Rémes éjszaka

Szavazás átlaga: 5.63 pont (38 szavazat)
Megjelenés: 2023. június 1.
Hossz: 16 822 karakter
Elolvasva: 935 alkalommal
Ez az írás nem a megszokott, az oldal iránya meg van, a vége viszont bizarr, sokaknál biztosíték kiverését érik el. Kommentben semmi jóra nem számítok, de egy próbát megér....
Szakítás kellős közepén voltam. Életem szerelme egy 25 éves japán srác pár hete csalt meg egy magyar lánnyal. Sebeim nyalogatom. 22 évesen éltem ezt meg először. Igaz anyukám aki Tunéziai származású, mohamedán vallású erre figyelmeztetett. Apai nagyszüleim soha nem fogadták igazán el anyámat, engem kereszténynek neveltek. Félvérségem a pisze orromból, kis növésemből, vastag ajkamból, átlag feletti melleimből, nagyon dús, sötét színű és göndör hajamból következtethető. Bőröm színe inkább dél olaszos származásúakra jellemző.
Fájdalmam csillapítását az albérletemben egy nagy, zsíros, bőrös, sült csülök majszolásával, tatám saját termesztésű vörös borával, előtte egy jó nagy, üvegből ivós, segítettem elő. Jó nagy büfögések közepette, a telómon egy lightos, horrorfilmet, inkább thrillert kezdtem nézni. Nem zombi volt, egy sorozatgyilkos belső vívódását dolgozta fel a producer, sok jelenettel. A film után nem tudtam aludni, csak forgolódtam, a velem történteken gondolkoztam, beleéltem magam a filmbe, hogy miként vágnám el annak a ribancnak a nyakát egy arab, görbe karddal. Néha be-be aludtam, de bizony a bendőmben lévő zsíros tartalom dolgozni kezdett.
Már képzelődtem, mintha álmodnék, de mégsem. Neszekre kezdtem figyelni. Az ajtó zárja kattant. Biztos az exem jön kuncsorogni, fogadjam vissza. Kis bugyiban lopakodtam az ajtó felé. Hirtelen szúrós szagú ronggyal fogta be a szám, orrom valaki. Sötétség. Nehezen nyitom ki a szemem. Egy borospince boltívét látom felettem. Jellegzetes dohos, nyirkos szag van, de nincs hideg. Nem tudok mozdulni. Egy fura ágyon? Székbe vagyok? Igen, ez nagyon hasonlít egy nőgyógyászati vizsgáló székre. Átlátszó fóliával van leborítva. Nem tudok mozdulni.
Kezeim kissé széthúzva, karfához megkötve, szétfeszítve. Lábaim csak akkor látom ha megemelem a fejem. Igen a szék lábtartóján van félig felemelve, bokáim egy-egy szíjjal kikötve. Hasamnál szintén egy vastag szíj rögzít a székhez. Egy erős lámpa gyullad fel.
Pillanatra elvakít. Egy nagydarab arab férfi jelenik meg látómezőmbe. Fején a fekete fejfedője, a kis sapka taqiyah. A kendő és a kötél együtt a kheffiye. A kendő... Ghutra, a kötél az egal. Utáltam és mindig megborzongtam anyai nagyapámtól ez miatt. A pasi akin volt, egyébként jó képű pasi lenne, anélkül, de így félelmetes. Kigombolt fekete mellény volt rajta. Deltás, kigyúrt, borotvált mellkasú. Megállt. Szúró tekintettel nézett. A
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 8 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 5.63 pont (38 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
gyuri0926
2023. június 11. 19:46
#9
Förtelmes . Fenotrint szeretem, nagyon jól fordít (a hiedelemmel ellentétben azok nem saját írásai) ám a horror írásait nem.
1
l
laja.jl
2023. június 1. 12:06
#7
Az hogy történetet "lopnak" egy dolog.
Ismert és kedvelt ÍRÓ nevére ennyire hasonlító nevet választani már mai magyar pofátlanság
4
cvirag
2023. június 1. 08:03
#6
Rémes 
1
genius33
2023. június 1. 07:55
#5
Hát most erre mit lehet kommentelni. 
Durva és erőszakos. Az író neve megtévesztő, de az eredeti nem hibázik ennyit. Közepes utánzatnak mondanám. :/ 
2
Ulysses
2023. június 1. 06:44
#3
Ismerősnek tűnt a szerző neve, ám a történetet olvasva rájöttem, itt valami árulás van. Fenotrin ugyanis remek sztorikat írt, ez pedig a nyomába sem ér. 
Maga az ötlet, az alaphelyzet jó, de rengeteg hiba maradt benne, mintha elmaradt volna az utólagos átolvasás. 
A témával kapcsolatban nem nyilatkozok, hiszen arra előre figyelmeztetett a szerző, hogy ne várjunk romantikus lányregényt.
2
veteran
2023. június 1. 03:07
#2
erőszak, utálom.
1
T
Törté-Net
2023. június 1. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1