns, van aki szub, és vannak akik teljesen normális szexre vágynak, s vannak leszbikusok és melegek is. Mindegyiknek az alapja a szex, csak beállítottságának megfelelően csinálja. Az első részben leírtak, már évek óta bennem voltak, de csak ebben az évben szántam rá magam az írásra. S utána már jött magától, immár 21 részen keresztül. Igyekeztem minden érdeklődőnek megfelelni, kivéve az anya-fia, apa-lány szexet kedvelőket. Elolvasom, de nem a szívem csücske, ha még írok, ilyet biztosan nem.
Ha van kedved, nézd meg a profilomat, és jelentkezz, írja magadról is, amit úgy érzel elmondható.
Még egyszer köszönöm a védelmet!
Éva596
 
3
Álmoska5
2023. május 26. 23:42
#13
Tisztelt Címzett!   (soderfutár)
Jó pár éve olvasom ezen történeteket, de a neveddel nem találkoztam még!
Van egy két kommentem, aki tudja rólam, hogy én nem beszélek mellé! Negyven éves nyomozói munkám során - az élet megtanított rá keményen - , hogy senkit nem lehet bizonyítékok nélkül ennyire emberi mivoltába megbántani (megalázni) !

Te egy kis 30 napos telefonos lepontozó, kedvrontó, rosszindulatú, fazon senki vagy.
Te ott voltál! Személyesen láttad, hogy az írónő és a történet főhősnője, egy és ugyan az személy?

Honnan tudod, hogy ami le van írva, az mind egytől az első sortól az utolsó soráig valóságba is megtörtént és azt  Éva 596 felhasználó nevű tette meg!!! Nincs jogod leminősíteni azt az írónőt, aki volt annyira bátor hogy közzé tette  - élethűen ábrázolt - történeteit.

Nem szégyellem koromat, igen  77 is elhagytam a múlt hónapba. Én életemben 4 nő volt
csupán az utolsó három mind a feleségeim lettek!  Hűséges voltam mindegyikhez! Mégis tanulásként, megírtam életem igaz részét! Kaptam hideget meleget. Csupán az igazságért!

Akik csinálhatták, kedvükre, maguknak, vagy mások kéjes kedvét, kielégítve, is EMBEREK!
BECSÜLETTEL ÁLLHATNAK AZ ÚR SZÍNE ELÉ! 

Van egy nagyon kedves barátom kit - életem végéig - rettenetesen tisztelek ezeket mondta egyszer:

             Nekem az az igazi boldogság, ha másnak tudok boldogságot okozni!

Ez a mondás Éva 596 írásaira is igaz lehet, mert írásaival, számtalan olvasói -kivéve a Címzett - számára boldogságot okozott, vagy fog okozni. Amihez sok sikert kívánok.

"Álmoska5"

 
 
3
Ez egy válasz soderfutar 2023. május 26. 07:48-kor írt üzenetére.
Éva596
2023. május 26. 20:51
#12
Köszi Waderlaci! Csak két mondatodat idézném, amire válaszolok:
"egy megedzett, kissé mazó csaj és 3 gazdag, beképzelt, semmitérő pöcsfej, akik túl sokat képzelnek magukról, és így sikerül hőssé előléptetni a főszereplőt. Akár csak véletlenül, akár ösztönösen, akár direkt sikerült így, egyszerűen zseniális az egész!"
Nem zseniális, de direkt! Gondolj vissza a diri és két fullajtára kétnapos kiképzésére, vagy a horgásztanya két napjára. Mind a három (a mostanival együtt) kemény s/m, remélem, ha egymás után elolvasod őket, akkor nem találsz bennük ismétlést, mind önálló és egyedi.
Erre a két napra és az ott történtekre szükségem volt, de hagy ne lőjem le a poént. 
Ami nagyon új volt ebben, hogy a diri, aki semmibe nézte Évát, csak használta, most segítséget kért tőle. És Éva bevállalta, igaz nem a diriért, mert ő igazán nem érdekelte, hanem a céljai megvalósításához szükséges pénzért, mert céljai voltak és vannak, amit el akart érni. Hogy mik voltak a céljai? Meg fogod tudni rövidesen.
3
Waderlaci
2023. május 26. 18:11
#11
Bár az írás minden része összefüggő egészet alkot, ez a két utolsó rész gyakorlatilag egyetlen esemény 2 részben lehozva. Nagyon jó, hogy nem lett változtatva benne az első feléhez képest semmi lényeges: egy megedzett, kissé mazó csaj és 3 gazdag, beképzelt, semmitérő pöcsfej, akik túl sokat képzelnek magukról, és így sikerül hőssé előléptetni a főszereplőt. Akár csak véletlenül, akár ösztönösen, akár direkt sikerült így, egyszerűen zseniális az egész!
Ami a fanyalgó kommentelőket illeti: nehezen fér a fejembe, hogy miért jó ország-világ előtt feltárni, hogy a családfa kutatásotok szerint, TI vagytok a gyökerek. A szófosáson kívül mi értelme van annak, hogy olyan dolgokról nyilatkoztok, amit (ha valóban utáljátok a műfajt, akkor) el se kellett volna olvasnotok? Arról nem is szólva, hogy képtelenek vagytok érdemben hozzá szólni, mivel fogalmatok sincs az egészről, de mégis beszéltek. De miért?
4